Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy Wasze kobiety, też mają już dosyć forum A4 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kurde jak tak czytam to chyba jestem jedynym, który ma takie szczęście :D Jak coś modzę to moja kobieta jest jak najbardziej tym zainteresowana! Mało tego nieraz się zdarza, że na forum siedzi częściej ode mnie i podsuwa mi sama dużo ciekawych pomysłów ;D a zaczęło się od tego, że gdyby nie Ona to w ogóle nie byłoby gwintu a od tego się zaczęło :) także jestem posiadaczem nie dość, że ciekawego samochodu to jeszcze idealnej Kobiety :D

moja sprawiała takie wrażenie przed ślubem, a teraz tylko dom i dom :kwasny:

Opublikowano
to był zart aby was podpuscic. hehe :grin:

Mimo wszystko - niezły hardcore...:decayed:

Opublikowano

Ja aktualnie nie mam baby..ale jak spotykam się z jakąś d*pą i marudzi mi na to że robię coś przy Audi to leci proste zdanie.. " wiesz na czym poległby Twoje poprzedniczki ? No właśnie.. jest git. Nie spierdol tego " :grin:

Opublikowano
Ja aktualnie nie mam baby..ale jak spotykam się z jakąś d*pą i marudzi mi na to że robię coś przy Audi to leci proste zdanie.. " wiesz na czym poległby Twoje poprzedniczki ? No właśnie.. jest git. Nie spierdol tego " :grin:

:polew::polew:

Opublikowano

moja to kosztem wszystkiego, oby pchać hajs w auto i już mnie na zderzak od esy naciąga :kox:

Opublikowano
moja to kosztem wszystkiego, oby pchać hajs w auto i już mnie na zderzak od esy naciąga :kox:

O, to masz luzik!:grin: My Wife nie kuma, jak można do B6 za, powiedzmy, 26000 zł. włożyć kolejne 15-20 tyś. zamiast np. kupić już B8...:decayed: A poza tym wkur... się jak siedzę na Forum, chociaż uważam, że przesadza, bo przecież mógłbym w tym czasie jakieś d*py w necie oglądać...:decayed::wink:

Opublikowano

One są zazdrosne:grin::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

Ja się napaliłem na A4 B5 + jakieś mody po zakupie :) Oczywiście słyszę, że "nic nie robię tylko oglądam te ... samochody i czytam forum", no ale cóż... Chcę być przygotowany do zakupu swojego "nowego" cudeńka :wink:

Opublikowano

ale macie z tymi babmi :facepalm: ja też mam przekichane... ile razy proszę Trepka... założył byś tego gwinta :shock3: ehhh.... nie doproszę się :decayed: proszę, błagam o nowe buty z cienką oponką :slina:

a on nic tylko by ze mną czas spędzał :grin:

sasasa :kox:

Opublikowano

Taa... bo co do garażu idę to mnie ciągniesz zaraz na małe co nie co złośnico jedna:grin:

Opublikowano
Taa... bo co do garażu idę to mnie ciągniesz zaraz na małe co nie co złośnico jedna:grin:

Moja wina że ulegasz? :kox:

Wilk syty i owca zadowolona :decayed:

Opublikowano

Moja wina że ulegasz? :kox:

Wilk syty i owca zadowolona :decayed:

Jest na to rada :decayed: Na małe co nie co do garażu trzeba chodzić :kox: