santos_13 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam, w gronie forumowiczów jestem nowy a A4 posiadam też od niedawna więc na miejscu było by się pochwalić nabytkiem =) Przesiadłem się z opla corsy b więc wrażenia są ogromne, na codzień zawodowo jeżdże samochodami "troszkę" większymi niż osobowe więc jazda A4 to nowe i miłe doświadczenie. Coś o Audiczce: -2ooor, srebrny Avant -1.9 tdi 116PS (z tego co się orientuję to silnik AJM ale jeśli się mylę proszę bardziej doświadczonych kolegów o wyprowadzenie z błędu) -tiptronic -tempomat -climatronic -1o x airbag -ABS, ESP -piękne ori felgi Audi 17'' =P -dwa podłokietniki, reflektory soczewkowe, halogeny, kiera regulowana w dwóch płaszczyznach, fotel regulowany góra- dół, chrom wokół szyb, hak Jak na mój gust wersja może nie najbogatsza ale i tak srogo doposażona ale po przesiadce z corsiny nie ma się co dziwić hehe =) W trakcie rejestracji w kraju dopiero więc na wszelkie mody, rezanie i ulepszenia na spokojnie przyjdzie jeszcze czas. pozdrawiam
JONNYxPL Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Niezły Avant:hi:fela tez niezla a moze jakies foty wnetrza wrzucisz?
santos_13 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Postaram się Kolego w najbliższym czasie i przy dziennym świetle coś pstryknąć =) ---------- Post dopisany 26-02-2013 at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany 25-02-2013 at 16:18 ---------- Wrzucam kilka nowych fotek, niestety pod ręką nie mam nic lepszego niż telefon więc jakośc nie powala =P Wnętrze w zasadzie ori poza radiem- ALPINE. Jak kupiłem Audiczke siedział tam jakiś Pionnier ale denerwowała mnie dyskoteka- świecił we wszystkich kolorach tęczy i do tego jakieś fale na wyślietlaczu skakały- niby to do rytmu muzyki. Alpinke przełożyłem z poprzedniczki A4- corsy, której kawałek widać na drugim zdjęciu i która znalazła już nowego właściciela. We wnętrzu na pewno w bliższej lub dalszej przyszłości do zrobienia: - ori diodki- te dwie czerwone- w żyrandolu w podsufitce. Nie świecą- są na jakimś oddzielnym bezpieczniku czy po prostu przepalone? - wskaźnik paliwa- zawieszony cały czas w pozycji FULL a nawet więcej haha i niestety nie jest to stan faktyczne hehe =P przyczyna tejże usterki jeszcze nie zlokalizowana. Pozdrawiam ---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- I jeszcze coś pięknego, of course ori: 225/45 R17 =)
OficeR Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Ladne felunie i piekny avancik. Sam szukam podobnych na wiosne juz ale czy znajde czas pokze bezawaryjnosci i szerokich drog kolego
michu10 Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Też przesiadłem się z corsy B do A4 Avant [AJM] i jest delikatna róznica ładna felga też mama taka na lato Kolego orientujesz się jakie masz zawieszenie ? bo ładnie stoi a ja musze cos tam obniżyć
deny_yn Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 niezły avancik felga fajna sam chce taką kupić na ten sezon powodzonka w modach !
Pab_lo Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam widze że więcej osób przesiadło się z coesy B na Audi różnica nie porównywalna Sprawdz jakie zawieszenie masz bo na ori 1BA to nie wygląda na pewno nie to co moja koza:facepalm:
santos_13 Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 Więc co do przesiadki z corsy to powiem tak.........yyy ... y ... Albo nic nie powiem po prostu =P różnica jest ciężka do opisania, całkiem inne klasa pojazdów, Audiczka o pięć klas w górę =) Co się tyczy zawieszenia to jeszcze nie dopatrzylem się co tam dokładnie siedzi [zawstydzony] przymiarke robię żeby w wolnym czasie ściągnąć koła i lepiej się przyjrzeć. Na stacji kontroli pojazdów już dwa razy byłem i komputer pokazuje sprawność rzędu 9o % więc jest dobrze. Wygląd faktycznie robi wrażenie, Audi wyraźnie ,,nurkuje,, przodem, jestem tylko ciekawy jak na dłuższą metę będzie się to sprawdzać od strony praktycznej na naszych drogach... =) Tył stoi tak że między gumę a nadkola 4 palce idzie włożyć, z przodu jeden ciężko =P hehe
KAMIL3239 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 tak kolego wygląda za***iście:wink: piękno audi w jej prostocie:banan:
Rekomendowane odpowiedzi