miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 No wyjazd udany, kazdy cos kupil :> Mi udalo sie wyrwac 4 listwy drzwiowe ( te co gnija) i klamke do przodu, za jedyne 110 zl. Reszta niech sie chwali co kupila A ta baba pobila sama siebie :polew: to się chłop zdziwił jak wpadło kilku zapalonych rozbieraczy B5
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No wyjazd udany, kazdy cos kupil :> Mi udalo sie wyrwac 4 listwy drzwiowe ( te co gnija) i klamke do przodu, za jedyne 110 zl. Reszta niech sie chwali co kupila A ta baba pobila sama siebie :polew: to się chłop zdziwił jak wpadło kilku zapalonych rozbieraczy B5 Kolo nawet spoko choć lekkie zdziwienie miał
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ps. Wreszcie dorwałem trójkąt na tylną klapę razem z mocowaniem :>
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 wymieniałem dziś tarcze, klocki i łożyska, podczas testów wywaliło mi ESP i ABS kumajet ktoś o co biega? :doh1: ...majster już spierd..lił do domu, nie mam kogo już molestować, jakieś pomysły na szybko?
bakuś Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 wymieniałem dziś tarcze, klocki i łożyska, podczas testów zapaliło mi sie ESP i ABS kumajet ktoś o co biega? :doh1: ...majster już spierd..lił do domu, nie mam kogo już molestować, jakieś pomysły na szybko? Wymieniałeś tarcze razem z tarczkami abs czy zabijałeś stare tarczki abs na nowe tarcze hamulcowe?
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no to jest pytanie za 100 pkt, tego to ja sie dziś już nie dowiem, ale żadnych tarczek ABS nie kupowałem o co tu chodzi z tymi tarczkami??
bakuś Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Możliwe, że masz to co ja: przy nabijaniu starej tarczki abs na nową tarczę hamulcową musiał mechanior albo za słabo czy krzywo nabić, albo po prostu (jak u mnie) była stara i podgnita, i przez to powichrowała się przy nabijaniu.Teraz czujnik abs wariuje, bo prędkość mu się zmienia. Podepnij pod vaga. Powinien wyskoczyć błąd czujnika abs w którymś z kół - będziesz wiedział, z którą tarczką porządek zrobić.
czester Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Lozyska rozumiem, ze z tylu wymieniales ? tez obstawiam, ze to cos z abesem.
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 teraz go przebutowałem i kontrolki zgasły, systemy działają, zobacze co bedzie jutro
piterra Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 teraz go przebutowałem i kontrolki zgasły, systemy działają, zobacze co bedzie jutro to może jakieś syfy zostały albo jakiś smar i teraz wyleciało i jest ok
bish - kopt Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Pitek - młotkiem postukałem i już jest ok
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Pitek - młotkiem postukałem i już jest ok Tak w licznik postukałeś i już ci nic nie świeci
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Pitek - młotkiem postukałem i już jest ok u siebie nie będę tego stosował
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Arek znalazłem Twoje poprzednie auto zgadza sie, jest to moje poprzednie auto, a dokladniej mowiac pierwsze z czterech i kupione za wlasne zarobione pieniadze ja pitole , ile siatki , chyba musiał płot rozebrać gdzies w gliwicach ha ha ha samochod ten przerobilem w 2004 roku kiedy w polsce tuning dopiero raczkowal i jestem ciekaw jak wygladal twoj samochod w tamtych latach. no pochwal sie
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 samochod ten przerobilem w 2004 roku kiedy w polsce tuning dopiero raczkowal i jestem ciekaw jak wygladal twoj samochod w tamtych latach. no pochwal sie To fakt - 5 lat temu wszystko inaczej wyglądało - dostępność i.t.d.
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, wycieczka super, ja kupiłem błotnik prawy, korbkę do szyb - kolor jasny - jutro sprawy w ruch i plastiki których nie udało mi się odczepić a same odpadają... :kox:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, wycieczka super, ja kupiłem błotnik prawy, korbkę do szyb - kolor jasny - jutro sprawy w ruch i plastiki których nie udało mi się odczepić a same odpadają... :kox: Krolu nie było nic więcej do Twojej fury ?
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, wycieczka super, ja kupiłem błotnik prawy, korbkę do szyb - kolor jasny - jutro sprawy w ruch i plastiki których nie udało mi się odczepić a same odpadają... :kox: Krolu nie było nic więcej do Twojej fury ? wszystko mam pozostał mi tylko silnik o kodzie BNS do kupienia :gwizdanie: może jeszcze zderzak z eSSSy
Rekomendowane odpowiedzi