Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak patrzę na te siodełka to mnie tyłek boli na samą myśl :)

Opublikowano

Nie jest tak zle na takich siodlach

Opublikowano
No i stało się... do kompletu wpadł Evado 7.0.Po przejechaniu 40km mogę zdecydowanie potwierdzić, iż różnica w komforcie jazdy po asfalcie jest spora.

A wystarczyło do Levela ogarnąć drugi komplet kół crossowych. Wg mnie bez sensu mieć dwa podobne rowery z czego jeden crossowy na szosę. Ale to Twój wybór więc jak tylko jesteś zadowolony to :thumbup1:

Opublikowano

Jak patrzę na te siodełka to mnie tyłek boli na samą myśl :)

I nie słusznie. Ja w końcu po wielu próbach trafiłem na siodełka, na których trasy 30-50km nie odciskają się bólem na moim tyłku

No i stało się... do kompletu wpadł Evado 7.0.Po przejechaniu 40km mogę zdecydowanie potwierdzić, iż różnica w komforcie jazdy po asfalcie jest spora.

A wystarczyło do Levela ogarnąć drugi komplet kół crossowych. Wg mnie bez sensu mieć dwa podobne rowery z czego jeden crossowy na szosę. Ale to Twój wybór więc jak tylko jesteś zadowolony to [emoji106]1:
Pierwszy pomysł był taki źeby pozbyć się MTB i mieć wyłącznie crossa, lecz po weryfikacji obecnej wartości levela postanowiłem go sobie zostawić. W przyszłym sezonie przesiądzie się na niego moja kobita
Opublikowano

Ja miałem w swoim "rowerze" siodełko Velo to chodziłem jak inwalida, założyłem jakieś tanie Authora i jest kolosalna różnica, w końcu jazda na rowerze sprawia mi przyjemność a nie ból :)

Opublikowano

Co do siodełek to polecam Selle Royale... Też jak kupiłem swojego Cuba to sprzedałem ori siodełko dołożyłem troche kasy i za ok 150 do 200zl można mieć super siodełko wygodne

Opublikowano

Ja wrzuciłem siodełka Selle Royal Lookin Sport 15 i są naprawdę super. Cena 100zł/szt

Wysłane z mojego Galaxy S6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie szukam nowych hamulców typu V-Brake oraz klamek do nich... co wybrać Avid ???

Opublikowano

W ten weekend bylo grubo pojezdzone:)

9e9e972a30224f124800eb82cfb5e928.jpg

... a nawet poplywane:)

9f392425f4d84c86025e8fb31d222c26.jpg

8e78f088795106ccbfb3d4a7ea35d783.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

[emoji106]

Ciekawe jestem jak na tym się śmiga

Jechał Kto w tour de Pologne amatorów?

Byłem kibicować, siana bukowina jest masakra: kox:

Opublikowano

Szukam roweru MTB 29". Sztywna rama najlepiej karbon.

CO możecie polecić?

Myślałem o krossie b9.

Opublikowano

Jakie polecicie siodełko koledzy? Myślałem że się przyzwyczaje do mojego,ale po zrobionych w sumie 1700 km dalej mnie tylek boli po 20km nawet w pampersie. Obecne siodło to oryginalne jakie było w evado 4.0 czyli selle Royal viper

Wysłane z mojego C6903

Opublikowano

Rzuć okiem na Selle Royal Lookin Sport 15. Mam takie w dwóch rowerach i jak dla mnie są bardzo dobre

Opublikowano

Obecne jest podobne do tego co podałeś i właśnie dosyć niewygodne...

Wysłane z mojego C6903

Opublikowano

Slo, jechałeś w wścigu amatorów w BT ?

Opublikowano

ojciec jechał, ja zrobiłem trochę trasy razem z peletonem.

Ale gliczarów wymiata.

tu taki mały POV z treningu dzień przed :)

Opublikowano

Widać Ojciec w formie :wink:

Opublikowano

no daje rade :D tylko że ja waże stówe i z podjazdami u mnie jest cieżko. Ale gliczarów wymiata, polecam każdemu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...