Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kowi nie mozna PW wysłać do Ciebie :thumbdown:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 22:08_________________________________________________nie moge wysłać PW to poprosze tu ;)

podejdą te jako za okrągłe :

http://allegro.pl/item1178723470_zarowki_27_led_mocne_diodowe_biale_ba15s.html

a te za rurki:

te:

http://allegro.pl/item1183850062_zarowki_rurkowe_led_42_mm_9_led_super_jasne_moc.html

czy te:

http://allegro.pl/item1185827455_zarowki_rurkowe_led_smd_8led_42mm_diody_c5w_dl.html

???

powinny podejsć :good:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzwoniłem do Ciebie :bicz:

Chciałem podejrzeć na jakiej wysokości są te czerwone lampki w drzwiach.

Co to za czarny avant b6 na dużej feldze jeździ po LRY?

Opublikowano
  • Autor

aaa z innego numeru, tel miałem w aucie wtedy :embarrassed: jutro ci zrobie fotke z linijką :decayed:

Czarne B6 na 18tce Sline czy na 19" ABT??? jak to drugie to kolegi Kuki221

Opublikowano

aaa z innego numeru, tel miałem w aucie wtedy :embarrassed: jutro ci zrobie fotke z linijką :decayed:

Z Agnieszki telefonu.

Ciężko w nocy powiedzieć czy to były 18 czy 19 :decayed: w rejestracji dwie 5 były (o ile się nie mylę).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z Agnieszki telefonu.

Ciężko w nocy powiedzieć czy to były 18 czy 19 :decayed: w rejestracji dwie 5 były (o ile się nie mylę).

jak taka felga to kolega z forum

19ka.jpg

jak cos to chetnie sie zamieni na cos pokroju 17"[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 23:18_________________________________________________Dzisiejszy kalkulatorowy szooot :decayed:

2010091385u8.jpg

201009138k60.jpg

"Seria" też moze być ładna :gwizdanie:

W ubiegłą sobote miałem podmianke pompy na nieco wydajniejszą :kox: autko teraz nieco odżyło :gwizdanie: to az go umyłem :evil:

Opublikowano

Z Agnieszki telefonu.

19ka.jpg

jak cos to chetnie sie zamieni na cos pokroju 17"[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 23:18_________________________________________________Dzisiejszy kalkulatorowy szooot :decayed:

2010091385u8.jpg

201009138k60.jpg

W ubiegłą sobote miałem podmianke pompy na nieco wydajniejszą :kox: autko teraz nieco odżyło :gwizdanie: to az go umyłem :evil:

Widzę że wszystkich dzisiaj no shoty wzięło, Kowi za***iście wygląda na tej feldze i glebka pasuje :good:

Opublikowano
  • Autor

Widzę że wszystkich dzisiaj no shoty wzięło, Kowi za***iście wygląda na tej feldze i glebka pasuje :good:

dawno na fotach nie byłem, bo zawsze było "coś źle" z autem ostatnimi czasy wiec strzeliłem szoota z podwórka :naughty:

Opublikowano

To wybierz się na jakieś foty i weź mojego paździerza :decayed:

Opublikowano

Z Agnieszki telefonu.

19ka.jpg

2010091385u8.jpg

201009138k60.jpg

dokladki masz w innym kolorze kuluniu i hak wyjeb :good::naughty:

Opublikowano

Dokładki już w chooj, ale ten hak to byś mógł ogarnać, tak ładnie poszło z chlapaczami :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Z Agnieszki telefonu.

19ka.jpg

2010091385u8.jpg

201009138k60.jpg

dokladki masz w innym kolorze kuluniu i hak wyjeb :good::naughty:

cały zderzak mam w innym kolorze :disgust: tylna dokładka jest idealnie dobrana :wink4: przednia na poprzednim zderzaku była dobra :confused4: moze kiedys umaluje od nowa, narazie szkoda mi hajsu na to[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 01:30_________________________________________________dscn9166.jpg

Opublikowano

Fura faktycznie pierwsza klasa! A co ci dało zaślepienie EGRu?

Opublikowano

kowi - avus pasuje idealnie, ale jak toporek będzie pozbywał się swoich to bierz je odrazu. także, odkładaj kasę już najlepiej :wink4:

bo ja tu widzę poprostu avusIII :kox:

Opublikowano
  • Autor

kowi - avus pasuje idealnie, ale jak toporek będzie pozbywał się swoich to bierz je odrazu. także, odkładaj kasę już najlepiej :wink4:

bo ja tu widzę poprostu avusIII :kox:

jak szukałem kiedys felg ogólnie to miały być takie jak Raflekxa z ET35, no ale ze było ciezko to są takie, chociaż teraz idzie zima i niewiem czy nie przyodzieje opon zimowych na 17ki :gwizdanie:, bo jakos ta 15ka i gleba obecna nie podoba mi sie w konfrontacji ze śniegiem, tym bardziej że mam Q i nie używałem do tej pory łopat do odśnieżania parkingu :gwizdanie:

[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 00:04_________________________________________________

Fura faktycznie pierwsza klasa! A co ci dało zaślepienie EGRu?

dzieki :)

EGR zaślepiłem z racji zmniejszenia dymienia i takich tam paru atutów :decayed:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 00:05_________________________________________________Jarzma nabyte u wuja Solara :notworthy:

20100927881.jpg

Swap przewidywany na poczatek wiosny. Był by ktoś zaintersowany jarzmami 288 i tarczami Ate powerdisc po sezonie :mysli: i ewentualnie alu 15ki na zimówkach 5szt :mysli: raczej handel na wiosne, no chyba ze znajde jakieś 16ki w rozsądnej cenie z zimówkami :gwizdanie:

Opublikowano

Jarzma nabyte u wuja Solara :notworthy:

moje przyszłe niedoszłe jarzma? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jarzma nabyte u wuja Solara :notworthy:

moje przyszłe niedoszłe jarzma? :decayed:

:decayed: ja juz u wuja Solara dawno klepałem :kox: teraz musze zastanowić sie nad tarczami jakie ładować :decayed: noi ogólnie zwalczyłem przeładowanie na turbinie :radocha: wiec kroekta softu niebawem, więc na zime bedzie nowa moc :evil:

Opublikowano

przeładowanie przeszło na mnie :evil: od 4 msc nie miałem a dzisiaj złąpałem nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wczoraj pierwszy raz zatankowałem na Tesco? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

przeładowanie przeszło na mnie :evil: od 4 msc nie miałem a dzisiaj złąpałem nie wiem czy to zbieg okoliczności ale wczoraj pierwszy raz zatankowałem na Tesco? :mysli:

u mnie było dziwne bo auto nie wpadało w tryb awaryjny :gwizdanie: no ale już nie ma na logach turbo w końcu dmucha tyle i ile trzeba czyli 1.45bara :decayed: i wiecej dmuchać raczej juz nie bedzie :gwizdanie: teraz tylko z paliwem trzeba poprawic bo zapasu w hoooj mam :decayed:

Mam w głowie plan na dekory alu szczotkowane :naughty:

Opublikowano

Taki to pożyje :> Jak te dekory wyglądają?