miron78 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Pucek daj znać, bo jak skończe prace wcześniej a będę miał jechać sam to nie czekam na 17.00 tylko jadę zaraz po wyjściu z roboty
A-rek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jak to bylo, kto na 900 stawia? :>
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jak to bylo, kto na 900 stawia? :> Ktoś z Gliwice wiem ale nie powiem niech się sam przyzna :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 no to ladnie, a mnie nie bedzie
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Piatek 16:00 - 18:00 Podstawy Eksploatacji w Energetyce wyk A-426 dr inż. Maciej Roskosz ahahahha ja mam w piątki tylko jakiś wykład będę na każdym spocie
KERCZI Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 no wlasnie kto stawia Krakusom???
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 no wlasnie kto stawia Krakusom??? Mówisz tak jak byście kiedyś do nas wpadli...
KERCZI Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 no wlasnie kto stawia Krakusom??? Mówisz tak jak byście kiedyś do nas wpadli... Co tydzien wpadamy do Was...tylko Wy ciagle pracujecie Miron pomaga przy robotach drogowych bo juz Mu wstyd ze tak dlugo to trwa i tak ciagle cos...
Pucek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Mirku, sory że nie dałem znać ale czas zleciał mi na rezaniu wskaźnika doładowania no i nawet dobrze działa
diman Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 siemacie z wieczorka Diman tu masz namiar gdzie robią te wyceny na normalnych stawkach nie ASO ale też nie na takich co PZU i mi to przeszło Grol Franciszek. Zakład blacharsko - lakierniczy. 44-100 Gliwice, Witkiewicza 9. Tel.: 0 32 279 15 41. dzieki za namiary napewno skorzystam Diman tu masz namiar gdzie robią te wyceny na normalnych stawkach nie ASO ale też nie na takich co PZU i mi to przeszło Grol Franciszek. Zakład blacharsko - lakierniczy. 44-100 Gliwice, Witkiewicza 9. Tel.: 0 32 279 15 41. Diman jak by co to daj mi dzwona jak będziesz do niego jechał i powiesz że jesteś ode mnie bo to jest lakiernik płot obok naszej hurtowni i sklepu i to on mi robił zderzak i coś tam jeszcze także jak co to może coś taniej się będzie dało Ps. Witam dzieki ale ja fachowca mam od roboty potrzebuje tylko normalnej wyceny dla pzu[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 20:55_________________________________________________ kris_kilt ja bym ci polecil klocki Jurid, tanie i dobre Diman jak bedziesz szukal zderzaka z S4 to daj znac :gwizdanie: chetnie bym go przyjol ale dowiedz sie jaka cena to sie pomysli
gregory Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Gregor mialem ferodo i docieraly sie 2-3 tys km jak sie juz dotarly to sie skonczyly i nie hamowaly, tak samo ojcu zalozylem na tyl, tak jak ori byly zylety, to teraz trzeba urwac reczny, zeby zablokowac kola, kumpel tez zalozyl ferodo do skody i twierdzi, ze auto hamuje duzo slabiej. Nie wiem albo sa przereklamowane te klocki, albo zalezy od modelu, bo tez sa rozne modele. Dodam, ze we wszystkich przypadkach modelem byly ferodo premier. A sprawdziłeś czy był rant na tarczach, bo jeśli tarcze były wyjechane to nie ma dziwne, że zanim klocek się dotrze do tarczy trochę minie :gwizdanie: Podobnie po wymienie samych klocków siłą rzeczy musi trochę minąć zanim dotrą się do powierzchni tarczy. Ja wymieniałem komplet nowe tarcze + nowe klocki i po 500km się wszystko dotarło i hamowały jak brzytwa. Normalnie Ferodo to są jedne z lepszych klocków, na czele z Ferodo DS-Performance. Tak jak napisałem u mnie Ferodo Premier przeżyły już trochę.
miron78 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Kerczi - pozwoliłem Ci jednego posta tutaj napić a widzę już dwa nasmarowałeś - nie wykorzystuj mojej dobroci [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 22:43_________________________________________________No i po zlociku - było mega fajnie, autek dużo, grill zaliczony a miejscówe mają taką, że tylko im pozazdrościć - musimy się tam kiedyś wybrać, będziecie pod wrażeniem
Guregoru Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No i po zlociku - było mega fajnie, autek dużo, grill zaliczony a miejscówe mają taką, że tylko im pozazdrościć - musimy się tam kiedyś wybrać, będziecie pod wrażeniem Po kanałach nie łażę
miron78 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 No i po zlociku - było mega fajnie, autek dużo, grill zaliczony a miejscówe mają taką, że tylko im pozazdrościć - musimy się tam kiedyś wybrać, będziecie pod wrażeniem Po kanałach nie łażę zdziwiłbyś się
miron78 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 te które jest w pierwszym ich poście - opowiem na zlociku - takiej miejscówki nam właśnie brakuje (zieleń, cisza, na powietrzy, dach nad głową, griil-taki na stałe, z 30-40 miejsc siedzących ) naprawdę mega - kiedy tam jedziemy
krolu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 te które jest w pierwszym ich poście - opowiem na zlociku - takiej miejscówki nam właśnie brakuje (zieleń, cisza, na powietrzy, dach nad głową, griil-taki na stałe, z 30-40 miejsc siedzących ) naprawdę mega - kiedy tam jedziemy jak będzie ciepło... ?? dziś było w sumie mogłem jechać... [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 23:22_________________________________________________ Statystyki ogólne - Guregoru Całkowity czas spędzony online: 28 dni, 11 godz. 27 min. Wszystkich wiadomości: 751 Wszystkich rozpoczętych wątków: 12 Liczba wysłanych ankiet: 0 Liczba oddanych głosów: 4 Wysyłanie wiadomości wg czasu Najpopularniejsze działy wg wiadomości Najpopularniejsze działy wg aktywności Śląskie 2062 Newbie 555 Na Każdy Temat 80 Zloty Ogólnopolskie 67 Nawigacja , Car Audio i CB-Radio 42 Układ Elektryczny 34 Silniki Benzynowe 32 Ramka pod tablicę rejestracyjną 20 Wnętrze 17 Klimatyzacja 12 wklej to na gliwickie Miron załatwi mu degradacje -- takich klubowiczów nam nie potrzeba :kwasny: :kwasny: Powinien miec rangę : Witacz :polew: :polew:
czester Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No wlasnie Miron zrob cos z tym
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Guru już dzwoni; "Miron to nie tak jak myślisz...statystyki kłamią... chyba im nie wierzysz..." :polew:
Rekomendowane odpowiedzi