krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Albo go zasypało tam na dole nawet tak nie mów... :wallbash: bo to nie ma żartów ...[br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 20:19_________________________________________________u ktoś mnie uprzedził ale zdanie podobne ...
bakuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Coś ostatnio Pucka nie ma pewnie ostro reza swoje APU :gwizdanie: Albo go zasypało tam na dole nawet nie gadaj tak no co ty. dokładnie. nie ma co się śmiać. dół to jest miejsce w którym powinni pracować przestępcy - za darmo rzecz jasna - w ramach resocjalizacji.
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Coś ostatnio Pucka nie ma pewnie ostro reza swoje APU :gwizdanie: Albo go zasypało tam na dole nawet nie gadaj tak no co ty. dokładnie. nie ma co się śmiać. dół to jest miejsce w którym powinni pracować przestępcy - za darmo rzecz jasna - w ramach resocjalizacji. No to zes teraz pojechal pucka
boniu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 baq ja nie jezdze w zime na 15 tylko na 16 ... ja tez planuje ic...
Patrikos28 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Z tym Puckiem że go zasypało to był tylko taki żarcik ( znam powagę zagrożenia na kopalni w końcu skończyłem BHP na wydziale Górniczym na PŚ)
bakuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Coś ostatnio Pucka nie ma pewnie ostro reza swoje APU :gwizdanie: Albo go zasypało tam na dole nawet nie gadaj tak no co ty.[/quote dokładnie. nie ma co się śmiać. dół to jest miejsce w którym powinni pracować przestępcy - za darmo rzecz jasna - w ramach resocjalizacji. No to zes teraz pojechal pucka Dlaczego? Nieee... Piszę tylko, że to niezapłacona robota. Ten kto nie był na dole i gada, że górnicy to lebry i zarabiają kokosy jest GŁUPI.
Patrikos28 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 To może drugi żarcik czego Pucek używa do oświetlania sobie drogi na dole ?
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 To może drugi żarcik czego Pucek używa do oświetlania sobie drogi na dole ? Lampy już nie bo rozwalił :polew:
Patrikos28 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 odpowiedz na załączonym zdjęciu
bakuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 odpowiedz na załączonym zdjęciu a co to jest? siusiarka moja też tak lubi świecić
bakuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 szuszarka = turbo [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 21:07_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Patrikos28 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 to nowa torbolatarka Pucka którą samego Turbodynomena zawstydził :polew:
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 to nowa torbolatarka Pucka którą samego Turbodynomena zawstydził :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2009, 21:18_________________________________________________ moja tez tak czasem swieci ale problem w tym że jego zawsze
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ale problem w tym że jego zawsze I jemu dodatkowo jeszcze kontrolka na fisie świeci
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 ale problem w tym że jego zawsze I jemu dodatkowo jeszcze kontrolka na fisie świeci bo to jedna
boniu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 buhehhe... mi zadna kontrolka nie swieci...jemu swieci kontrolka z recznego
kris_kilt Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Siemka wszytskim :hi: Widzę że szykuje się wam , a przynajmniej większej części grOOby weekend :good: szkoda że w piątek do 22 w pracy , a weekend - w sumie 22h na uczelni ;( - pochlastać się już można .... chociaż jest małe światełko w tunelu - jutro o 11 jadę na rozmowę w sprawie pracy - obadamy co będzie :gwizdanie: Krolu - dobry emotek :> ej,i tak z czystej ciekawości - ocb z tym Siemianem czy jakoś tak ?? - bo mnie to zaintrygowało , już nie pierwszy raz o nim jest wzmianka hehehe
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 Siemian to mój przyjaciel - w sumie prawie mi jak brat
Rekomendowane odpowiedzi