stanley Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie macie jakieś opinie o tym komisie? http://www.autolandgliwice.autotrader.pl/ zamierzam z kumplem podjechać oglądać tam jeden samochód pzdr
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie macie jakieś opinie o tym komisie? http://www.autolandgliwice.autotrader.pl/ zamierzam z kumplem podjechać oglądać tam jeden samochód pzdr osobiście nie mam - ale furke możesz sprawdzić jak najbardziej
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam http://moto.allegro.pl/item800542606_audi_a4_2_0_tfsi_s_line_200km_skory_klima_17000km.html :slina: :slina: :slina: :slina: Diman fura mega, całkiem inna - jak to okreslił pucek jest teraz raczej czarną a była blondynką A co do zakupu to fajna ale jakaś infantylna mi się wydawała :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 15:45_________________________________________________17 k przebiegu a jakoś mocno zniszczona...
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 widze pucek ze szukasz przyczyny niedomagan na forum twojej furki
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 już znalazłem, pęknięte kolanko/trójnik, jak to Gregor stwierdził przez to nadmiernie grzeje mi sie turbo, no i nie ma takiej mieszanki czyli nie jedzie tak jak powinno jutro do ASO :>
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to spoko czyli nie bedzie tak zle cenowo moze
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek jak idziesz do aso to zapytaj mi sie o te plastiki do zderzaka jak mozesz ile by to kosztowalo bo jak juz mowilem moze kupie se takie i bedzie zalezne od nastroju ale zapytaj o grafit jak jest z gory dziekuje
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 już znalazłem, pęknięte kolanko/trójnik, jak to Gregor stwierdził przez to nadmiernie grzeje mi sie turbo, no i nie ma takiej mieszanki czyli nie jedzie tak jak powinno jutro do ASO :> no to super, za tydzień znów upalamy Pucka 1,8 T :decayed:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 w etce pisze że koszuje to 38 zl ale w aso pewnie będzie inna cena jeszcze sprawdzić ciśnienie oleju i będzie wporzo, mogę montować graty no wporzo Diman, jak będzie ten normalny koleś to zapytam:) Rudi jaaaaasne, upalać to napewno będziemy ale chyba trampki
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Diman autko za***iście wygląda dzieki za cieple slowo
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 jaaaaasne, upalać to napewno będziemy ale chyba trampki :polew: :polew: :polew: a masz trampki w quattro ?
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miron a mi sie wydaje że wtedy było by za dużo jasnego na przodzie, a tak ten kierunek wyróznia lampę pomiędzy srebrnymi elementami mam takie samo zdanie oglądał ktoś zakup kontrolowany przed chwilą ? ale fajna laseczka furki szukała rowniez sie zgadzam :>
Patrikos28 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 witka zobaczymy ile Pucek wyciśnie ze swojego APU , a wtedy wczesną wiosną ja uderzę w swoje APU tak żeby wyszło trochę więcej Tylko ja nie mam skąd wziąć takiej super rynny, jak na ostatnim zlocie Pucuś dostał od Dimka
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Patrikos... nie kozacz mi tu bo i tak zemna nie wygrasz no i żebyś wykrzesał więcej koni to nie obejdzie się bez wymiany turbiny, czego nie zrobisz, ja to wiem właśnie owijam test pipe taśmą izotermiczną, a jutro do ASO po to: to rozwalone to trójnik, a to obok - plastikowe, jednym słowem moje turbo wciągało lewe powietrze :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 widzę że sie APU prześcigają z modami [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 19:39_________________________________________________ cześć wam, pomacham wam kapeluszem troche przed noskami .,witam w niedziele cześć
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 siema pany , potrzebuje telefon do Gregora , ma pełna skrzynke Pw a sprawa jest dosyć pilna. bede wdzięczny[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 19:52_________________________________________________ siema pany , potrzebuje telefon do Gregora , ma pełna skrzynke Pw a sprawa jest dosyć pilna. bede wdzięczny to zadzwoń do niego :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 aaaaaaaaaaa usunąłem swoja wiadomość.... :wallbash: :wallbash: a chciałem zmodyfikować :wallbash: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________dałem d*py jak nigdy...
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 dałem d*py jak nigdy... to wiecej nie dawaj d*py tylko daj lepiej numer
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 dałem d*py jak nigdy... to wiecej nie dawaj d*py tylko daj lepiej numer powiem Ci szczerze, nie wiem czy Gregor sobie życzy, chciałem zadzwoni zapytać i kuźwa okazało się, że nie mam numeru...
boniu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 pucek tez wymienialem to ... to je odma.nie ma numeru bo ma zastepszy...zadzwonie zapytam i napisze Ci na Pw[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:09_________________________________________________kurde nie odbiera...Ale zadzwonie jeszcze raz za jakies 30 min.
Rekomendowane odpowiedzi