piterra Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 MA Pitek Dzięki wogóle ale mam MAXymalne wQrwienie na moją A4 jeszcze rok lub dwa i zmiana marki na BMW bo przecież ta moja padlina doprowadza mnie do szłu ze zmiany zawiasu nici i wogóle odechciało mi się wszelakich modów i rezania :evil: :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 14:36_________________________________________________ale ze spamem jedziecie na OSTRO :decayed: :decayed: nie czytam tego SHIT'u :polew: kilka dni mnie nie było i prawie 50 stron do przeczytania F U C K
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Oj........ dużo Cie omineło
Kanar Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wpadłem na gościnne występy złożyć życzenia PITEK Wszystkiego naj! a Przede wszystkim to dużo i
MAJKI Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pitek 100 lat pracy w kamieniołomach Co sądzicie o tym http://www.wrt-karting.eu/ reklamują sie na RMFie że od 4 grudnia otwierają
SoMeS Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Majki wszystko zależy jaki tor... troche się na cartach najeździłem w NL ostatnio i marzy mi się żeby tutaj też takie tory były
MAJKI Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Majki wszystko zależy jaki tor... troche się na cartach najeździłem w NL ostatnio i marzy mi się żeby tutaj też takie tory były Własnie nie wiem jaki bo nie mają na stronie ani jednego zdjecia, reklamują sie że najwiekszy kryty tor na śląsku i karty wszystki nowe
czester Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pitek wszystkiego naj Co ci sie z zawiasem stalo ? nie pasuje ?
piterra Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pitek wszystkiego naj Co ci sie z zawiasem stalo ? nie pasuje ? dzięki pasuje ale tak się w q r w i ł e m na te moje padło bo wykryłem inne poważne usterki pieprzony badziew a zawiecha położyła mnie innym gwintem na amorach i nie miałem takich nakrętek więc odpuściłem mam dość porobię tylko to co niezbędne żeby jeździło i tyle mam to w nosie i zbieram szmal na coś innego może TATA nano :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 16:04_________________________________________________i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za życzenia :notworthy: :notworthy:
A-rek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Piter najlepszego Co sądzicie o tym http://www.wrt-karting.eu/ reklamują sie na RMFie że od 4 grudnia otwierają fajna sprawa jesli tor bedzie ok, czyli nawierzchnia w miare i dlugosc okrazenia. napewno wybierzemy sie kiedys bo chetni sie znajda
keżor Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wszystkiego Pitek , czyli nie zmieniasz zawiasu ?
kris_kilt Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 tak też myślałem , nk nie kłamie .... Najlepszego Pitek _________________________________________________ z tego co widzę w piątek grupowe hamowanie od 9 rano , może uda mi się podjechać , a może później byśmy skoczyli do Tych na otwarcie tego toru , doba cena będzie w dzień otwarcia też , co wy na to ??
Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pitek naj najlepszego niepoddawaj sie:P ujawnij drzemiacy potencjal w swojej lali
bish - kopt Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ...strzałka wszystkim... ...życzonka dla Pitka - spotowego rezacza ...carting - zawsze i wszędzie
A-rek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 z tego co widzę w piątek grupowe hamowanie od 9 rano , może uda mi się podjechać , a może później byśmy skoczyli do Tych na otwarcie tego toru , doba cena będzie w dzień otwarcia też , co wy na to ?? ale po co wszystko na raz?
SoMeS Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 lepiej będzie rozłożyć to na kilka spotów Arek ma rację
bish - kopt Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 poza tym w piątek sie tam nie dopchasz - jest za pół ceny
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 No wreszcie poczułem że wszedłem na wątek spotów śląskich a już zaczynałem myśleć że wypadliście z wprawy Piterra wszystkiego naj
Rekomendowane odpowiedzi