Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Nie daj się Diman twardy bądź
Pelex Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 no witam i sprzęło ó wymienione jednak dwumas też był już troche zużyty ale wymienili wszystko bo po co wymieniac i rozbierac 2 razy a i czujnik cieczy chłodzącej też bo okazało się ze uszkodzony i nadodatek jakis ciarach mi tu wsadził nie ten co trzeba Rudi musiał być zużyty skoro macie juz dwa razy licznik przekręcony
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Czester, no jakoś mnie z eSki zderzak nie kręci, jak bym miał to wporzo, ale nie zależy mi żeby go mieć, więc najwyżej pogadamy Królu...masz mieć Viste na płycie dla mnie, tylko coś działającego no i zgram sobie troche muzyki, jak też masz to jakieś filmy, weź mi najlepiej ściągnij nowych SZYBKICH I WŚCIEKŁYCH bo nie zdążyłem pójść do kina to chyba tyle najwyżej weź lapka, to odrazu mi obejrzysz tą navi a i ja nie zdążyłem dotknąć ani jednego kołpaka bo Gregor był szybszy
gregory Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 a i ja nie zdążyłem dotknąć ani jednego kołpaka bo Gregor był szybszy Już się nie tłumacz, bo tłumaczą się winni Dobrze wiemy kto był prowodyrem zajebania Krolowi kołpaków
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ja wiem, ale nie powiem :gwizdanie: :>
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Rudi, 15 stopni to nie jest zimno, ja przy takiej pogodzie wyrywałem słowaczki w krótkim rękawku na Arene, a jak będzie lało to telefon do kogoś z Elyty, ale radze zawsze najpierw podjechać pod Arene w tamtym roku to pod Areną siedzieliśmy podczas burz nawet więc nie panikować
konradzed Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Pozdrawiam! Dość często bywam w Gliwicach, więc może kiedyś uda mi się oglądnąć wasze -ce w realu.
A-rek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 no nareszcie skonczylem..... wziąlem sie dzisiaj za nabijanie postow w nawbie
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Pozdrawiam! Dość często bywam w Gliwicach, więc może kiedyś uda mi się oglądnąć wasze -ce w realu. Zapraszamy w kazdy piatek Rudi, 15 stopni to nie jest zimno, ja przy takiej pogodzie wyrywałem słowaczki w krótkim rękawku na Arene, a jak będzie lało to telefon do kogoś z Elyty, ale radze zawsze najpierw podjechać pod Arene w tamtym roku to pod Areną siedzieliśmy podczas burz nawet więc nie panikować E tam 15 stopni mam nadzieje ,telefon do elyty haha mam do prezesa ,,ciebie, krola, pelexa, majkiego,, egona, guru ,itd.....[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 23:12_________________________________________________jakby co to dajcie znac spadam już narka i dobranoc wszystkim Rudi ubierzesz sie cieplo i nie marudz, dzisiaj przeciez bylo goraco, a 14 stopni to tez nie mroz. no nareszcie skonczylem..... wziąlem sie dzisiaj za nabijanie postow w nawbie Nie bierz przykladu z guru, to zly przyklad
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 hhehehhe nie no ja tam Guru nie fikam bo jak dostane pare szybkich strzałów to będzie zemna źle, a widziałem co potrafi
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Nie bierz przykladu z guru, to zly przyklad hhehehhe nie no ja tam Guru nie fikam bo jak dostane pare szybkich strzałów to będzie zemna źle, a widziałem co potrafi Oj oj :baseball: grabicie sobie
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ej jak do jutro do 18 nie bedzie 900 stron to nici z piwa
konradzed Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Już jest jutro... [br]Dopisany: 09 Październik 2009, 00:01_________________________________________________A na piwko zawsze można się ustawić.
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Czester, jak znam Was, to jak przyjade z roboty przed 14:00 to już będzie ponad 900 Guru, nie stresuj się, jutro Ci znów jakiś wężyk się urwie
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Guru, nie stresuj się, jutro Ci znów jakiś wężyk się urwie Oż ty :ranting1:
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 To ja sie juz nie odzywam, zeby postow nie nabijac :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Dobra ja uciekam bo późno już Do juterka
A-rek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Czester nabijaj, nabijaj to sobie piwko na spocie wypijesz a ze to bedzie twoje to nie wazne
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 hehehheh co nie Arek? to że sam go sobie schłodzi to nic nie znaczy to nic, trzeba było by iść spać, bo 4:40 pobudka, a po robocie spocik, no i podobno mam jakiegoś czarnego parcha w nowej budzie ujeżdżać, taki zwykły gnojowóz... wiecie który to, ten z odpryskami na masce a kierowca taki troche napakowany to nic ide, DObranoc Wszystkim
A-rek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 jak ja bym mial wstawac o 4:40 to wolabym juz wogole nie isc spac
Rekomendowane odpowiedzi