mateusz16 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, zamieszczam zdjęcie żarówki Osram D1S, wydaje mi się ona trochę dziwna, ma jakiś biały nalot. Mruga mi też jedna żarówka, może mi ktoś doradzić jaką kupić z tego sklepu? Podobno mają oryginały. Żarówki ksenonowe - Żarówka i lampa. Zapłonnik. Biksenon - Sklep
Muskel1 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Ten nalot to normalna rzecz. Miganie moze byc spowodowane takze wada przetwornic. Zamien najpierw stronami moze i obserwuj.
Dumel Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Kolego tak jak pisze przedmówca.. podmień stronami.. miałem ten sam problem i okazało się że przetwornica..
mateusz16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 Już wczoraj podmieniałem i właśnie to jest wina żarówki. To jaką kupić z tego sklepu, nie znam się aż tak. Proszę o pomoc
Dumel Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 kolego nie wiem jak w b6.. na lampie jak otworzysz maskę to powinno pisać.. u mnie jest D1s..
mateusz16 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 No tak, tylko teraz Osram czy Philips. Philips dzieli się na xenstart i xenstart 2012, jest między nimi różnica 40zł. Aktualnie mam żarówki Osram.
Dumel Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 ja wcześniej miałem Philipsa a teraz wybrałem Osram i jak na razie jestem zadowolony.. zmieniaj parami żarniki żeby barwa się nie różniła..
Rekomendowane odpowiedzi