Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Wypociłem dziś trochę tłuszczu na takim bajku...zupełnie inna jazda w stosunku do górala
pajda Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Wypociłem dziś trochę tłuszczu na takim bajku...zupełnie inna jazda w stosunku do górala Tez bym chętnie parę kilosow na takim zrobił
domjenick Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 wcześniej jeździłem na "góralu" full suspension, i żeby w miarę wygodnie się jechało po szosie- trzeba było tylny amorek skręcić na maxa, żeby utwardzić trochę, bo pod górkę- rower się bujał pod ciężarem i ciężko się jechało- wpadłem na pomysł- kupię "szosówkę" i od tamtej pory- na szosę- tylko "szosówka", kto spróbował- sam wie, ze nie ma dwóch zdań, co do jazdy takim rowerem, na jazdy długie, po szosie- tylko rower z cienkimi oponami i sztywną ramą
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Dobrze prawisz Góral zostanie by z Córą pośmigać czasem ....a ten w barwach naszego Państwa by sobie wciry spuścić od czasu do czasu Wypociłem dziś trochę tłuszczu na takim bajku...zupełnie inna jazda w stosunku do górala Tez bym chętnie parę kilosow na takim zrobiłZdejmujesz przednie koło i do kufra już wejdzie ...ja dziś i jutro odpuszczę jazdę...bierzesz ?? Edytowane 3 Lipca 2015 przez Arturoo
LukaszD Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Jeździ ktoś tutaj na bezsiodełkowcu? Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Takim to bardziej chyba stanie w bezruchu na kamorach..przeskakiwanie obok i stanie dalej i szukanie wzrokiem kolejnego głazu przyniesionego przez lodowiec Edytowane 5 Lipca 2015 przez Arturoo
cocoo24 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 wcześniej jeździłem na "góralu" full suspension, i żeby w miarę wygodnie się jechało po szosie- trzeba było tylny amorek skręcić na maxa, żeby utwardzić trochę, bo pod górkę- rower się bujał pod ciężarem i ciężko się jechało- wpadłem na pomysł- kupię "szosówkę" i od tamtej pory- na szosę- tylko "szosówka", kto spróbował- sam wie, ze nie ma dwóch zdań, co do jazdy takim rowerem, na jazdy długie, po szosie- tylko rower z cienkimi oponami i sztywną ramą najlepsza jest czasówka:)
bugi23 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie takie pytanie, ktoś się orientuje czy jest na śląsku jakiś sklep gdzie można zobaczyć, kupić rowery "Kands" bo szukam i nic nie ma. Tylko aukcje na alledrogo, ale wiadomo lepiej na rowerku się przewieść i przymierzyć.
afroo. Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzwoń/pisz do przedstawiciela w Tarnowie może gdzieś na Śląsku coś mają.
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie takie pytanie, ktoś się orientuje czy jest na śląsku jakiś sklep gdzie można zobaczyć, kupić rowery "Kands" bo szukam i nic nie ma. Tylko aukcje na alledrogo, ale wiadomo lepiej na rowerku się przewieść i przymierzyć. Kumpel z forum prowadzi sklep gregorio (chyba dobrze napisalem ) w Skoczowie..poszukaj w necie czy nie mają
afroo. Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Kumpel z forum prowadzi sklep gregorio (chyba dobrze napisalem ) w Skoczowie..poszukaj w necie czy nie mają Serio mamy na forum przedstawiciela Marzoka?
Arturoo Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Kumpel z forum prowadzi sklep gregorio (chyba dobrze napisalem ) w Skoczowie..poszukaj w necie czy nie mają Serio mamy na forum przedstawiciela Marzoka?Nie wiem czyim są przedstawicielstwem....nazwę podałem ...googluj pytaj....pisz...dzwoń
afroo. Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Gregorio znam więc googlować nie trzeba. Zaskoczył mnie tylko fakt, że to "kumpel z forum". ; )
bugi23 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Dzięki za wszelkie info ( już sprawdzone ) ale niestety rowerów brak.
Krumak Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Koledzy czy miał ktoś z Was styczność z rowerem Kross Evado 7.0. Chcę sobie do mojego Krossa Level A7 dokupić jakiś rower crossowy do lekkich przejażdżek na asfalcie i myślę o takich modelach: http://www.kross.pl/pl/cross/evado-6-0 http://www.kross.pl/pl/cross/evado-7-0 lub też: http://www.kellysbike.com/PL/rowery-2015/cross/phanatic-90#.VZ69l6Shw5M Edytowane 12 Lipca 2015 przez Krumak
afroo. Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Koledzy czy miał ktoś z Was styczność z rowerem Kross Evado 7.0. Jeżdżę od roku na Evado 4.0 i sobie chwalę. Chcę sobie do mojego Krossa Level A8 dokupić jakiś rower crossowy do lekkich przejażdżek na asfalcie Evado to rower zarówno do lasu jak i na asfalt, a skoro masz górala i szukasz czegoś typowo na asfalt to lepiej pomyśl o szosie bądź hybrydzie.
Krumak Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Koledzy czy miał ktoś z Was styczność z rowerem Kross Evado 7.0.Jeżdżę od roku na Evado 4.0 i sobie chwalę. Chcę sobie do mojego Krossa Level A7 dokupić jakiś rower crossowy do lekkich przejażdżek na asfalcieEvado to rower zarówno do lasu jak i na asfalt, a skoro masz górala i szukasz czegoś typowo na asfalt to lepiej pomyśl o szosie bądź hybrydzie. Czyli uważasz, że przy krosie nie będzie dużej różnicy na asfalcie w stosunku do MTB? No i stało się... do kompletu wpadł Evado 7.0. Po przejechaniu 40km mogę zdecydowanie potwierdzić, iż różnica w komforcie jazdy po asfalcie jest spora. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Krumak
Rekomendowane odpowiedzi