Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest pod prysznicem więc jeszcze ma z 5 min :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale jak się kapnie że przegiąłeś to nici z e spota :confused4:

Opublikowano

nie kapnie się :>

Opublikowano

miejmy nadzieję

Opublikowano

miejmy nadzieję

]

:> spadam bo slysze, że włosy suszarką już suszy więc za 2 min wyjdzie......... ja już mam wszystko obliczone :polew: :polew: :polew: narka

Opublikowano

:hi:

siemka, wybiera się ktoś do Kato ?

to są dziady na tank im szkoda nikt nie wpadnie :gwizdanie:

Opublikowano

siemka, wybiera się ktoś do Kato ?

to są dziady na tank im szkoda nikt nie wpadnie :gwizdanie:

już ja Ci kufa ustawię kąt wtrysku :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ale Młotkiem takim 5kg[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 17:14_________________________________________________

miejmy nadzieję

]

:> spadam bo slysze, że włosy suszarką już suszy więc za 2 min wyjdzie......... ja już mam wszystko obliczone :polew: :polew: :polew: narka

i po chłopie :decayed:

Opublikowano

jestem ale ciiiiiiiicho bo z klopa piszę :nabijasie:

Opublikowano

Bo widzisz Miszka

Kobiety trzeba trzymać krótko...maksymalnie do rana.

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Wszedłem, zobaczyłem i znowu wyszedłem (na imprezę także nie spodziewajcie się mnie do jutra co najmniej do 17 :decayed:)

Opublikowano

Takie szybkie pytanko wejdą mi do mojej A4 felgi 8x18" ET 45. powiedzmy że założę oponki 225/40/18

chodzi mi o to czy będzie mi dobijało o nadkola i czy znacząco zmniejszy się komfort względem koła 225/45/17 bo takie miałem w planach?

aktualnie mam 205/55/16. ktoś pomoże?

Opublikowano

jak się nie mylę to Somes ma 18'

Opublikowano

nie powinno ci ocierać, ostatnio też sie tym interesuje

szeroki kapeć to nie jest i ET też nie jest za bardzo odsadzone

Opublikowano

tak somes miał kiedyś 18 na seryjnym zawiasie

a jak ma teraz to nie wiem

ale nic mu nie ocierało

Opublikowano

wejdą mi do mojej A4 felgi 8x18" ET 45

wejda ale razem z dystansem bo moze ci ocierac nie o blotnik a o zawieszenie

czy znacząco zmniejszy się komfort względem koła 225/45/17 bo takie miałem w planach?

raczej nie ale znaczaco zmieni sie wzgledem tych ktore teraz masz[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 20:25_________________________________________________

tak somes miał kiedyś 18 na seryjnym zawiasie

a jak ma teraz to nie wiem

ale nic mu nie ocierało

ale najwazniejsze jest jakie mial ET na tych 18-tkach

Opublikowano

wielki dzięki :hi: bo znalazłem fajne 18" s-line i zastanawiam się czy może je kupić :naughty: , aha zapomniałem dodać że mam zawias 1BE

wejdą mi do mojej A4 felgi 8x18" ET 45

wejda ale razem z dystansem bo moze ci ocierac nie o blotnik a o zawieszenie

czy znacząco zmniejszy się komfort względem koła 225/45/17 bo takie miałem w planach?

raczej nie ale znaczaco zmieni sie wzgledem tych ktore teraz masz

nowłaśnie biorąc pod uwagę nasze drogi to najlepiej byłoby zostać na tych 16 calach, ale coś mi podpowiada żeby wcisnąć coś większego :evil: :evil:

Opublikowano

Witam! :hi:

Jak zobaczyłem ile żeście naspamowali to pomyślałem, że nie chce mi się tego wszystkiego czytać :tongue4: , ale jak zacząłem to się wciągłem. Przeszliście smaych siebie :decayed: . Zaczęło się od niewinnych żarcików, hak był :good: , ja też się nabijałem, ale z tego co napisliście :polew: . Potem myślałem że to forum zmieniło nazwę na gej-klub.pl . Dzięki za niezły ubaw :D

stać mnie na audi to stać mnie na paliwo

ale gaz i tak chyba będzie :polew:

Pucek a gaz LPG to niby jak powstaje? :gwizdanie: Jest gazem który wytwarza się z ropy naftowej w trakcie produkcji benzyny :naughty: Teraz masz większą chęć na LPG? :decayed:

Zamknę to w dwóch słowach:

"ja pierdyle"

Pitka zatkało, ja nie mogę :shocked: To chyba jego najkrótsza wypowiedz na forum :)

Ja pier***e to jacyś sadyści :blink:

Takie szybkie pytanko wejdą mi do mojej A4 felgi 8x18" ET 45. powiedzmy że założę oponki 225/40/18

chodzi mi o to czy będzie mi dobijało o nadkola i czy znacząco zmniejszy się komfort względem koła 225/45/17 bo takie miałem w planach?

aktualnie mam 205/55/16. ktoś pomoże?

Obcierać raczej nie będzie. Ja miałem 18/8" 225/40 ET 35 i nie obcierało. Komfort na 18" w B5 jest znacznie gorszy niż na 17" , nie wspominając już o 16" bo między 16" a 18" w B5 jest przepaść w komforcie. 225/45 -teraz takie mam i jest o niebo lepiej niż było na 18-tkach. Masz do tego 1BE to w połączeniu z 18" felgą mocno pogorszy komfort. Najlepszym kompromisem pomiędzy komfortem, a wyglądem jest 17" 225/45. Pozdr[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 20:57_________________________________________________

Dla fanów futbolu i nie tylko http://halbot.haluze.sk/?id=5137

Blondi niemka najfajniejsza, wiadomo o co chodzi :naughty::decayed:

A z jaką dokładnością są te stroje malowane, musiało trochę czasu trwać, ciekawe kto to ma malował, ja bym nie wytrzymał :decayed:

Opublikowano

Patrikos - najlepiej gdyby miały ET 35 - wtedy z niczym nie byłoby problemu a i wygląd byłby OK - choć przy ET 45 też wejść powinny tylko będą nie mało schowane w nadkolach :confused4:[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 21:38_________________________________________________jak chcesz miec pewność na 100% co i jak to strzel temacik w odpowiednim dziale :wink4: