Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w sumie jedna z przyczyn dla której dłubie tego parcha :decayed: bo oski bym nie dłubał :tongue4:

Bo słabsze ośki Cię objeżdżają :polew: I nie ma sensu ich jeszcze bardziej wzmacniać :naughty: A Ty ładujesz masę kasy i dalej nie jedziesz :decayed::tongue4:

poczekaj :kox: niebawem sie zaskoczysz jak cie silnik przeskoczy :polew: :polew:

Cały rok przetłukłem sie jedną wielk awaria ąna sofcie który mam nadzieje wypluje te 15X km(idzie równo z 2,5 oską) przed finalna korektą :kox:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poczekaj :kox: niebawem sie zaskoczysz jak cie silnik przeskoczy :polew: :polew:

:mysli: ale że jak? że niby jak przeskoczy? o co Ci cho? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

:mysli: ale że jak? że niby jak przeskoczy? o co Ci cho? :mysli:

:decayed: no wyprzedzi

Opublikowano

:decayed: impossible :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

karwa odepne mu dyfer i wyprzedzi :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:49_________________________________________________Wygrzebałem dzisiaj pare gratów pod tylną elektryke :decayed:

12rczki.jpg

Sa też boczki

5boczkitylne.jpg

jeszcze tylko silniczki i wiązka, bo moduł komfortu chyba jest taki sam :mysli:

Czekaja ciagle końcówki, ale musze porzadek zrobić w wydechu bo narazie ma drgania wiec nie ma sensu montować końcówek bo bedą dzwonić

10kocwki.th.jpg

Mam też dylemat nad głosnikami 16kami, mam 2 szt ori z tylnych drzwi i nie wiem czy sprzedawać czy podłączyc to do siebie na przód :mysli:

Opublikowano

karwa odepne mu dyfer i wyprzedzi :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:49_________________________________________________Wygrzebałem dzisiaj pare gratów pod tylną elektryke :decayed:

12rczki.jpg

Sa też boczki

5boczkitylne.jpg

jeszcze tylko silniczki i wiązka, bo moduł komfortu chyba jest taki sam :mysli:

Czekaja ciagle końcówki, ale musze porzadek zrobić w wydechu bo narazie ma drgania wiec nie ma sensu montować końcówek bo bedą dzwonić

10kocwki.th.jpg

Mam też dylemat nad głosnikami 16kami, mam 2 szt ori z tylnych drzwi i nie wiem czy sprzedawać czy podłączyc to do siebie na przód :mysli:

reżasz dziada ładnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

reżasz dziada ładnie :decayed:

A wpadłem dzisiaj do garażu troche posprzątać, i tak wygrzebałem troche gratów, a ze mam pod elektryke większosc to czemu nie spróbować :naughty: miałem na wstępie to sprzedac, no ale szkoda :decayed:

teraz zastanawiaja mnie te głosniki czy ładowac je na przód czy do żyda :gwizdanie:

W tygodniu odwiedze tapicera ile by chciał za wgrzanie boczków skórzanych(też gdzieś tam leżą, juz sie przewijały w tym wątku) i moze dospawanie jakiś mocowań pod te głosniki, jak zaczne juz działac pod wzgledem audio to i tak te wylecą, wiec póki co bedzie grała muza z tapicerką :decayed:

Opublikowano

kowi daj linka do tych końcówek, to te co ma armi tak? on już wstawiał link ale się gdzieś zapodział

Opublikowano
  • Autor

kowi daj linka do tych końcówek, to te co ma armi tak? on już wstawiał link ale się gdzieś zapodział

takie braliśmy

http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1273941267.html

:good:

Opublikowano
bo moduł komfortu chyba jest taki sam

chyba nie, często na szrotach i allegro opisują "pod 4x el. szyby / lub / pod dwie el. szyby"

Opublikowano
  • Autor

chyba nie, często na szrotach i allegro opisują "pod 4x el. szyby / lub / pod dwie el. szyby"

Nie moge nawet znaleść takiego modułu do B5 :gwizdanie: cos mi sie wydaje że to wszysstko zalezne bedzie od przeszczepu wiązki elektrycznej z werjsi pod 4 szyby[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:38_________________________________________________Elektryka tylnych drzwi zamówiona :wink4: w następnym tygodniu pewnie do mnie dotrze paczuszka :naughty:

Opublikowano

Ma ktoś linka jak ten końcówki wyglądają na a4? Najlepiej podwójnie i prosto jak w AEB ;)

Opublikowano

Nie moge nawet znaleść takiego modułu do B5 :gwizdanie: cos mi sie wydaje że to wszysstko zalezne bedzie od przeszczepu wiązki elektrycznej z werjsi pod 4 szyby[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 12:38_________________________________________________Elektryka tylnych drzwi zamówiona :wink4: w następnym tygodniu pewnie do mnie dotrze paczuszka :naughty:

4

No to rób wątek do Warsztatu, bo ja bede pewnie następny z elektryką szyb :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ma ktoś linka jak ten końcówki wyglądają na a4? Najlepiej podwójnie i prosto jak w AEB ;)

Zobacz na auto Armisteada i Kanała :wink4:

No to rób wątek do Warsztatu, bo ja bede pewnie następny z elektryką szyb :wink4:

Coś sie zdziała, narazie mam swój wątek dla pytań co i jak :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=118129.0

Noi przyszły oleje od dzika :gwizdanie:

oleje.jpg

Opublikowano

Zobacz na auto Armisteada i Kanała :wink4:

Niech Ci Bozia w niutonometrach wynagrodzi ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejne graty pod tylna elektryke

wizki.jpg

81623664.jpg

Parktronic zreaktywowany dzieki koledze Darkman :notworthy:

Olej i filtry zmieniłem przy pięknym przebiegu 318tys :good:

Samochód w pełni przygotowany na zime póki co na letnich jeszcze :wink4: koła zimowe wejda jak sypnie pierwszym śniegiem :gwizdanie:

Co myślicie o ciemnych szybach :mysli:

fotka.jpg

tak powinien wygladać z nadejsciem wiosny :evil:

Opublikowano

Jak będzie na wszystkich szybach to jestem ZA :good: Jak tylko na tyle to niestety auto będzie mieć syndrom Corsy przedstawiciela :decayed::sick3:

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie na wszystkich szybach to jestem ZA :good: Jak tylko na tyle to niestety auto będzie mieć syndrom Corsy przedstawiciela :decayed::sick3:

nie nie zadnych półśrodków, albo wszystko albo nic rzecz jasna :kox:

Opublikowano

już nie przesadzaj :wink4: mi tam się podoba, sam mam ścieme tylko na tyle i uważam, że do avanta to akurat pasuje ale do sedana już nie :cool1:

Opublikowano

Mam odmienne zdanie ale szanuję Twój pogląd :przebiegly: