Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Edytka nawet foty nie zrobiłaś jak wsio było poskładane:decayed: jak nuna dalej w trasę poleciała ale obiecuje poprawić się jak tylko wróci i ją ogarnę kiedy powtórka tym razem namiot biorę kurcze zapomniałam tego płynu
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Edytka nawet foty nie zrobiłaś jak wsio było poskładane:decayed: jak nuna dalej w trasę poleciała ale obiecuje poprawić się jak tylko wróci i ją ogarnę kiedy powtórka tym razem namiot biorę kurcze zapomniałam tego płynu a Mati pytał czy wszystko wziełaś:grin:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Edytka nawet foty nie zrobiłaś jak wsio było poskładane:decayed: jak nuna dalej w trasę poleciała ale obiecuje poprawić się jak tylko wróci i ją ogarnę kiedy powtórka tym razem namiot biorę kurcze zapomniałam tego płynu a Mati pytał czy wszystko wziełaś:grin: :facepalm: ty ja nie wiem co ty mu zrobiłeś ale tak mi chłopa zmienić po wizycie u ciebie to śmiało do listy planów mogę dopisać fotochromy , intercooler, virusa, siedziska eeee jeszcze się tego znajdzie już nie wspomnę o czarnych lampach w dafie
Rafi78 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Domin po raz kolejny dałeś radę Edytka trzymam za słowo
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Edytka nawet foty nie zrobiłaś jak wsio było poskładane:decayed: jak nuna dalej w trasę poleciała ale obiecuje poprawić się jak tylko wróci i ją ogarnę kiedy powtórka tym razem namiot biorę kurcze zapomniałam tego płynu a Mati pytał czy wszystko wziełaś:grin: :facepalm: ty ja nie wiem co ty mu zrobiłeś ale tak mi chłopa zmienić po wizycie u ciebie to śmiało do listy planów mogę dopisać fotochromy , intercooler, virusa, siedziska eeee jeszcze się tego znajdzie już nie wspomnę o czarnych lampach w dafie grunt że zadowolony i złapał bakcyla:grin:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Domin po raz kolejny dałeś radę Edytka trzymam za słowo już ty się nie martw ja to odpowiednio przechowam ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- Dominik i to jak zadowolony
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Domin po raz kolejny dałeś radę Edytka trzymam za słowo już ty się nie martw ja to odpowiednio przechowam ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- Dominik i to jak zadowolony mam nadzieje że Ty tez:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 mam nadzieje że Ty tez:decayed: mnie to się nie musisz o zdanie pytać sam wiesz:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 i ja też jestem happy ty cytrynko całe życie uhahany i zbieramy graty dalej
Rafi78 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zbieraj, zbieraj będzie okazja znowu się styknąć może Marcinek się pochwali co potrafi
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 dobra Edytka pytanie za 100 punktów:decayed: fotochrom ze skladaniem mam zostawiać czy gonic dalej:naughty: a i jak tam bucy bose bose bozenko:banan:
wladi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja Ci jebne:decayed: miałeś dać znać jak będziesz miał coś dla mnie:wink:
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja Ci jebne:decayed: miałeś dać znać jak będziesz miał coś dla mnie:wink: ty bez groźby mi tutaj Domin zostaw a bosenka mmmmmmmmmmmm:banan:
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja Ci jebne:decayed: miałeś dać znać jak będziesz miał coś dla mnie:wink: Pytalem wujku ale nie chciales , leza mi i kasa stygnie;-) To mowisz Edytka ze zabierasz;-) Wyslane z RNSA
domin79 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja Ci jebne:decayed: miałeś dać znać jak będziesz miał coś dla mnie:wink: Pytalem wujku ale nie chciales , leza mi i kasa stygnie;-) To mowisz Edytka ze zabierasz;-) Wyslane z RNSA No nie samo skladanie i foto:naughty:
Jaro666 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nooo Piekna Perełka Oby tak dalej... !!!!!
Artur82 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 no graty...kolejny(a) zadowolony(a) wyjechała od Domina
Rekomendowane odpowiedzi