gelo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 to może i ja w końcu przedstawię swoje auto jest to Audi A4 B5 rok produkcji 1996 1.9 TDI 110 KM auto po zakupie wyglądało tak : teraz wygląda tak : Modyfikacje: -zmiana tylnych lamp tak wyglądał przed : porównanie : efekt końcowy -zmiana końcowego wydechu na Ulter DTM -Car Audio: radio JVC KD-G 421 głośniki przód pozostaje narazie fabryka tył w półce Hertz ECX 165 140 WATT wzmacniacz 800 W mała zabudowa bagażnika -mody techniczne : chiptuning by slg :th: - fabrycznie 110 KM teraz powinno być coś ponad 130 i zwiększony moment o 100 Nm jutro jadę na hamownie więc dam wykres i się zobaczy
Maniusiek28 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 jak dla mnie wieś tuning pełną gębą
seba1-2 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 a mnie się tam podoba :th:, tylko ten komin to nie do audi , bardzo ładne lampki zapodałeś
gelo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 jak dla mnie wieś tuning pełną gębą o gustach się nie dyskutuje, masz prawo tak mówić twoja sprawa
rafalekx Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 gelo furka ok :th: ale, ja bym ten chrom jednak wywalił z grilla i zderzaka na przodzie No i ten chrom we wnętrzu, na desce i przy tunelu koło drążka zmiany biegów A no i pasowałoby tu wsadzić większe felgi i do tego jeszcze lampki poliftowe na przód :gwizdanie: Lampy na tyłku super :th: Najlepsze jakie mogłeś wybrać Ogólnie ok tylko małe poprawki i będzie super :th: Pozdro dla kolegi z LKA Może wreszcie mi się uda wybrać na jakiś spocik
buliking Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 minusy: -spoiler -wydech -felgi -grill -chrom w zderzaku -brak klimy -ta obwodka na konsoli srodkowej to juz szczyt wszystkiego plusy: -silnik
Nowak_zg Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 minusy: -spoiler -wydech -felgi -grill -chrom w zderzaku -brak klimy -ta obwodka na konsoli srodkowej to juz szczyt wszystkiego plusy: -silnik do plusow dodam tylne lampy do minosow dodam tego calego chipa i "wzmacniacz 800W" " chiptuning by slg - fabrycznie 110 KM teraz powinno być coś ponad 130 i zwiększony moment o 100 Nm jutro jadę na hamownie więc dam wykres i się zobaczy " co to ma byc ? zrobiles chipa i ci go po chipowaniu nie shamowali ? o co w tym chodzi ? co to jest slg ? to jakis box z allegro czy co ? moment wiekszy o 100nm to ciekawe..... ;>
slaweq Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zamiast lamp i wydechu to mogłes sobie wieksze fele dać..., dużo lepiej by sie wtedy całość prezentowała.
voxan69 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie lubię krytykować ale te chromy i komin to jakaś porażka - nie psuj ładnego auta
audi.wielun Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jest ładna, ale ten chrom w środku to nie potrzebny. Daj większe fele i zrób tak jak radzą inni, będzie ok! :th:
franio Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 no racja jest parę takich rzeczy, że nóż w kieszeni się otwiera
gelo Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 co to ma byc ? zrobiles chipa i ci go po chipowaniu nie shamowali ? o co w tym chodzi ? co to jest slg bo człowiek który mi robił mody nie ma hamowni,a slg to jego nick z forum LKT w Lublinie co do chromów to chce je zmienić ale narazie nie mam funduszy na grill od RS bo taki właśnie zamierzam wstawić, chrom ze środka też będzie wyrzucony w następnym tygodniu, wiec nie ma się co gorączkować panowie-pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi