Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy fancik :naughty:

ramkaradiowa.jpg[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 17:46_________________________________________________Tarcze wleciały na auto :naughty: po małych przygodach wszystko jest opanowane, chce ktoś alu 15ki idealne na zime :przebiegly:

49226483.jpg

jak sie heble sprawują???? bo ja jestem zadowolony w chooooj :kox:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hak też mam ori westfalia czy jak mu tam ale nie da rady odkręcić trzeba by zamek rozwiercić :wallbash:

Ive myślałem o tych felgach, z tym że one mają et28 wiec pojadą mi po błotnikach jak nic :gwizdanie:

cena jest ok, tylko niewiem czy nie lepsze by były jakieś grafitowe te felgi, bo czarn to zginą :gwizdanie:

ramka chyba w czerń pójdzie :gwizdanie:

kowi z tylu mam Et28 i powiem ci ze jeszcze jest miejsce, wiec przy Twojej kozusze czym Ty sie martwisz? :polew: :polew:

a z przodu :mysli:

patrzyłem sobie za ta felga po alegro , to są pojedyńcze sztuki ale et30

z przodu mam et 38

U mnie przy ET35 i -35/-35 to już z przodu miewam problemy przy skrętach :kwasny:

Opublikowano

hak też mam ori westfalia czy jak mu tam ale nie da rady odkręcić trzeba by zamek rozwiercić :wallbash:

Ive myślałem o tych felgach, z tym że one mają et28 wiec pojadą mi po błotnikach jak nic :gwizdanie:

cena jest ok, tylko niewiem czy nie lepsze by były jakieś grafitowe te felgi, bo czarn to zginą :gwizdanie:

ramka chyba w czerń pójdzie :gwizdanie:

kowi z tylu mam Et28 i powiem ci ze jeszcze jest miejsce, wiec przy Twojej kozusze czym Ty sie martwisz? :polew: :polew:

a z przodu :mysli:

patrzyłem sobie za ta felga po alegro , to są pojedyńcze sztuki ale et30

z przodu mam et 38

U mnie przy ET35 i -35/-35 to już z przodu miewam problemy przy skrętach :kwasny:

:blink: -30/-30mm 225/45R17 ET35 8' i żadnych problemów

Opublikowano

u mnie na 1BV i ET37 tez jest gicio

choc na tyle przydalo by sie ET27

Kowi, jakie hamulce masz na tyle ?

Standart ? Mozna zapodac zaciski od np S4 albo jakiegos golfa lub seata

tarcza jest wowczas wentylowana 256/22mm

Opublikowano
  • Autor

u mnie na 1BV i ET37 tez jest gicio

choc na tyle przydalo by sie ET27

Kowi, jakie hamulce masz na tyle ?

Standart ? Mozna zapodac zaciski od np S4 albo jakiegos golfa lub seata

tarcza jest wowczas wentylowana 256/22mm

wiem, ale juz mam załozone tarcze TRW i klocki TRW pod 245mm, nie chciało mi sie szukać tarcz zacisków od esy :)[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 00:55_________________________________________________

Nowy fancik :naughty:

ramkaradiowa.jpg[br]Dopisany: 20 Kwiecień 2011, 17:46_________________________________________________Tarcze wleciały na auto :naughty: po małych przygodach wszystko jest opanowane, chce ktoś alu 15ki idealne na zime :przebiegly:

49226483.jpg

jak sie heble sprawują???? bo ja jestem zadowolony w chooooj :kox:

w sumie źle nie jest, robiłem sobie chamowanko z 200km/h do 100u to nawet dosć dobrze :naughty:

Puerto ET35 jest idealne a tu jest et28 jestem na bank pewny że bedzie przycierało :disgust:

Opublikowano

Osłony VR5 siedzą

osony.jpg

Kowi robiłeś coś z wygłuszeniem maski :?: nie dociska ci wygłuszenie osłony :?:

Opublikowano

Arek jakie masz wygłuszenie? Bo były takie płaskie i takie z wygłębieniami.

