Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tył źle Ci nie stal, gorzej z przodem :)

Dzięki również.

Nie on wszędzie juz tak stoi :kox: czy pod górke czy z górki czy na płaskim :decayed:

tak stał w 2007

audi01os6.jpg

a tak w 2009 :kox:

dscn7356.jpg

tych chromów to juz nie ma :embarrassed:

no ja poluje na gwint, żeby sukę wyrównać :kox: jest na allegro, tyle że z paska, przód pasuje tylko ten tył :wallbash:

Grr co to za zdjęcia, wstydzę się za moją padakę :bag:

też polowałem, ale do Q trzeba szczęścia żeby znaleźć :gwizdanie: a z tym Ta-technix to juz sam nie wiem :cool1:

Tył źle Ci nie stal, gorzej z przodem :)

Dzięki również.

Nie on wszędzie juz tak stoi :kox: czy pod górke czy z górki czy na płaskim :decayed:

tak stał w 2007

audi01os6.jpg

a tak w 2009 :kox:

dscn7356.jpg

tych chromów to juz nie ma :embarrassed:

no ja poluje na gwint, żeby sukę wyrównać :kox: jest na allegro, tyle że z paska, przód pasuje tylko ten tył :wallbash:

też polowałem, ale do Q trzeba szczęścia żeby znaleźć :gwizdanie: a z tym Ta-technix to juz sam nie wiem :cool1:

Mogłeś wybrać inne zdjęcie (2), to powoduje, że się wstydzę za moją padakę :bag: W porównaniu z siedzącym tyłem szaraka mój wygląda jeszcze gorzej niż normalnie.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 327,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Mogłeś wybrać inne zdjęcie (2), to powoduje, że się wstydzę za moją padakę :bag: W porównaniu z siedzącym tyłem szaraka mój wygląda jeszcze gorzej niż normalnie.

:decayed:

Opublikowano

Kowi co tak mało? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh ja raczkuje dopiero w temacie gleby, moze jak mnie złapie to zaszaleje, narazie sprawdzimy ten setup z 1,8t :wink4:

Opublikowano

heheh ja raczkuje dopiero w temacie gleby, moze jak mnie złapie to zaszaleje, narazie sprawdzimy ten setup z 1,8t :wink4:

to nie jest dobre rozwiązanie.. będzie bujać budą :wink4:

wiem Piotruś bo przerabiałem temat...

Opublikowano

to nie jest dobre rozwiązanie.. będzie bujać budą :wink4:

wiem Piotruś bo przerabiałem temat...

nie kazdy ma lęk wysokości :polew::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy jak to sie bedzie sprawować :mysli: róznica wagowa miedzy tymi wersjami według katogu audi to 50kg :wink4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: jeeebłem

Kowi powiem tak na chwilę wystarczy, ale za następną chwilę będziesz chciał niżej, niżej, niżej :evil:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: jeeebłem

Kowi powiem tak na chwilę wystarczy, ale za następną chwilę będziesz chciał niżej, niżej, niżej :evil:

nie ma co szalec na dzień dzisijeszy nie mam felgi optymalnej w dobrej cenie do mojego padła, wiec i gleba nie potrzebna aż na tyle

A z felgami to juz niewiem jaki wzór bedzie najfajniejszy

1 ASA

http://www.allegro.pl/item937336583_asa_bbs_18_5x112_audi_mercedes.html te bym zakupił z chęcią

2. MAM7

http://www.allegro.pl/item928659521_felga_aluminiowa_18_mam7_5x112_8j_nowa.html

3. AVUS

4. takie toporowe ale w 18tce

3jfpg.jpg

dscn7478v.jpg

75479506.jpg

Opublikowano

bier te od Topora :kox:, MAM7, za***iste ale nie do budy B5, w budzie B6 robią robotę patrz na furkę Jerza :kox:, te Asy kozackie, ale najlepiej w 19 :evil:

Opublikowano
  • Autor

bier te od Topora :kox:, MAM7, za***iste ale nie do budy B5, w budzie B6 robią robotę patrz na furkę Jerza :kox:, te Asy kozackie, ale najlepiej w 19 :evil:

Nie no 19 tek nie chce, najbardziej podchodzą mi te ASA własnie

audi954.jpg

Tylko skoda że bez opon te ceny są ;(

Opublikowano

no robi robotę piękną, ceny bez opon :shocked:, no i laczek do tego to już :shocked: :shocked:

Opublikowano
  • Autor

no robi robotę piękną, ceny bez opon :shocked:, no i laczek do tego to już :shocked: :shocked:

no chcąc nie chcąc moze przekroczyc 3tys :disgust:

Opublikowano

Te od rs-a są mega :kox:

Opublikowano

no chcąc nie chcąc moze przekroczyc 3tys :disgust:

Kowi no niestety, chociaż z doświadczenia Ci powiem że teraz szukał bym tylko w takich pieniądzach, 2500-3500zł, za komplet z gumami, ja się pochciwiłem na te MAM8 za 1600, i teraz muszę kupować komplet gum, i chcąc nie chcąc 3000zł pękną, a można było to ciachnąć za jednym zamachem :thumbdown:

Opublikowano

nie kazdy ma lęk wysokości :polew::naughty:

pierdolłem :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

w tym padle coś sie reza? :mysli:

W sumie padło prawie zdrowe :naughty:

Jeszcze mam jakieś przeładowanie, ale nie wyrzuca błędów, notlaufów, i odpcha sie całkiem zdrowo :kox:

clipboard01dc.jpg

Trzeba go parokrotnie jeszcze przegonic zdrowo na 5 biegu i bedzie dobrze, bo poprawił sie od momentu pierwszych problemów :evil:

Na 24 marca jestem umówiony na wymiane zawieszki, prawdopodobnie przednie będą przełożone spręzynki od Frogera na moje amory ale to sie jeszcze zobaczy :gwizdanie: a narazie rozgladam sie za felgą :przebiegly:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 13:29_________________________________________________ślepy pisał ze MAM7 kiepsko pasuja do B5, zrobiłem sobie VT i wcale nie jest tak źle w tym kolorku

75479506.jpg

Tylko jest jeden problem prawie nie osiągalne w uzywce a za nowe trzeba dać 3tys a gdzie tu jeszcze do nich opony :wallbash:

Te czarne Avusy odpusciłem bo wszyscy krytykowali :disgust:

Opublikowano

MAM7 też nie bardzo :thumbdown:

Opublikowano

mi się MAMy nie podobają... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

MAM7 też nie bardzo :thumbdown:

mi się MAMy nie podobają... :wink4:

Dobra jeden z drugim :disgust: nie bedzie też MAMów

Poluje na ASA w dobrej cenie albo AVUS ale juz nie czarne :gwizdanie: