Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi nowy czujnik ABS wymieniasz i po sprawie... koszty nie są wysokie :good:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Kowi nowy czujnik ABS wymieniasz i po sprawie... koszty nie są wysokie :good:

Mi to wygląda raczej na wiązke niz sam czujnik :disgust: Jak by czujnik był j**niety to nie miał bym ABSu a dzisiaj aż z ciekawosci sprawdzałem :decayed: potrzęsło butem wiec jest OK

Ten przewód to jest ten numer 2 :mysli:

schowek01ss.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

masz czujnik ABS od niego idzie wiązka łączy sie z wiazką od zużycia klocków i idzie dalej wszystko razem do dziury w nadkolu i tam w środeczku masz dwie wtyczki.... a cała wiązka jest w komplecie z czujnikiem :decayed: ostatnio wymieniałem lewy czujnik z przodu to miałem wszystko na stole :cool1: [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:40_________________________________________________P.S.

jakie masz ładne tarcze???? :evil:

Opublikowano

a wtyczka do odłączenia czujnika abs jest za zaślepką w nadkolu, wiem bo sam tak dałem ciała :decayed:

Opublikowano

a wtyczka do odłączenia czujnika abs jest za zaślepką w nadkolu, wiem bo sam tak dałem ciała :decayed:

dokładnie :good:

A co do tego nr 2 na ETCE Kowi to i owszem ale jak nie masz czujników zużycia :naughty: Ty masz tą wersje wyżej

Opublikowano
  • Autor

Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke :mysli:

Opublikowano

Zaraz to co chcecie powiedziec, że jak kupie ten czujnik ABS to dostane tą własnie wiązke :mysli:

niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku

Opublikowano
  • Autor

niestety ale tak zobacz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=63269.0;highlight=wymiana+czujnika+abs ost.zdjecie czujnik z wiazka na czerwonym pudelku

dzięki krzysiek, widze temat nie jest cięzki :good:

tylko ostatnio pogrązam sie w kosztach :disgust:

musze na dniach złożyć zamówienie na pare tulejek i śrubek tylnej zawiechy, bo problem ze zbierznością :disgust:

Części tylnego zawieszenia w Q

Ceny u gajosa

8D0 505 171 - 4szt - 61zł/szt

8D0 505 185 A - 2szt - 61zł/szt

8A0 505 172 B - 1szt - 101zł/szt

8A0 501 387 C - 2szt - 32zł/szt

8A0 501 385 A - 2szt - 4,6zł/szt

Ale po tym tylna zawiecha będzie cała jak nowa :gwizdanie:

Opublikowano

dzięki krzysiek, widze temat nie jest cięzki :good:

tylko ostatnio pogrązam sie w kosztach :disgust:

musze na dniach złożyć zamówienie na pare tulejek i śrubek tylnej zawiechy, bo problem ze zbierznością :disgust:

Części tylnego zawieszenia w Q

Ceny u gajosa

8D0 505 171 - 4szt - 61zł/szt

8D0 505 185 A - 2szt - 61zł/szt

8A0 505 172 B - 1szt - 101zł/szt

8A0 501 387 C - 2szt - 32zł/szt

8A0 501 385 A - 2szt - 4,6zł/szt

Ale po tym tylna zawiecha będzie cała jak nowa :gwizdanie:

nie ma tragedi w porownaniu do przodu za ori czesci

Opublikowano
  • Autor

no nie ale gdyby robić kompletnie to też wychodzi z tysiak, jedna strone już zrobiłem tzn wahacze górne teraz odezwał sie dół, to postanowiłem wszystko zrobić zeby nie zaglądać tu już długo :decayed: w sumie w tylnym zawieszeniu wymienia sie tylko tuleje i śruby mimośrodowe + dwa drązki regulacyjne, tylko tych tulei troche jest :disgust:

Opublikowano

no jest sam obejzalem zawias i troche tego jest ale wole dolozyc ten tysiak,zrobic wszystko,i cieszyc sie zima ze auto mi podjezdza pod kazda gorke :>

Opublikowano

dokładnie tej firmy AUTLOG mam w dobrej cenie :good: tylko w tym watku jest nie przygotowany pod czujnik zuzycia klocków[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 17:05_________________________________________________łoooo taki oooo....

19260983.jpg

Opublikowano

tak bo to auto 97r.bez czujnikow zuzycia,a KOWI ma juz polifta z czujnikami

Opublikowano
  • Autor

dokładnie tej firmy AUTLOG mam w dobrej cenie :good: tylko w tym watku jest nie przygotowany pod czujnik zuzycia klocków[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 17:05_________________________________________________łoooo taki oooo....

19260983.jpg

o to coś do mnie pasuje :mysli: daj na na pw cene :naughty:

Opublikowano

Krzysiek, z tyłu nie ma czujników zużycia, przynajmniej ja nie mam w polifcie, a wymieniałem ten sam kabel z czujnikiem, koszt jakoś 120 zł

Opublikowano

Krzysiek, z tyłu nie ma czujników zużycia, przynajmniej ja nie mam w polifcie, a wymieniałem ten sam kabel z czujnikiem, koszt jakoś 120 zł

czujniki były w S4 i RS4

a na przodzie były od poczatku istnienia A4-ki

oczywiscie nie kazda miała

Opublikowano

czujniki były w S4 i RS4

a na przodzie były od poczatku istnienia A4-ki

oczywiscie nie kazda miała

ja w swojej nie mam czujnika zuzycia klockow,ta fotorelacja byla wlasnie z wymiany czujnika ABS z przodu

Opublikowano

soorrry, zły wkleiłem cytat

oczywiscie chodziło mi o czujnik zuzycia klocka

Opublikowano

A ten znowu płacze bo ma jakiś problem :polew::tongue4: Pokaż te fajki :) A VT spoko :)

Opublikowano
  • Autor

A ten znowu płacze bo ma jakiś problem :polew::tongue4: Pokaż te fajki :) A VT spoko :)

Myślałem że to gorsza sprawa, jak usłyszałem wiazka do wymiany :tongue4: ale temat juz ogarnięty :wink4:

dzisiaj składam zamówienie na cześci :decayed:

Zapas sie przydał :good: w sobote kapcia złapałem, jak by nie to że felga identyczna w zapasie to bym stał do dzisiaj :gwizdanie:

a fotka fajek będzie jak zrobie :decayed: