piterra Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 No kurcze Tak wogóle to z wieczorka właśnie wymieniłem hamulce z przodu Brrrrrrrrrrrrrrry była masakra już blachami hamowałem masakra ale teraz miodzio Majki spray extra ale nie pomalowałem całości bo nie było czasu suszyć fury Q.wa na nowych tarczach i klocuszkach (oczywiście ATE) niezła napinka :polew: to całkiem inna jazda i wogóle wózek się miło zachowuje tak że radzę wam kontrolować te hamulce bo jak ja zobaczyłem te klocki zdarte do blachy to przeraziłem się
MAJKI Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 uzywane najlepiej egon kumpel ma do sprzedania jeszcze chyba 2 komplety zimówek ale to są całe koła-stalówki 15, zapytam jutro ile chce za komplet to Ci dam znać. Mój paździoch już stoi na stalówkach, wyglada jak kupa ale po dzisiejszej walce o utrzymanie sie na drodze pod Krakowem nawet sie nie zastanawiałem, u nas to jest lipa a nie zima za Olkuszem dzis było po kostki śniegu jak wysiadłem z auta, a wypadków już pozniej to nawet nie liczyłem no i oczywiście ani jednego pługa nie widziałem po drodze do Gliwic, czyli standard zima zaskoczyła drogowców
Skydiver Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 ej niewiecie gdzie kupie tanio zimowki oczywisce 15" Ja mam do sprzedania komplet: felgi 5x112 Audi/VW + opony bridgestone blizzak 195/65/15 za komplecik 400 złociszy
Guregoru Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ku*wa to już wiem kto wykrakał ten śnieg u nas :ranting1: a właśnie wracając od kumpla przeklinałem sobie trochę na pogodę
DOGI Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 witać się już witałem na głównym ale tu zrobie to jeszcze raz:Witam wszystkich!! Dziękuję Mironowi za zaproszenie na forum i oczywiście będę przebywał tu dość często- tym bardziej że cały czas jak koledzy wspomnieli obracałem się w kręgu japońskich autek ale S4 zawróciło mi w głowie i to był cel-ale ucze się tego autka narazie potrzebuje kontaktów w kręgu tej marki typu warsztaty, części itd.. O ile się nic nie zmieni to postaram się Was odwiedzić w piątek i poznać ekipę z okolicy
czester Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witamy i zapraszamy kolege Ja snieg znalazlem i pierwsze slizganko zaliczone a jak reszcie ida poszukiwania sniegu ?
Pucek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam ja się melduje o 4:42 już w domu, po robocie, białego znalazłem KOCHAM QUATTRO nie ma to jak strzał z sprzegła spod świateł, wszyscy stoją a ja jade co prawda narazie mało śniegu ale już się doczekać nie mogę oj oj będzie na spocie S4 a mnie nie będzie, no szkoda...ale jeszcze przyjdzie pora na upalanie :> to ja spadam spać bo dzisiaj ostatni dzień walki w garażu, teraz będę mógł rezać do woli
diman Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 witam wszystkich z ranka wstalem patrze za okna i co? masakra 5 cm sniegu a fura nie zrobiona ;( ale jak mowicie ze u nas nie ma sniegu to sie nie martwie tu bede upalal tranzita :> milego dnia dla wszystkich
Guregoru Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 ja się melduje o 4:42 już w domu, po robocie, białego znalazłem KOCHAM QUATTRO Witam z rana
MAJKI Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Miron teraz na tych 15 to mam też servotronic jak u Ciebie
NightHawk Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam dawno mnie nie było i jeszcze troche mnie nie bedzie mam pare problemów natury osobistej dosyc powaznych wiec przepraszam za nieobecnosc p.s rudi pamietam o tobie i juz sie zbieraja śrubki
diman Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 majkel co ty robisz o tej porze na forum[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 10:51_________________________________________________tez cie zasypalo i nie mozesz do pracy jechac
diman Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 o krolu sie obudzil witaj :>
miron78 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 uzywane najlepiej podjedź do Kaczmarka w Knurowie ( zakłąd oponiarski na ul.Wilsona ( na moście w prawo )
czester Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam z rana Jeszcze dobrze nie wstalem, a juz mnie krolu jakimis rachunkami zasypuje, ja gdzies bylem na jakims wyjezdzie z wami ? bo nie pamietam :gwizdanie:
krolu Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 to w sumie nie ja... bo nic z tego nie mam nie widnieje na żadnej pozycji.... ja z rana po spiżu sobie śpię a guru mi dzwoni, żeby mu wysłać te rachunki.... :wallbash: :wallbash: mowie, jak już wysyłam to wszystkim....
czester Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Spoko krolu, w konczu cza sie rozliczyc Mialem jechac do tego spizu, ale ekipa sie wykruszyla przez ta pogode. Duzo stracilem ?
krolu Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Spoko krolu, w konczu cza sie rozliczyc Mialem jechac do tego spizu, ale ekipa sie wykruszyla przez ta pogode. Duzo stracilem ? noooooooooooooooooooooooooooooooooooo muszę tam zacząć częściej chodzić :kox: :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi