Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l Autor poniżej 0,5 zakładam, że gdzieś opaska nie jest dokręcona, ew. pieprznął któryś z węży od turbo albo do IC najgorszy scenariusz to N75... muszę logi porobić jeszcze...
Opublikowano 11 Kwietnia 201412 l odłącz aku na godzinke wydaje mi się że w tryb awaryjny wpadła i dlatego mało pompuje
Opublikowano 12 Kwietnia 201412 l Autor Tryb awaryjny na vagu by byl widoczny... A tam pusto... Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ---------- Nie miałem możliwości zrobić dziś porządnych logów, ale sprawdziłem przepływ masy powietrza i maksymalne wartości przy kilkukrotnym rozpędzaniu na 3 biegu do odcinki pokazywało maks ok. 138 g/s postaram się jakieś logi przygotować i wrzucić do tematu...
Opublikowano 18 Kwietnia 201412 l Autor Do objawow moge dodac wiekszy apetyt na paliwko Dzis przy okazji montowania bixow posprawdzam polaczenia na dolocie... Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Kwietnia 201412 l to akurat jest normą, sprawdź szczelność dolotu, podmień przepływkę na pewną i zrób logi
Opublikowano 1 Czerwca 201412 l Autor nie mam jak badać teraz dolotu, bo jestem na wyjeździe świątecznym, ale jak wrócę to będę musiał się temu przyjrzeć w czasie Świąt wpadła mała odmiana na przód Do pełni szczęścia brakuje regeneracji kloszy, ale to już po powrocie zrobię :] przy okazji wizyty na myjni zrobiłem mini sesję ---------- Post dopisany 28-04-2014 at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany 21-04-2014 at 20:21 ---------- Dotarła kolejna część układanki: W weekend majowy planuję uporać się z dziurkami i w dolocie i w wydechu i spolerować lampy, jak dobrze pójdzie to może i DRL uruchomię... ---------- Post dopisany 19-05-2014 at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2014 at 13:30 ---------- Ok. powodem braku pełnego boosta, była nieszczelność w dolocie. Zrobiłem z korka 2,5" PVC prymitywny "tester szczelności". Niestety korek ma wadę, bo brakuje mu takiego garba, żeby TIP nie spadał przy większym booście Strzeliło mi ze 4 razy, ale zdążyłem, zgodnie z tutkiem z Youtuba, zlokalizować nieszczelności przy pomocy, tego co miałem pod ręką, czyli płynu do mycia szyb z atomizerem Ogólnie była za lekko ściśnięta opaska przy wejściu z TIPa do turbo, oraz opaska przy przepustnicy do wymiany, bo miała zerwany gwint i nie trzymała jak należy. Przy okazji przeczyściłem i zaadaptowałem przepustnicę, ale to nie pomogło na podwyższone obroty na jałowym :/ Nie wiem już co to może być... Do autka wpadła też siata pionowa oraz wrzuciłem w kratkę nawiewu wskaźnik ciśnienia oleju. Pozostało już tylko zamontować czujnik i podłączyć kabelek:P To przy zmianie oleju się zrobi... ---------- Post dopisany 26-05-2014 at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany 19-05-2014 at 08:53 ---------- Jakiemuś fiutowi przykleił się do łap jeden z dekielków piasty z moich Flat Five. Żeby mu łapa uschła, albo, żeby rozpieprzył felgi, do których wsadził... ---------- Post dopisany 01-06-2014 at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2014 at 08:36 ----------
Opublikowano 23 Czerwca 201412 l Autor Z aktualności... Spolerowane klosze lamp przednich, wreszcie wyglądają jak brand new Zmienione lusterko prawe na duże w kolorze. Daszek nad tylną klapę. Wymieniłem też wycieraczki, zamieniłem stare "banany" na valeo ze spoilerami
Opublikowano 23 Czerwca 201412 l Bardzo fajny projekt.. A nie myślałeś żeby wstawić zegary w słupek. Daszek to oryginał czy jakaś replika?? Powodzenia w modach
Opublikowano 24 Czerwca 201412 l Autor daszek podjebka z alledrogo zegary w słupku mi się nie podobają dzięki za pozytywny feedback ---------- Post dopisany 24-06-2014 at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany 23-06-2014 at 18:27 ---------- zdjęcia z dzisiejszego boju a tu takie przy okazji dzwigania ciężarów
Opublikowano 25 Czerwca 201412 l Ten tył to powinien na co dzień tak siedzieć przy gwincie (przód też niżej)
Opublikowano 26 Lipca 201411 l Autor Nie dam rady jezdzic jak nizej pojdzie... Obecnie rozgladam sie za eibachami i bilsteinami Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany 26-07-2014 at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2014 at 21:04 ----------
Opublikowano 27 Lipca 201411 l Co do dystansów, lepiej było zrobić z jakiegos tworzywa, mdf czy co to tam masz zgnije i sie rozwarstwi, nawet impregnowane:wink: moze w następnym tygodniu pokaże jak moje wygladają po 2-3latach
Opublikowano 28 Lipca 201411 l Autor Miałem MDF w poprzednim aucie i nie zgniło... w Audi tak się tam leje ? Odnośnie dystansów, to niestety w weekend przymiarki robiłem i kiepsko to pasuje... chyba po swojemu będę musiał wycinać :/
Opublikowano 28 Lipca 201411 l co tam na rolkach wyszło? Mnie też powoli zaczyna gwint męczyć więc pewnie za jakiś czas będzie wysyp zestawów do Q na forum
Opublikowano 4 Sierpnia 201411 l Autor Na rolkach dziwne rzeczy, na LPG seria, a na PB brakuje 20 kuniów niuton w porządku :]Podejrzewam, że wtryski benzyny nie dają rady... trzeba poszukać większych no i softa zrobić dla k03s A w garażu jeszcze FMIC leży i czeka... Kowi, możesz mi zapodaćszablony dystansów, jakie masz? Te co dostałem kiedyś nie pasują mi za bardzo :/