Opublikowano

no ja mam właśnie te z wygłębieniem które akurat jest w miejscu tej osłony i nie da rady u mnie maski zamknąć :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Osłony VR5 siedzą

osony.jpg

Kowi robiłeś coś z wygłuszeniem maski :?: nie dociska ci wygłuszenie osłony :?:

sprawdze dzisiaj bo moze nawet nie wiem że cos tam sie docisneło, ale nie miałem żadnych problemów z zamknięciem maski :)

Opublikowano

no ja mam właśnie te z wygłębieniem które akurat jest w miejscu tej osłony i nie da rady u mnie maski zamknąć :wallbash:

Albo je wywalisz albo zmienisz na takie płaskie - mam takie :naughty:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Założyłem w końcu końcówki wydechu

Spy foto :naughty:

wydech.jpg

Napęd Quattro daje w kość, nie mogłem ustawic zbierzności tylnych kół po wymianie drązka regulacyjnego, dzisiaj znaleźliśmy winowajce, jest to tuleja dolnego wachacza, całe szczęscie koszt tego dziadostwa to 50zł :gwizdanie:

zawiecha.jpg

Ale to nic ;( mam problem z czujnikiem zużycia klocków, myślałem że problem leży w samym czujniku i wystarczy zrobic zwarcie, ale niestety jak zwykle pięknie nie jest, problem jest w tym przewodzie zaznaczonym strzałką

absw.jpg

Jak mam kierownice prosto kontrolka nie wyskakuje, ale jak tylko skręce to odrazu, sprawdzilismy wszystko i jak sie dotknie tego przewodu pokazuje sie kontrolka, macie na to rade :mysli: ABS działa raczej poprawnie, hamulec bez zastrzeżeń :gwizdanie:

A tu taki mały VT :naughty:

virtuall.jpg

Opublikowano

A tu taki mały VT :naughty:

virtuall.jpg

genialnie :kox:
Opublikowano

Jak mam kierownice prosto kontrolka nie wyskakuje, ale jak tylko skręce to odrazu, sprawdzilismy wszystko i jak sie dotknie tego przewodu pokazuje sie kontrolka, macie na to rade :mysli: ABS działa raczej poprawnie, hamulec bez zastrzeżeń :gwizdanie:

Czyli problem ewidentnie na odcinku miedzy zwrotnicą, a tym uchwytem przewodu przy budzie.

Ja bym to zrobił tak:

-pojechał na szrot i upierdzielił taki kabel z jakiegoś audi/vw

-upierdzielił ten Twoj kabel powyżej uchwytu (najlepiej na jakimś prostym odcinku)

-polutował i dobrze zaizolował, choćby rurką termokurczliwą

Opublikowano
  • Autor

Czyli problem ewidentnie na odcinku miedzy zwrotnicą, a tym uchwytem przewodu przy budzie.

Ja bym to zrobił tak:

-pojechał na szrot i upierdzielił taki kabel z jakiegoś audi/vw

-upierdzielił ten Twoj kabel powyżej uchwytu (najlepiej na jakimś prostym odcinku)

-polutował i dobrze zaizolował, choćby rurką termokurczliwą

mechanior mówił ze to moze uszkodzić ABS, takie rozwiązanie, że niby ten przewód odpowiedzialny jest za jedno i drugie :mysli:

Opublikowano

mechanior mówił ze to moze uszkodzić ABS, takie rozwiązanie, że niby ten przewód odpowiedzialny jest za jedno i drugie :mysli:

aaaaaa bo tamte kabelki się łączą w jeden :wallbash: zapomniałem...

no to chyba tylko wymiana wiązki?

Opublikowano

graty pomysłu z dachem :good: będziesz go robił ???? kozacko bedzie wygladac :naughty:

Opublikowano
  • Autor

aaaaaa bo tamte kabelki się łączą w jeden :wallbash: zapomniałem...

no to chyba tylko wymiana wiązki?

;(

Będe musiał chyba z tym jeżdzić...

graty pomysłu z dachem :good: będziesz go robił ???? kozacko bedzie wygladac :naughty:

narazie to musze tego złoma doprowadzic do stanu odpowiedniego, zawsze kurfa coś :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

nie mów o audi złom :chytry: zasługujesz na :bicz:

Opublikowano
  • Autor

nie mów o audi złom :chytry: zasługujesz na :bicz:

bo już mnie denerwuje ;( własnie patrze po etce za tym przewodem :gwizdanie:

tak pozatym przyszedł spray strukturalny do plastików, bedzie niebawem małe malowanko :naughty:

Opublikowano
:good: resztę wypytam na gadulcu :decayed: