Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3b75d3664002c450ca907782e30bbd83.jpg

Wypociłem dziś trochę tłuszczu na takim bajku...zupełnie inna jazda w stosunku do górala :)

Opublikowano

Wypociłem dziś trochę tłuszczu na takim bajku...zupełnie inna jazda w stosunku do górala :)

Tez bym chętnie parę kilosow na takim zrobił
Opublikowano

wcześniej jeździłem na "góralu" full suspension, i żeby w miarę wygodnie się jechało po szosie- trzeba było tylny amorek skręcić na maxa, żeby utwardzić trochę, bo pod górkę- rower się bujał pod ciężarem i ciężko się jechało- wpadłem na pomysł- kupię "szosówkę" i od tamtej pory- na szosę- tylko "szosówka", kto spróbował- sam wie, ze nie ma dwóch zdań, co do jazdy takim rowerem, na jazdy długie, po szosie- tylko rower z cienkimi oponami i sztywną ramą :wink4:

Opublikowano (edytowane)

Dobrze prawisz :):good:

Góral zostanie by z Córą pośmigać czasem ....a ten w barwach naszego Państwa by sobie wciry spuścić od czasu do czasu ;)

Tez bym chętnie parę kilosow na takim zrobił
Zdejmujesz przednie koło i do kufra już wejdzie ...ja dziś i jutro odpuszczę jazdę...bierzesz ?? Edytowane przez Arturoo
Opublikowano

Jeździ ktoś tutaj na bezsiodełkowcu?:)

9fa3ce5e57a6e53fe9b5017d5b485b9d.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Opublikowano

lukaszD fajna maszyna :kox:

Opublikowano

9fa3ce5e57a6e53fe9b5017d5b485b9d.jpg

jak na takim rowerze się jeżdzi?

Opublikowano (edytowane)

Takim to bardziej chyba stanie w bezruchu na kamorach..przeskakiwanie obok i stanie dalej i szukanie wzrokiem kolejnego głazu przyniesionego przez lodowiec :grin:

Edytowane przez Arturoo
Opublikowano

wcześniej jeździłem na "góralu" full suspension, i żeby w miarę wygodnie się jechało po szosie- trzeba było tylny amorek skręcić na maxa, żeby utwardzić trochę, bo pod górkę- rower się bujał pod ciężarem i ciężko się jechało- wpadłem na pomysł- kupię "szosówkę" i od tamtej pory- na szosę- tylko "szosówka", kto spróbował- sam wie, ze nie ma dwóch zdań, co do jazdy takim rowerem, na jazdy długie, po szosie- tylko rower z cienkimi oponami i sztywną ramą :wink4:

najlepsza jest czasówka:)

Opublikowano

Panowie takie pytanie, ktoś się orientuje czy jest na śląsku jakiś sklep gdzie można zobaczyć, kupić rowery "Kands"

bo szukam i nic nie ma. Tylko aukcje na alledrogo, ale wiadomo lepiej na rowerku się przewieść i przymierzyć.

Opublikowano

Dzwoń/pisz do przedstawiciela w Tarnowie może gdzieś na Śląsku coś mają.

Opublikowano

Panowie takie pytanie, ktoś się orientuje czy jest na śląsku jakiś sklep gdzie można zobaczyć, kupić rowery "Kands"

bo szukam i nic nie ma. Tylko aukcje na alledrogo, ale wiadomo lepiej na rowerku się przewieść i przymierzyć.

Kumpel z forum prowadzi sklep gregorio (chyba dobrze napisalem ) w Skoczowie..poszukaj w necie ;) czy nie mają ;)

Opublikowano
Kumpel z forum prowadzi sklep gregorio (chyba dobrze napisalem ) w Skoczowie..poszukaj w necie ;) czy nie mają ;)

Serio mamy na forum przedstawiciela Marzoka?

Opublikowano

Serio mamy na forum przedstawiciela Marzoka?
Nie wiem czyim są przedstawicielstwem....nazwę podałem ...googluj ;) pytaj....pisz...dzwoń
Opublikowano

Gregorio znam więc googlować nie trzeba. Zaskoczył mnie tylko fakt, że to "kumpel z forum". ; )

Opublikowano

Dzięki za wszelkie info ( już sprawdzone )

ale niestety rowerów brak.

Opublikowano (edytowane)

Koledzy czy miał ktoś z Was styczność z rowerem Kross Evado 7.0. Chcę sobie do mojego Krossa Level A7 dokupić jakiś rower crossowy do lekkich przejażdżek na asfalcie i myślę o takich modelach:

http://www.kross.pl/pl/cross/evado-6-0

http://www.kross.pl/pl/cross/evado-7-0

lub też:

http://www.kellysbike.com/PL/rowery-2015/cross/phanatic-90#.VZ69l6Shw5M

Edytowane przez Krumak
Opublikowano
Koledzy czy miał ktoś z Was styczność z rowerem Kross Evado 7.0.

Jeżdżę od roku na Evado 4.0 i sobie chwalę.

Chcę sobie do mojego Krossa Level A8 dokupić jakiś rower crossowy do lekkich przejażdżek na asfalcie

Evado to rower zarówno do lasu jak i na asfalt, a skoro masz górala i szukasz czegoś typowo na asfalt to lepiej pomyśl o szosie bądź hybrydzie.

Opublikowano (edytowane)

Koledzy czy miał ktoś z Was styczność z rowerem Kross Evado 7.0.

Jeżdżę od roku na Evado 4.0 i sobie chwalę.

Chcę sobie do mojego Krossa Level A7 dokupić jakiś rower crossowy do lekkich przejażdżek na asfalcie

Evado to rower zarówno do lasu jak i na asfalt, a skoro masz górala i szukasz czegoś typowo na asfalt to lepiej pomyśl o szosie bądź hybrydzie.

Czyli uważasz, że przy krosie nie będzie dużej różnicy na asfalcie w stosunku do MTB?

No i stało się... do kompletu wpadł Evado 7.0.

20150711_174021.jpg

Po przejechaniu 40km mogę zdecydowanie potwierdzić, iż różnica w komforcie jazdy po asfalcie jest spora.

Edytowane przez Krumak
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...