Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron ja też nie jechałem... :slina

wystarczy sie przypomnieć na zlocie - jeszcze nigdy nikomu nie odmówiłem ( poza 1 zlotem z moja B7 gdzie nie było klocków ) :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 16:33_________________________________________________sam się dziwie, że nikt nigdy nie chce - gdzie moim B6 to każdy chciał i jechał - nie lubicie diesli :mysli:

każdy się boi...:)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie czy auta :mysli:

Opublikowano

może obu :gwizdanie:

Opublikowano

może obu :gwizdanie:

:tongue4::)

Opublikowano

bo ty mi miron nie chciales dac sie karnac :gwizdanie: :tongue4: ale tak na powaznie to chcialem sie przejechac tylko dla sprawdzenia jak to sie w automacie zachowuje i niezle mnie to zaskoczylo ma niezle kopyto jak na automata biegi sie fajnie przerzucaja bo ideanie sa dobrane do obrotow nie przeciaga na obrotach no i ma opcje z ta koncowka gazu dodaje niezlego kopa gosciu ma byc w piatek to sie moze tez przejedziesz dla porownanie z twoim

Opublikowano

bo ty mi miron nie chciales dac sie karnac :gwizdanie: :tongue4: ale tak na powaznie to chcialem sie przejechac tylko dla sprawdzenia jak to sie w automacie zachowuje i niezle mnie to zaskoczylo ma niezle kopyto jak na automata biegi sie fajnie przerzucaja bo ideanie sa dobrane do obrotow nie przeciaga na obrotach no i ma opcje z ta koncowka gazu dodaje niezlego kopa gosciu ma byc w piatek to sie moze tez przejedziesz dla porownanie z twoim

fajnie jakby wpadł :good:

Opublikowano

fajnie jakby wpadł :good:

no cos tam wspominal ze bedzie w sumie musi bo ma moja plyte od nawi

Opublikowano

a ja na piątek mam mu 2 przywieźć...

Opublikowano

czyli ma Dimanową Navi w swojej B7 :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 17:35_________________________________________________Krolu z Ciebie widze rezacz map się zrobił. Dowiedź się o co chodzi z mapami do RNS-E, są już takie z PL menu ale nie wiem czy to tylko od programu zależy czy nie [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 17:36_________________________________________________w sumie sam mogę się dowiedzieć :decayed:

Opublikowano

czyli ma Dimanową Navi w swojej B7 :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 17:35_________________________________________________Krolu z Ciebie widze rezacz map się zrobił. Dowiedź się o co chodzi z mapami do RNS-E, są już takie z PL menu ale nie wiem czy to tylko od programu zależy czy nie [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 17:36_________________________________________________w sumie sam mogę się dowiedzieć :decayed:

tylko program i mam go ale....

w temacie pisze, że to jest ryzykowne, nie będzie można oryginału nigdy przywrócić, a jak coś pójdzie nie tak to tylko wizyta w ASO...

a co do reżacza - jak coś umiem to pomogę :)

Opublikowano

Witam :hi:

od soboty nie zaglądałem na neta wogóle , troche na głowie było...

Co do SCP - jak dla mnie impreza na wypasie , oczywiście można by było kilka rzeczy poprawić (lepsze miejsca dla klubu na następny raz) , ale ogolnie mega :kox: - fury , jeszcze lepsze kobiety :slina: dzięki wszytskim obecnym - za grilla i atmosferę :good:

zdjęciami z imprezy się zajmę jutro

wogóle uszkodziłem tłumik w sobotę , a konkretnie tą siateczkę w przedniej jego części, teraz mi auto trochę "pierdzi" na wyższych obrotach , czekam na wypłatę i wymieniam - koszt 200-250 zeta

podesłałem linka na forum znajomemu , jak tylko zosbaczyłem na nk że audi kupił (jednak się nk na coś pożytecznego też przydaje :gwizdanie:) , widzę że już się zameldował :wink4:

p.s

niestety ta fota została zrobiona za późno , już po wyprostowaniu , ale i tak jest niezła :decayed:

co do wypadu na weeken , ja wstępnie chętny też jestem :good:

niewiecie może czy wyniki 1/4 z soboty są gdzieś w necie ??

Opublikowano

wystarczy sie przypomnieć na zlocie - jeszcze nigdy nikomu nie odmówiłem ( poza 1 zlotem z moja B7 gdzie nie było klocków ) :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 16:33_________________________________________________sam się dziwie, że nikt nigdy nie chce - gdzie moim B6 to każdy chciał i jechał - nie lubicie diesli :mysli:

Siemka Prezes

To ja przełamię ten spokojny czas dla Twojej najnowszej "niuni"

i w piątek zasiadam za kółkiem tego wozidła

o ile nie zmienisz zdania

a w ramach rewanżu dam Ci karniaka moim bolidem

to zobaczysz jak to jest jak ciśniesz i ciśniesz a fura w miejscu stoi :decayed:

Opublikowano

Siemka Prezes

To ja przełamię ten spokojny czas dla Twojej najnowszej "niuni"

i w piątek zasiadam za kółkiem tego wozidła

o ile nie zmienisz zdania

a w ramach rewanżu dam Ci karniaka moim bolidem

to zobaczysz jak to jest jak ciśniesz i ciśniesz a fura w miejscu stoi :decayed:

Nie widze problemu - mówisz masz :wink4:

Opublikowano

od 29 sek :D [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 18:34_________________________________________________czemu

36 jest najlepsza !!!!

Opublikowano

od 29 sek :D [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 18:34_________________________________________________czemu

36 jest najlepsza !!!!

dobry filmik i faktycznie od 29 sekundy k....pakiet Audi

aha Krolu nie 36 tylko 37/38 :kox:

Opublikowano

36 jest najlepsza !!!!

Mówisz o tym srebrnym paściu co stoi koło tej granatowej strzały?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

36 jest najlepsza !!!!

Mówisz o tym srebrnym paściu co stoi koło tej granatowej strzały?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

tak mowie o srebrnym pasciu kolo tej granatowej Esy w dieslu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

36 jest najlepsza !!!!

tak mowie o srebrnym pasciu kolo tej granatowej Esy w dieslu :polew: :polew: :polew:

eSy w dieslu są :kox: zobacz ile tego na allegro :)

:lol1: :lol1: :lol1:

Opublikowano

36 jest najlepsza !!!!

pojechal po bandzie:D