Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Tu masz do kompletu przód http://tablica.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-przod-fk-passat-a4-a6-IDfsC7.html zwolnij :polew: za duzo w tym miechu wydałem, na weekendy mi braknie przodu nie biore narazie, z tym juz nie ma problemów wiekszych moze sie nie sprzeda do czasu aż odkuje
paput Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 koleś powiedział że zawiecha jest praktycznie nowa, wiem ze były dwie takie aukcjie i w jednej była mowa o jednej luźnej nakrętce gwintu, zobaczymy najwyzej sie dotoczy odpowiednią, aby skurfiel nie był miekki bardzo :gwizdanie: skrzypienie zniszczy Ci psychę
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 koleś powiedział że zawiecha jest praktycznie nowa, wiem ze były dwie takie aukcjie i w jednej była mowa o jednej luźnej nakrętce gwintu, zobaczymy najwyzej sie dotoczy odpowiednią, aby skurfiel nie był miekki bardzo :gwizdanie: skrzypienie zniszczy Ci psychę to wylecą wpisdu, proste
duffy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 przez 2 lata nie zaznałem skrzypienia tego zawiasu, nie wiem skąd się ta teoria wzięła
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 przez 2 lata nie zaznałem skrzypienia tego zawiasu, nie wiem skąd się ta teoria wzięła z forum, Cristoforo czy którys tam wytłumaczył w czym lezy problem w wątku o tej zawieszce, wiec tym sie jakos bardzo nie przejmuje, zawiecha powinna być w nastepnym tygodniu u mnie, jak zabba88 sie nie rozmysli wpadnie jeszcze jeden gracik, narazie wszystko ustalone na + czekam na dane do wpłaty a tym czasem pikczers [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 15:57_________________________________________________Pierwsza paczka jest
rafalekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Pierwsza paczka jest nie ma to jak zakup TA technixa po tym jak się każdemu gadało że to największy szajs jaki może być ile Ty ludzi wyśmiałeś za TA technixa... aż sam kupiłeś Już nie wspomnę o tym jak mówiłeś że za darmo byś tego nie chciał no ale umrzyj niech Ci skrzypi dzielnie i długo
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Pierwsza paczka jest nie ma to jak zakup TA technixa po tym jak się każdemu gadało że to największy szajs jaki może być ile Ty ludzi wyśmiałeś za TA technixa... aż sam kupiłeś Już nie wspomnę o tym jak mówiłeś że za darmo byś tego nie chciał no ale umrzyj niech Ci skrzypi dzielnie i długo wiem, ale za 250zł a za 800zł to róznica no nie :gwizdanie:ps. to nie znaczy ze go jeszcze załoze, jak sie KW wkońcu trafi to moze też łykne, pozatym dowiedziałem sie że tu siedzą spręzyny z zestawienia -40 :gwizdanie: wiec jak bedzie xle to wlecą supersporty po 44E i bedzie Ci głupio
mrogal Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Pierwsza paczka jest niech Ci skrzypi dzielnie i długo :polew:
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Pierwsza paczka jest niech Ci skrzypi dzielnie i długo :polew: zagłusze spokojnie to skrzypienie
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Qrcze ja to mam już ponad rok, i nic mi nie skrzypi... chyba jakaś dobra partia mi się trafiła
mrogal Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Qrcze ja to mam już ponad rok, i nic mi nie skrzypi... chyba jakaś dobra partia mi się trafiła no nie trzyma normy
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 co nie trzyma normy ?? jeśli chodzi o tłumienie to najlichszy ma 75% a najmocniejszy 78% sprawdzane na przeglądzie na koniec października
rafalekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 wiem, ale za 250zł a za 800zł to róznica no nie :gwizdanie: ps. to nie znaczy ze go jeszcze załoze, jak sie KW wkońcu trafi to moze też łykne, pozatym dowiedziałem sie że tu siedzą spręzyny z zestawienia -40 :gwizdanie: wiec jak bedzie xle to wlecą supersporty po 44E i bedzie Ci głupio jak ja kupowałem cały komplet za niewiele więcej (chyba 400) to żeś jęczał jak pojeb@ny że gówn@... a teraz sam za 2 szt. dałeś 250 Luz mi to ryba Ja ostatecznie nie założyłem, tera Solar skrzypi w LC
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 wiem, ale za 250zł a za 800zł to róznica no nie :gwizdanie: ps. to nie znaczy ze go jeszcze załoze, jak sie KW wkońcu trafi to moze też łykne, pozatym dowiedziałem sie że tu siedzą spręzyny z zestawienia -40 :gwizdanie: wiec jak bedzie xle to wlecą supersporty po 44E i bedzie Ci głupio jak ja kupowałem cały komplet za niewiele więcej (chyba 400) to żeś jęczał jak pojeb@ny że gówn@... a teraz sam za 2 szt. dałeś 250 Luz mi to ryba Ja ostatecznie nie założyłem, tera Solar skrzypi w LC nie piertol bo nie kupowałeś za 400 zresztą do ośki ten gwint kosztuje 900zł
mrogal Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 wiem, ale za 250zł a za 800zł to róznica no nie :gwizdanie: ps. to nie znaczy ze go jeszcze załoze, jak sie KW wkońcu trafi to moze też łykne, pozatym dowiedziałem sie że tu siedzą spręzyny z zestawienia -40 :gwizdanie: wiec jak bedzie xle to wlecą supersporty po 44E i bedzie Ci głupio jak ja kupowałem cały komplet za niewiele więcej (chyba 400) to żeś jęczał jak pojeb@ny że gówn@... a teraz sam za 2 szt. dałeś 250 Luz mi to ryba Ja ostatecznie nie założyłem, tera Solar skrzypi w LC nie piertol bo nie kupowałeś za 400 zresztą do ośki ten gwint kosztuje 900zł dau 400
rafalekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 nie piertol bo nie kupowałeś za 400 zresztą do ośki ten gwint kosztuje 900zł no komplet za 400 dziadu :polew: a potem Solarowi za tyle samo oddałem (no może z malutkim zyskiem na piwo) :decayed:
Kowi87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 nie piertol bo nie kupowałeś za 400 zresztą do ośki ten gwint kosztuje 900zł no komplet za 400 dziadu :polew: a potem Solarowi za tyle samo oddałem (no może z malutkim zyskiem na piwo) :decayed: dobra nie jaraj sie :polew:
rafalekx Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 dobra nie jaraj sie :polew: przystojna ta Twoja laseczka i nie gulaj się już
medik Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 _________________________________________________Pierwsza paczka jest Kowi nikt Ci nie powiedział, że potrzebne są 4, a nie 2 ???
Rekomendowane odpowiedzi