Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9" to idź z bratem ... A ty z d*pą :tongue4: Ale sobie słodzicie Idzcie z Mironem albo Dimanem hehe oni mają już wprawe w chodzeniu do kina lub na film Nie lubię trójkącików a szkoda mi będzie tego drugiego jak pójdę tylko z jednym
krolu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9" to idź z bratem ... A ty z d*pą :tongue4: Ja już na tym byłem i to właśnie z d*pą :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9" to idź z bratem ... A ty z d*pą :tongue4: Ja już na tym byłem i to właśnie z d*pą :gwizdanie: Całą tzn z obydwoma pośladkami na raz :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Całą tzn z obydwoma pośladkami na raz :polew: :polew:
krolu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Całą tzn z obydwoma pośladkami na raz :polew: :polew: zapomniałem, że ty wolisz facetów... BB code to widzę tez dla ciebie wyzwanie
diman Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 panowie u mnie fura juz wrocila do formy dzisiaj jeszcze odgrzybilem i napelnilem klime w sobote pucek rezacz podlaczy mi xenonek i mozemy sie wozic
miron78 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 panowie u mnie fura juz wrocila do formy dzisiaj jeszcze odgrzybilem i napelnilem klime w sobote pucek rezacz podlaczy mi xenonek i mozemy sie wozic co do imprezy i wyjazdu do BB to jakoś to czarno widzę - czyli w ten wekend chyba nic nie zdziałamy ustalmy tylko kto miał teraz piwko stawiać - do tego sobie pizze zamówimy i tradycyjnie na Forum posiedzimy jak zawsze - a impreze sobie odbijemy innym razem
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale teraz chyba Gregor stawia :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Hej chłopaki! Wybiera się ktoś może na hamownię w niedługim czasie? Bo mam chip ABT i chciałbym w końcu sprawdzić jak to wygląda na papierku przed kolejnymi modami. U mnie w mieście (Jastrzębie) jest hamownia, ale nie ma dobrej opinii. Kierowano mnie do Gliwic. Są jacyś chętni na grupowe hamowanie? Pzdr.
boniu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 baq_didila ja bym jechal ale dopiero jak zaloze rurki
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siema wiedz że ja pojadę, ale to przy okazji chipa no i mam nadzieje że będzie to już nie długo :> piszę tak wcześnie bo dopiero co wróciłem z pracy, jak wstane to obiadek i rezam Dimanowi kabelki + wtyczka, nastepnie sprawdzam na APU czy działa i wszystko a właśnie, pytałem wczoraj w ASO o sonde lamdbe, no to mi powiedzieli że tylko 850zł moje przybycie w piątek jest zagrożone :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Spoko Boniu, o Tobie wiem, ale pytam o więcej ludzi, bo im więcej tym taniej. Wiadomo, nie?
Guregoru Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Widzę że zaczyna się bardzo konstruktywna rozmowa
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja dziś na forum do wieczorka - potem dopiero w piątek w południe ( wyjazd z pracy ). Tak więc już się określam że chyba będę na zlocie Jak się nic nie zmieni to odwiedzi nas B6 z mocą 250+ w benzynie coraz ciekawiej się robi Gregor będziesz mam nadzieje ?
czester Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Gregor ostatnio cos sie boi konkurowac z innymi, albo turbo mu przeladowuje albo cos innego wymysla Jedzie ktos do Kato dzisiaj ?
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 ja ma obiecaną ustawke z dzo dzo - chcemy porównać te 2 diesle tylko jeszcze nie wiadomo kiedy, może uda mi się pojechać tego 22.11 - może być mega wypad jak się fajna ilość furek uzbiera [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:19_________________________________________________kto wie gdzie mogę taką dorwać ? http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_alu_1_szt_z_b6_tzwbiedronka_16_cali_szer65_et50-t101279.0.html
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Gregor ostatnio cos sie boi konkurowac z innymi, albo turbo mu przeladowuje albo cos innego wymysla Jedzie ktos do Kato dzisiaj ? Tak - Ty a inni ? wpadajcie chłopaki dzis do Kato
Rekomendowane odpowiedzi