czester Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Skor raczej nie chce, jak juz to pol skory. Kiera jak w dobrym stanie to wezme, i moze jeszcze ramki w okol szyb. Pucek interesuje cie cos z tego auta, to moge obadac dokladniej.
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 zobacz najwyżej te siedzenia, ale na 100% nie są one podgrzewane tak to nic innego mnie nie interesuje ale dzięki
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja chyba pojade po ta kiere, gosc chce 290zl, jak nie zaloze u siebie to na handel wezme http://moto.allegro.pl/item799146272_audi_a4_2_5tdi_quattro_na_czesci_silnik_skrzynia.html A co myslicie o tych siedzeniach ? to ja dzwoniłem do gościa ws. kiery i powiedział, że 290 z poduszką ale zastanowiłem się jak ja to sprawdzę czy jest poducha... taki wypadek i nie wybiło dlatego dałem sobie spokój... Jak będziesz brał części to ja na 100% chcę tylną lewą korbkę do szyb !!
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Adam a kiedy jedziesz do gościa :?:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 koleś jest z Dąbrowy jak byś jechał pojadę z Tobą może jeszcze coś wyszarpie np. te plastiki gdzie jest guziczek el. szyb bo mam to trochę zniszczone...
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ja bym foteliki brał na Twoim miejscu jakby nie były mega zniszczone [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 12:08_________________________________________________Pucek - a co do felg to chyba najlepiej i najtaniej jest kupić nówki fele + nówki oponki 18 - płacisz 3500zł masz wszystko nowe na gwarancji i oponki z najwyższej półki
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 tych fotelików już nie ma, sam bym je łyknął
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 tych fotelików już nie ma, sam bym je łyknął wiedziałem że to długo nie będzie czekało
diman Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 witka z popoludnia swiatelka ustawione wiec naprawe uwazam za zakonczona jeszcze raz wielkie dzieki dla pucka wykonawce gregora i mirona za wsparcie techniczne
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 kat dziś poszedł aus, pare koników przybyło i lekki banan na gębie
piterra Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 kat dziś poszedł aus, pare koników przybyło i lekki banan na gębie to rozumiem że w piątek mam przejażdżkę tym 2.5 w automacie
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 kat dziś poszedł aus, pare koników przybyło i lekki banan na gębie to rozumiem że w piątek mam przejażdżkę tym 2.5 w automacie ...słowo sie rzekło, jeszcze tylko N75 wymienie do piątku
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No a my po wypadzie do Dąbrowy obejrzeć tego złoma co by jakieś części wychaczyć Faktycznie foteli już nie było (zresztą tak jak przedniej części auta ktoś chyba wziął żeby zrobić jakieś bezwypadkowe ) ale te fotele i tak były do prostowania także hu*nia Ogólnie trochę części zakupione no i mieliśmy mini spota wyjazdowego z atrakcjami pod makiem
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 kat dziś poszedł aus, pare koników przybyło i lekki banan na gębie każde mody cieszą jak widać ale się tu dzieje ostatnio - przez pierwsze pół roku to praktycznie oprócz wymiany oleju to nikt tu nic nie rezał - a teraz [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 17:47_________________________________________________ No a my po wypadzie do Dąbrowy obejrzeć tego złoma co by jakieś części wychaczyć Faktycznie foteli już nie było (zresztą tak jak przedniej części auta ktoś chyba wziął żeby zrobić jakieś bezwypadkowe ) ale te fotele i tak były do prostowania także hu*nia Ogólnie trochę części zakupione no i mieliśmy mini spota wyjazdowego z atrakcjami pod makiem jakimi atrakcjami
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 jakimi atrakcjami Powiem to tak: Jak mi jeszcze ktoś kiedyś powie że kobiety są dobrymi kierowcami to go zabiję śmiechem
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 jakimi atrakcjami Powiem to tak: Jak mi jeszcze ktoś kiedyś powie że kobiety są dobrymi kierowcami to go zabiję śmiechem czyli babka się na Ciebie zapatrzyła i Ci wyjechała
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie Pamiętacie jak tam w Katowicach wygląda wyjazd z maka :?: Są takie jak by dwa pasy które są oddzielone taką małą cienką wysepką zbudowaną z bruku Więc jeżeli jakiś fiat punto na nią najedzie przodem (weźmie ją między przednie koła) trzeba będzie dźwigać go za błotniki z przodu bo nie będzie w stanie sam zjechać
czester Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No wyjazd udany, kazdy cos kupil :> Mi udalo sie wyrwac 4 listwy drzwiowe ( te co gnija) i klamke do przodu, za jedyne 110 zl. Reszta niech sie chwali co kupila A ta baba pobila sama siebie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi