Radek321 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A4 z końca 1995 roku 1.6 101KM i 140 Nm
bratpit Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Super gratuluje , troche silniczek słaby ale ogólnie wygląda super.
Radek321 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2006 Moje audi ma przejechane dopiero 95000 km i kupiłem go w niemczech. Jeździł nim dziadek który miał 82 lata i chyba umarł czy cuś bo sprzedawał jego syn. Posiadam do niego ksziążke serwisową i gdy go kupiłem to po wymianie oleju miał przejechane 1300 km. [ Dodano: 2006-06-07, 18:11 ] http://img516.imageshack.us/my.php?image=p10006464wl.jpg
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 tylko pozazdrościć przebiegu. Jak dziadziuś jeździł to trzeba będzie autem trochę na wyższych obrotach pojeździć co by odmulić Ogólnie widać, że zadbany samochód. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie żebym się czepiał , ale jak ktoś kupuje auto w Niemczech to zazwyczaj od dziadka i w dodatku z małym przebiegiem Licznik można przekręcić , a książke bez problemu kupić na ebayu.Najlepiej podjechać do ASO Audi i sprawdzić w komputerze historie auta
waldek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 dziadkowie juz dawno poumierali, wszystko przeczesane, zostaly jeszcze rozbitki ktore zazwyczaj taniej jest zrobic w Polsce i pare groszy zarobic
Szewczenko7 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Fajne autko widze czysta seria :mrgreen: male przerobki i bedzie jeszcze ladniejsza
piurko Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nie żebym się czepiał , ale jak ktoś kupuje auto w Niemczech to zazwyczaj od dziadka i w dodatku z małym przebiegiem Licznik można przekręcić , a książke bez problemu kupić na ebayu.Najlepiej podjechać do ASO Audi i sprawdzić w komputerze historie auta Ja również kupiłem w Niemczech, ale nie od dziadka tylko od handlarza Polaka :mrgreen: , bez książki serwisowej, z przytartym bokiem :???: , ale z przebiegiem 155 tys. nowy rozrząd, nowe gumy :razz: i jak na razie tfu, tfu jest OK
wojtas-audi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autko ladne , ja tez kupilem od goscia ktory byl po 50 i to widac odrazu :mrgreen: Przebieg mialem 152 tys, do czerwca serwisowany - w tym roku w czerwcu ma miec nastepne badanie, ale chyba sie skonczyly jego badania :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Czerwca 2006 Opublikowano 7 Czerwca 2006 na 1 rzut nie wytyrane...fajna niunka
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 gratki wozu szkoda ze 1,6 a nie diesel :razz:
Radek321 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie żebym się czepiał , ale jak ktoś kupuje auto w Niemczech to zazwyczaj od dziadka i w dodatku z małym przebiegiem Licznik można przekręcić , a książke bez problemu kupić na ebayu.Najlepiej podjechać do ASO Audi i sprawdzić w komputerze historie auta No tak ale jak ja kupowałem to koleś powiedział że jest książka i żebym poszedł do samochodu sobie zobaczył ja poszedłem i poszukałem książki w schowku i w bagażniku i nie znalazłem na co gość powiedzią że pewnie za...ali i że jak chce to może odtworzyć historię auta bo był serwisowany ale ja powiedziałem że nie ma sensu bo kierownica i dżwignia zmiany biegów nie jest wogule wytarta. Po przyjeżdzie do polski oglądając dokładnie auto dostrzegłem książke pod kierownicą w takim tam schowku bo wkońcu skąd mogłem wiedzieć że książka ma tam swoje miejsce.
QBAba Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ładna bryczka - przd kupnem mojej właśnie się zastanawiałem nad tym kolorem
dziarule Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 no ladniutka ladniutka jeszcze felgi jakies sobie napodaj i bedzie jeszcze ladniejsza niz jest
Gość pbogusz13 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgrabna laleczka.Szkoda tylko ze nie z mocniejszym silnikiem.
Tomasz G Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Piękna jak każda zadbana A4 i ten silniczek sobie poradzi. Zależy gdzie się jeździ ja też mam 1.6 i w mieście jakoś sobie radzę - konkurencyjne 1.6 w większości zostawiam w tyle a tak w nawiązani do TDI nie każdy lubi kleklekle - bez urazy ale ja wolę benzynkę i to jest kwestia gustu!!!
Gość sledzik69 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Piękna jeszcze tylko jakas fajna felga i bedzie cacy :>
Radek321 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Niestety po powodzi która nawiedziła moją miejscowość moje Audi A4 zostało do wysokości klamek zalane przez wode:( Będę musiał się prawdopodobnie pożegnać z klubem:( Bo za wartość ubezpieczenia nie kupię ładnej A4:( A tak mi jest jej szkoda.
Rekomendowane odpowiedzi