Guregoru Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ładnie ładnie założe się że połowa pewnie wogóle spać w nocy nie mogła bo czekali żeby coś napisać na forum
krolu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ja dziś oglądałem ten płyn i to jest jakis totalny absurd, płynu brak ale u góry zbiorniczka jest takie wcięcie i na nim zamarzł? osadzi się ? płyn i dlatego wczoraj wieczorem jak było ciemno, wydawało mi siż ze płynu jest 3/4 zbiorniczka... a kupiłem taki zapachowy, dałem 15 zł za 2 litry ... mogłem kupić z Tesco... za 7 zł ...
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dałem 15 zł za 2 litry ... mogłem kupić z Tesco... za 7 zł ... A kto bogatemu zabroni
miron78 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 ja dziś oglądałem ten płyn i to jest jakis totalny absurd, płynu brak ale u góry zbiorniczka jest takie wcięcie i na nim zamarzł? osadzi się ? płyn i dlatego wczoraj wieczorem jak było ciemno, wydawało mi siż ze płynu jest 3/4 zbiorniczka... a kupiłem taki zapachowy, dałem 15 zł za 2 litry ... mogłem kupić z Tesco... za 7 zł ... to chyba był jakiś z brokatem
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 to chyba był jakiś z brokatem To nie brokat to sztabki złota były :polew:
krolu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 mówie, ja dziś oglądałem ten płyn i to jest jakis totalny absurd, płynu brak ale u góry zbiorniczka jest takie wcięcie i na nim zamarzł? osadzi się ? płyn i dlatego wczoraj wieczorem jak było ciemno, wydawało mi siż ze płynu jest 3/4 zbiorniczka... a kupiłem taki zapachowy, dałem 15 zł za 2 litry ... mogłem kupić z Tesco... za 7 zł ... to chyba był jakiś z brokatem Mówię, że zapachowy , nie znosze tego smrodu ze zwykłych płynów ...
Pucek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 to i tak tanio jak na zapachowy... pewnie już letni? żebyś potem nie szukał zbiorniczka po allegro
sparki Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Mówię, że zapachowy , nie znosze tego smrodu ze zwykłych płynów ... francuski piesek alkohol to alkohol nie ma co wydziwiać myślisz że pelex lepsze w piątek kupi
miron78 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 czytaliście wątek roku http://www.a4-klub.pl/smf/jaki_to_model_8e-t68650.15.html
miron78 Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 a tu co tak cicho - klawiatury wam szef pozabierał
piterra Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Wstaję , załączam kompa, odpalam przeglądarkę, załącza się strona klubowa, wchodzę na spoty śląskie, i nieźle się podnieciło towarzycho ale pewnie limit do końca tygodnia wyczerpany hahaha
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 ale pewnie limit do końca tygodnia wyczerpany hahaha Aleś wykrakał
gregory Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 1 puszka za każde 10 koni pod maską Trzeba do gregora napisać żeby wpadł Ja kończę picie browarów na 6....7, piękny kawalerze Miała być 100 strona, a tutaj jest już 105. Trudno mi było uwierzyć w to jak to zobaczyłem. Nieźli jesteście Miron jakoś tak na tych filmikach słabo czuć to przyspieszenie . To trzeba siedzieć w środku pewnie Jakby się komuś nudziło w pracy może poczytać: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t48456.0.html;highlight=gt2x Niebawem montaż takiego własnoręcznie wykonanego kolektorka: Czujcie się zaszczyceni bo pokazuje kolektor światu pierwszy raz wam, właśnie tutaj na forum spotów śląskich zamieszczam pierwszą fotkę :> No i otworzyłem 106 stronę tak całkiem przypadkiem. Pelex pisał, że otworzył 100-tną stronę z premedytacją. Pewnie siedział cały wieczór przed kompem :gwizdanie: liczył posty i odświeżał stronę spotów śląskich co 10 sekund, wyczekał momentu i napisał posta
mirek31071977 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No się rozkręciło ale pomału słabnie.I tak fajnie od wczoraj poszło.A ten wątek"jaki to model"czytałem wy jajcarze.
sparki Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 to co pany dzisiaj znów szalejemy gregory aleś zawijasów narobił oby przybyło sporo arabów
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 No pewnie że szalejemy iiiiihhhhhaaaaa [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:05_________________________________________________Coś zapał opadł
krolu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 1 puszka za każde 10 koni pod maską Trzeba do gregora napisać żeby wpadł Kurcze to ja najmniej dostane
Rekomendowane odpowiedzi