Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wyjazd udany, kazdy cos kupil :> Mi udalo sie wyrwac 4 listwy drzwiowe ( te co gnija) i klamke do przodu, za jedyne 110 zl. Reszta niech sie chwali co kupila :polew: A ta baba pobila sama siebie :polew: :polew: :polew:

to się chłop zdziwił jak wpadło kilku zapalonych rozbieraczy B5 :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wyjazd udany, kazdy cos kupil :> Mi udalo sie wyrwac 4 listwy drzwiowe ( te co gnija) i klamke do przodu, za jedyne 110 zl. Reszta niech sie chwali co kupila :polew: A ta baba pobila sama siebie :polew: :polew: :polew:

to się chłop zdziwił jak wpadło kilku zapalonych rozbieraczy B5 :decayed:

Kolo nawet spoko choć lekkie zdziwienie miał :rolleyes:

Opublikowano

Ps. Wreszcie dorwałem trójkąt na tylną klapę razem z mocowaniem :>

Opublikowano

wymieniałem dziś tarcze, klocki i łożyska, podczas testów wywaliło mi ESP i ABS

kumajet ktoś o co biega? :doh1:

...majster już spierd..lił do domu, nie mam kogo już molestować, jakieś pomysły na szybko?

Opublikowano

wymieniałem dziś tarcze, klocki i łożyska, podczas testów zapaliło mi sie ESP i ABS

kumajet ktoś o co biega? :doh1:

...majster już spierd..lił do domu, nie mam kogo już molestować, jakieś pomysły na szybko?

Wymieniałeś tarcze razem z tarczkami abs czy zabijałeś stare tarczki abs na nowe tarcze hamulcowe?

Opublikowano

no to jest pytanie za 100 pkt, tego to ja sie dziś już nie dowiem, ale żadnych tarczek ABS nie kupowałem

o co tu chodzi z tymi tarczkami??

Opublikowano

Możliwe, że masz to co ja:

przy nabijaniu starej tarczki abs na nową tarczę hamulcową musiał mechanior albo za słabo czy krzywo nabić, albo po prostu (jak u mnie) była stara i podgnita, i przez to powichrowała się przy nabijaniu.Teraz czujnik abs wariuje, bo prędkość mu się zmienia. Podepnij pod vaga. Powinien wyskoczyć błąd czujnika abs w którymś z kół - będziesz wiedział, z którą tarczką porządek zrobić.

Opublikowano

Lozyska rozumiem, ze z tylu wymieniales ? tez obstawiam, ze to cos z abesem. :vaglogi::polew:

Opublikowano

teraz go przebutowałem i kontrolki zgasły, systemy działają, zobacze co bedzie jutro

Opublikowano

teraz go przebutowałem i kontrolki zgasły, systemy działają, zobacze co bedzie jutro

to może jakieś syfy zostały

albo jakiś smar

i teraz wyleciało i jest ok

Opublikowano

Pitek - młotkiem postukałem i już jest ok :polew:

Opublikowano

Tak w licznik postukałeś i już ci nic nie świeci :decayed:

Opublikowano

Bo Młotka To Trza UmieC Używać

Opublikowano

:polew:

u siebie nie będę tego stosował :)

Opublikowano

:hi:

Arek znalazłem Twoje poprzednie auto

zgadza sie, jest to moje poprzednie auto, a dokladniej mowiac pierwsze z czterech i kupione za wlasne zarobione pieniadze

ja pitole , ile siatki , chyba musiał płot rozebrać gdzies w gliwicach

ha ha ha

samochod ten przerobilem w 2004 roku kiedy w polsce tuning dopiero raczkowal i jestem ciekaw jak wygladal twoj samochod w tamtych latach. no pochwal sie :cool1:

Opublikowano

samochod ten przerobilem w 2004 roku kiedy w polsce tuning dopiero raczkowal i jestem ciekaw jak wygladal twoj samochod w tamtych latach. no pochwal sie

To fakt - 5 lat temu wszystko inaczej wyglądało - dostępność i.t.d.

Opublikowano

Witam, wycieczka super, ja kupiłem błotnik prawy, korbkę do szyb - kolor jasny - jutro sprawy w ruch i plastiki których nie udało mi się odczepić a same odpadają... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Witam, wycieczka super, ja kupiłem błotnik prawy, korbkę do szyb - kolor jasny - jutro sprawy w ruch i plastiki których nie udało mi się odczepić a same odpadają... :kox: :kox: :kox:

Krolu nie było nic więcej do Twojej fury ?

Opublikowano

Krolu nie było nic więcej do Twojej fury ?

wszystko mam pozostał mi tylko silnik o kodzie BNS do kupienia :gwizdanie:

może jeszcze zderzak z eSSSy