Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie macie jakieś opinie o tym komisie?

http://www.autolandgliwice.autotrader.pl/

zamierzam z kumplem podjechać oglądać tam jeden samochód

pzdr

osobiście nie mam - ale furke możesz sprawdzić jak najbardziej :good:

Opublikowano

Witam

http://moto.allegro.pl/item800542606_audi_a4_2_0_tfsi_s_line_200km_skory_klima_17000km.html :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Diman fura mega, całkiem inna - jak to okreslił pucek jest teraz raczej czarną a była blondynką :naughty:

A co do zakupu to fajna ale jakaś infantylna mi się wydawała :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 15:45_________________________________________________17 k przebiegu a jakoś mocno zniszczona... :confused4:

Opublikowano

widze pucek ze szukasz przyczyny niedomagan na forum twojej furki

Opublikowano

już znalazłem, pęknięte kolanko/trójnik, jak to Gregor stwierdził przez to nadmiernie grzeje mi sie turbo, no i nie ma takiej mieszanki czyli nie jedzie tak jak powinno :decayed:

jutro do ASO :>

Opublikowano

no to spoko czyli nie bedzie tak zle cenowo moze

Opublikowano

pucek jak idziesz do aso to zapytaj mi sie o te plastiki do zderzaka jak mozesz ile by to kosztowalo bo jak juz mowilem moze kupie se takie i bedzie zalezne od nastroju ale zapytaj o grafit jak jest z gory dziekuje

Opublikowano

już znalazłem, pęknięte kolanko/trójnik, jak to Gregor stwierdził przez to nadmiernie grzeje mi sie turbo, no i nie ma takiej mieszanki czyli nie jedzie tak jak powinno :decayed:

jutro do ASO :>

no to super, za tydzień znów upalamy Pucka 1,8 T :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

w etce pisze że koszuje to 38 zl

ale w aso pewnie będzie inna cena :tongue4:

jeszcze sprawdzić ciśnienie oleju i będzie wporzo, mogę montować graty :decayed:

no wporzo Diman, jak będzie ten normalny koleś to zapytam:)

Rudi :hi:

jaaaaasne, upalać to napewno będziemy ale chyba trampki :polew:

Opublikowano

Diman autko za***iście wygląda :good:

dzieki za cieple slowo

Opublikowano

jaaaaasne, upalać to napewno będziemy ale chyba trampki :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a masz trampki w quattro ?

Opublikowano
Miron a mi sie wydaje że wtedy było by za dużo jasnego na przodzie, a tak ten kierunek wyróznia lampę pomiędzy srebrnymi elementami

mam takie samo zdanie :good:

oglądał ktoś zakup kontrolowany przed chwilą ? ale fajna laseczka furki szukała

rowniez sie zgadzam :>

Opublikowano

witka :hi:

zobaczymy ile Pucek wyciśnie ze swojego APU , a wtedy wczesną wiosną ja uderzę w swoje APU tak żeby wyszło trochę więcej :naughty:

Tylko ja nie mam skąd wziąć takiej super rynny, jak na ostatnim zlocie Pucuś dostał od Dimka :polew:

Opublikowano

Patrikos... nie kozacz mi tu bo i tak zemna nie wygrasz :decayed:

no i żebyś wykrzesał więcej koni to nie obejdzie się bez wymiany turbiny, czego nie zrobisz, ja to wiem :polew:

właśnie owijam test pipe taśmą izotermiczną, a jutro do ASO po to:

uLNlJ.jpg

to rozwalone to trójnik, a to obok - plastikowe, jednym słowem moje turbo wciągało lewe powietrze :gwizdanie:

Opublikowano

widzę że sie APU prześcigają z modami :naughty:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 19:39_________________________________________________

:hi: cześć wam, pomacham wam kapeluszem troche przed noskami .,witam w niedziele

cześć

Opublikowano

siema pany , potrzebuje telefon do Gregora , ma pełna skrzynke Pw a sprawa jest dosyć pilna. bede wdzięczny[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 19:52_________________________________________________

siema pany , potrzebuje telefon do Gregora , ma pełna skrzynke Pw a sprawa jest dosyć pilna. bede wdzięczny

to zadzwoń do niego

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:ssij::kox:

Opublikowano

aaaaaaaaaaa usunąłem swoja wiadomość.... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: a chciałem zmodyfikować :wallbash: :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:04_________________________________________________dałem d*py jak nigdy... :confused4:

Opublikowano

dałem d*py jak nigdy... :confused4:

to wiecej nie dawaj d*py tylko daj lepiej numer :wink4:

Opublikowano

dałem d*py jak nigdy... :confused4:

to wiecej nie dawaj d*py tylko daj lepiej numer :wink4:

powiem Ci szczerze, nie wiem czy Gregor sobie życzy, chciałem zadzwoni zapytać i kuźwa okazało się, że nie mam numeru...

Opublikowano

pucek tez wymienialem to :P ... to je odma.nie ma numeru bo ma zastepszy...zadzwonie zapytam i napisze Ci na Pw[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:09_________________________________________________kurde nie odbiera...Ale zadzwonie jeszcze raz za jakies 30 min.