Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jak porysowane alu :decayed:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zagadaj z Kolkovem - ma szczotkowane, a fura idzie na sprzedaż :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Zagadaj z Kolkovem - ma szczotkowane, a fura idzie na sprzedaż :naughty:

wiem wiem, ale nie ma Q :gwizdanie: ale natchnienie czerpałem z jego fotki z battalionu :good: jeśli sie zmobilizuje to temat ogarne :wink4:

Opublikowano

Tyle czasu jeździłeś z chlapaczami, to możesz teraz pojeździć bez Q na listwie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tyle czasu jeździłeś z chlapaczami, to możesz teraz pojeździć bez Q na listwie :decayed:

:decayed:

Na zime spowortem wracają :decayed: bo mrogal w końcu sie rozmyślił :polew:

Opublikowano

jeśli sie zmobilizuje to temat ogarne :wink4:

dasz rade tylko napisik kłattro sobie zaklej czymś trwałym :wink4:

Opublikowano

Co do tarcz ja mam ori WV/Audi i na i do tego szeroka opona to chamuje malinka w zupełnośi mi styka :wink4:

Opublikowano

ja mam tarcze 312 opony 225 przy hamowaniu z wyższych prędkości jest lepiej

poza tym zacna furka :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z racji 100% jesiennej pogody ustrzeliłem pare fotosów :kox:

48469331.jpg

34545403.jpg

64403237.jpg

29660389.jpg

27455077.jpg

Następne foty to juz pewnie będą w aurze śnieżnej, w miedzy czasie auto przygotowałem do zimy :decayed:

- założone nowe świece żarowe NGK

- kąt wtrysku ustawiony w granice 60jednostek, pali ze strzała :evil:

- wymieniony termostat na zamiennik bo stwierdziłem ze jeden hooj czy ori czy dobry zamiennik, ori padł po niecałym roku czyli tyle samo co przed nim podróbka od wahlera :cool1: (wymieniam to co roku)

- zakupiony olej Motul8100xcess

- wszystkie filtry czekaja na wymiane :decayed:

Wszystko z racji zimy i korekty softu za parenascie dni :kox:

Mam na sprzedaż koła zimowe na stali 195/65/R15 używane moze 3 sezony, bieżnik w bardzo dobrym stanie jak cos to pisać

Opublikowano

ta felga jest idealna na zimówkę :slina::blink::decayed::tongue4: , foty kox , jakich wyników oczekujesz na rolkach ??

Opublikowano
  • Autor

ta felga jest idealna na zimówkę :slina::blink::decayed::tongue4: , foty kox , jakich wyników oczekujesz na rolkach ??

a myślałem chwile o niej zeby zaodziać ją w opony zimowe, ale narazie odpuszczam sobie temat za drogi interes kupowac nowe opony w 17tce :gwizdanie:

A z wynikami to nie wiem na ile pozwoli turbna i czy nic sie nie wysra jak w tatym roku przy strojeniu :gwizdanie: mam nadzieje że nie zawstydzi mnie w obecnej serii i przekroczy te 150km :decayed:

Pierwszy raz wjade na hamownie :tongue4:

Gdyby nie to ze juz w kalendarzu zaklepałem czerwiec to bym wysłał do konkursu ostatnią fotke :kox:

Opublikowano

No autko bardzo ładne. Nie dużo porobione a wygląda fajnie. Ile płacisz za korektę Kowi? :gwizdanie: Jak tam temat z felami od mesia :naughty:

Opublikowano

Kowi nie myślałeś o grilu od RSa?? wyglądałby w Twojej :kox:

Opublikowano
  • Autor

No autko bardzo ładne. Nie dużo porobione a wygląda fajnie. Ile płacisz za korektę Kowi? :gwizdanie: Jak tam temat z felami od mesia :naughty:

No z wygladu to w sumie seria z małymi detalami :wink4: Ale takie było załozenie

póki co odpuszczam chyba zakup tych 16ek :gwizdanie: sprawdzałem te swoje zimówki są jeszcze w dobrym stanie wiec nie bede pchał sie w koszty, wole na audio zostawić troche grosza :decayed:

Chociaż z drugiej strony korcą mnie, bo moge takie dorwać za 300zł teraz komplecik :naughty:

rysunek1l.jpg

Kowi nie myślałeś o grilu od RSa?? wyglądałby w Twojej :kox:

W sumie jak by był okazyjnie do zdobycia to moze bym i załozył, ale nie mam jakiegos tam parcia na zmiane grila czy to S czy RS, poliftowy mi w zupełnosci wystarcza :gwizdanie: w wakacje miałem chwilowe myśli o przodzie ala RS, ale teraz ciesze sie ze nie poszedłem w tą strone :wink4:

Opublikowano

wolisz mieć niepozornego killera?? :naughty:

Opublikowano

Bierz te 16-stki bo jestem ciekaw efektu :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wolisz mieć niepozornego killera?? :naughty:

taa cichociemny szuracz :decayed: bez zbędnych akcentów, to tylko paźdizoch jest :kox:

W sumie to juz koniec projektu :gwizdanie: no chyba ze cos sie wysra, ale juz nic nie dokładam poza audio, heble też juz mam czekaja na wiosne

Opublikowano

Z racji 100% jesiennej pogody ustrzeliłem pare fotosów :kox:

48469331.jpg

34545403.jpg

64403237.jpg

29660389.jpg

89871498.jpg

Następne foty to juz pewnie będą w aurze śnieżnej, w miedzy czasie auto przygotowałem do zimy :decayed:

- założone nowe świece żarowe NGK

- kąt wtrysku ustawiony w granice 60jednostek, pali ze strzała :evil:

- wymieniony termostat na zamiennik bo stwierdziłem ze jeden hooj czy ori czy dobry zamiennik, ori padł po niecałym roku czyli tyle samo co przed nim podróbka od wahlera :cool1: (wymieniam to co roku)

- zakupiony olej Motul8100xcess

- wszystkie filtry czekaja na wymiane :decayed:

Wszystko z racji zimy i korekty softu za parenascie dni :kox:

Mam na sprzedaż koła zimowe na stali 195/65/R15 używane moze 3 sezony, bieżnik w bardzo dobrym stanie jak cos to pisać

ładnie :decayed:

Kowi jak ja Ci zazdroszcze tego quattro ;(

Opublikowano
  • Autor

Kowi jak ja Ci zazdroszcze tego quattro ;(

w sumie jedna z przyczyn dla której dłubie tego parcha :decayed: bo oski bym nie dłubał :tongue4:

Opublikowano

w sumie jedna z przyczyn dla której dłubie tego parcha :decayed: bo oski bym nie dłubał :tongue4:

Bo słabsze ośki Cię objeżdżają :polew: I nie ma sensu ich jeszcze bardziej wzmacniać :naughty: A Ty ładujesz masę kasy i dalej nie jedziesz :decayed::tongue4: