Kowi87 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 Z nowości tak pozatym dowiedziałem sie że podłoga w Quattro jest wyzsza o jakieś 5cm niż w FWD, boczki i wszystko jest jednakowe, a róznica jest w wykładzinie, FWD ma 5cm podbitke styropianową, natomiast u mnie wykładzina lezy na podłodze.. Efekt taki, że zabudowa audio jest do przeróbki, dokładniej chodzi o skrzynie, trzeba ją ściąć aby zmiescić siatke i rolete. Prawdopodobnie cała skrzynka bedzie musiała zostać zbudowana od podstaw z powodu braku materiału do ścięcia? jak zwykle pod wiatr... Z bajerów, dzisiaj odkryłem, noi odrazu kupiłem... Siadzie gdzieś w bagażniku...
granatowy Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 W dniu 10.03.2019 o 14:26, Kowi87 napisał: a z -60 nie wiem, koło z fejtona tzw. champion 18/7,5 tanie bo kiepska szerokość. Na zime ideał Zrób przy okazji zdjęcie na których dobrze widać te koła.
wesz82 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 2 godziny temu, Kowi87 napisał: Wczoraj kolejny przypał z Turbo-Spaw... żeby to był przypadek, ale nie, po obu stronach śruby niedokręcone, jedna jak widać totalnie wypadła... dobrze że auto nie zdazyło wyjechać na obwodnice bo by to sie źle skończyło. To musiało już pukać podczas jazdy i hamowania..
krzysiek_f Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 14 godzin temu, Kowi87 napisał: Wczoraj kolejny przypał z Turbo-Spaw... żeby to był przypadek, ale nie, po obu stronach śruby niedokręcone, jedna jak widać totalnie wypadła... dobrze że auto nie zdazyło wyjechać na obwodnice bo by to sie źle skończyło. Po "wpadkach" tych fachowców, bez sprawdzenia wszystkich śrubek których się tykali, bałbym się jeździć.
trepek Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 27 minut temu, krzysiek_f napisał: Po "wpadkach" tych fachowców, bez sprawdzenia wszystkich śrubek których się tykali, bałbym się jeździć. Normalnie spawac (rzygac) sie chce patrzac na ta robote.
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 2 godziny temu, krzysiek_f napisał: Po "wpadkach" tych fachowców, bez sprawdzenia wszystkich śrubek których się tykali, bałbym się jeździć. Tak też chłopaki zrobili po tym incydencie
krzysiek_f Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Z pozytywów piękne lusterka od RS4. Do pakietu w satynie (relingi, lusterka) dorzuciłbym ramkę grilla z przodu. Cała z RS nie wiem czy pasuje bo nie widzę jakie kratki masz w zderzaku.
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 1 minutę temu, krzysiek_f napisał: Z pozytywów piękne lusterka od RS4. Do pakietu w satynie (relingi, lusterka) dorzuciłbym ramkę grilla z przodu. Cała z RS nie wiem czy pasuje bo nie widzę jakie kratki masz w zderzaku. Ramka z RS nie pasuje, cały grill trzeba, lusterka są z wersji S, czyli chrom, satyny nie brałem pod uwagę, poniewaz zbyt przypomina srebrny kolor.
krzysiek_f Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Na zdjęciu wyglądają podobnie jak relingi, myślałem że są od RSa. Tym bardziej że wrzuciłeś je w tym czasie jak na FB sprzedawał ktoś z RS4.
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 7 minut temu, krzysiek_f napisał: Na zdjęciu wyglądają podobnie jak relingi, myślałem że są od RSa. Tym bardziej że wrzuciłeś je w tym czasie jak na FB sprzedawał ktoś z RS4. Te są z C5 akurat, jeszcze brakuje mi fotochromów, ale to sie trafi gdzieś i projekt lusterek zakończony. Myslałem o adaptacji z A8 synchronizacji ze wstecznym, ale tam działa to po module komfortu, w b5 go nie ma.
krzysiek_f Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 No tak. Kupić i przełożyć to byłoby zbyt proste, to może każdy. ?
wesz82 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 7 godzin temu, Kowi87 napisał: Te są z C5 akurat, jeszcze brakuje mi fotochromów, ale to sie trafi gdzieś i projekt lusterek zakończony. Myslałem o adaptacji z A8 synchronizacji ze wstecznym, ale tam działa to po module komfortu, w b5 go nie ma. Jeżeli caman o to ze mają schodzić niżej po wbiciu wstecznego to ktoś robił taki modół na forum.
xBladex Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 To kiedy zaczynasz działać z tylnym zderzakiem?
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 2 godziny temu, wesz82 napisał: Jeżeli caman o to ze mają schodzić niżej po wbiciu wstecznego to ktoś robił taki modół na forum. słyszałem, ale nie widziałem tego
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 1 godzinę temu, xBladex napisał: To kiedy zaczynasz działać z tylnym zderzakiem? to taki koncept z nudów troche trudności w nim widze, na photoshopie siadło lekko, ale w rzeczywisotosci nie bedzie tak lekko
Niewidzialny Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Kowi87 u Ciebie w temacie jak zwykle grubo szacun ? 1
Kowi87 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 24 minuty temu, Niewidzialny napisał: Kowi87 u Ciebie w temacie jak zwykle grubo szacun ? Mówią że B5 jest nudne i zrobili juz wszystko?
wesz82 Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 2 minuty temu, Kowi87 napisał: Mówią że B5 jest nudne i zrobili juz wszystko? Niech dalej mówią ?
Kowi87 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Wygląda że zaraz bedzie koniec prac, uprać tylko i doczyscić całość - halogeny zostało zamocować - tapicerka bagaznika do roboty - sterowanie wzmacniaczem - zmiana klimatronika pod grzane dupska - boczki pojechały dzisiaj na przegranie materiałów Edytowane 15 Marca 2019 przez Kowi87
granatowy Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Jakie felgi na pierwszym zdjęciu ma sedan który stoi obok Twojego Avanta ? ?
Rekomendowane odpowiedzi