j4s2c2vr Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Heble przetestowane W weekend byłem na zlocie 306team połączonym ze zlotami seatowców i mieliśmy do dyspozycji lotnisko w Kamieniu Śląskim Była ćwiartka z pomiarami oraz próba time attack. Miałem okazję hamować dość ostro i jestem bardzo zadowolony z tylnego zestawu Teraz tylko zedrzeć do końca przód i zrobię jakąś zmianę Na trasie też heble fajnie się sprawowały, polecam Kilka fotek ze zlotu poniżej, jak ogarnę też filmy z TA i 1/4mili, to wrzucę linki Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez j4s2c2vr
pioteros Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 co wentyle to wentyle i nikt mi tego nie powie ;]
j4s2c2vr Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 tu jeszcze kilka fotek jest: https://www.facebook.com/piotrek.jaszczur/media_set?set=a.1017646564926558.1073741832.100000436714880&type=3 Właśnie składam nowy gadżet
kelnozz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Flat Five zawsze robi robotę pozdrawiam i powodzenia w modach!
j4s2c2vr Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 żeby wiedzieć kiedy pompkę paliwa kupić
pioteros Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 to teraz jakis monitoring pod maske zeby sledzic pod maska cisnienie ;o
Houdini Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Co to tak pusto i cicho? Wysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka
j4s2c2vr Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ooo panie... Tyle mam do wpisania, ze nie mam kiedy i zdjec troche tez czeka [emoji14] Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dokładnie, ostatni dzień wolny więc akurat możesz ładnie zakończyć długi weekend a niedługo i ja Cię zaskoczę bo postanowieniem noworocznym jest własny temat tylko sufit muszę jeszcze włożyć żeby na zdjęciach jakoś to wyglądało [emoji14] Wysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka
j4s2c2vr Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie pitol... u mnie sufitu nie ma jeszcze i jakoś na zdjęciach wygląda Dziś już nie ogarnę się... jutro w robocie coś naskrobię i wrzucę trochę fotek A Ty dawaj temat lepiej !!
Houdini Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Czekam na ciepły dzień żeby go umyć i zrobić foto :-)
j4s2c2vr Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 To chyba na wiosne dopiero sie doczekasz teraz [emoji14] Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Podobno w przyszłym tygodniu ma być ładniej :-) więcej niż 0 stopni mi wystarczy :-P
j4s2c2vr Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Ok.Chwilę znalazłem, to żeby nie było nudno, to zapodaję takie kilka fotek na początek Pożyczyłem kobiecie auto, na babski weekendowy wypad, jakoś na koniec sierpnia. Oto efekty: Generalnie do wymiany chłodnica silnika, pas przedni, maska no i wypadałoby też zderzak wymienić.Oberwały też mocowania lamp (standard). Całe szczęście chłodnica klimy wytrzymała i FMIC również dał radę, mimo, że trochę go sponiewierało.Pas przedni i chłodnicę ogarnąłem najszybciej. Ponieważ fundusze nie były w dobrej kondycji, to wynalazłem maskę w kolorze, niestety ma pełno purchli przy grilu i czeka ją malowanie na wiosnę. Zderzak polepiłem sticker bombem, mocowania lamp naprawiłem. Zrobiłem "zbrojenie" z gipsiaków i zapaćkałem szpachlą. Chyba muszę to opatentować, bo całkiem nieźle siętrzyma i na 100% wytrzyma dłużej niż jakieś spawanie plastików Na chwilę obecną A4 wygląda jak nieszczeście Zderzak niestety osłabiony przez podcięcie belki na FMICA, pofalował się przy dzwonie i jak dotrwa do wiosny, to będzie sukces Nie mam zdjęcia jak to wygląda obecnie, ale może cyknę coś jak będę wracał do domu po robocie. Taka sytuacja na koniec sezonu letniego Oczywiście to jeszcze nie koniec przygód, zmian i planów, ale dam Wam szansę na pocieszanie mnie trochę Edytowane 4 Stycznia 2016 przez j4s2c2vr
pioteros Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 mi to wyglada na wjazd pod taka mala bramke parkingowa
Houdini Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 A jak dla mnie to nadzi ała się na hak holowniczy niedawno też to przerabiałem, tylko po stronie pasażera, tu mi wygląda jakby stroną kierowcy. No to ładnie czekamy na resztę przygód
Rekomendowane odpowiedzi