reikeb Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jak by pogoda dopisała to może i ja sie wybiore w 2011 byłem w Pruszczu na VW Mani i było zacnie
sasza Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Pany a jest jakaś selekcja na wjeździe, czy kozą też mnie wpuszczą ?
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 wpuszczą tam niestety selekcji nie ma:thumbdown:
sasza Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 schowam auto gdzieś za krzakami i pójde zwiedzać, nie mam co pokazać ale obejrzeć chciałbym
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 schowam auto gdzieś za krzakami i pójde zwiedzać, nie mam co pokazać ale obejrzeć chciałbym dawaj chodz nocujesz?
sasza Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 schowam auto gdzieś za krzakami i pójde zwiedzać, nie mam co pokazać ale obejrzeć chciałbym dawaj chodz nocujesz? no mam plan być od poczatku do końca
mrogal Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 schowam auto gdzieś za krzakami i pójde zwiedzać, nie mam co pokazać ale obejrzeć chciałbym dawaj chodz nocujesz? no mam plan być od poczatku do końca
sasza Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Panowie, w deklaracji jest miejsce na nick, czy muszę specjalnie się rejestrować na forum gulfa, czy wystarczy podać nick np z tego forum ?
endrike Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 schowam auto gdzieś za krzakami i pójde zwiedzać, nie mam co pokazać ale obejrzeć chciałbym dawaj chodz nocujesz? no mam plan być od poczatku do końca :hi:ja też będę .mrogal jak będziesz to muszę się odwdzięczyć za opony,słowo się rzekło
Przemots Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ja na majóvwki jeżdzę od 2006 roku jak była w wawie na służewcu jeszcze więc jestem weteranem. Impreza najlepsza z piątku na sobotę a w niedziele to nie ma co siedzieć bo wieje nudą. Także można wypić, zostawać z piątku na sobotę i integrować się:thumbup1:
MOCNY2002 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Ja tez planuję jechać, nie wiecie może czy jest organizowany jakiś wspólny wyjazd z Wawy?
Kowi87 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 jak wylecisz o 7 rano z wawy to na bank wbijesz sie w jakaś kolumne nietypowych golfów, bo tą drogą całe grupy w sobote jadą przewaznie:wink:
MOCNY2002 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Raczej ich nie spotkam, planuję swój wyjazd na piątek w granicach godziny 17
Kowi87 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 o tej godzinie też spotkasz, mieszkam przy głównej drodze wawa-lublin i co roku widze co sie dzieje jak przychodzi majówka na lotnisku:wink: co chwile jakaś paczka jedzie od 2 po 10 aut, na cb też dość dużo słychać wtedy:naughty: w tamtym roku wjeżdzając w piatek miałem numer 18X:wink: takze troche tego narodu juz było, w sobote ponad drugie tyle przyjechało:kox:
MOCNY2002 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 No OK, w takim razie będę szukał na CB Rok temu niestety nikogo nie spotkałem w drodze, a jechałem koło 18-18:30
rafalekx Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Raczej ich nie spotkam, planuję swój wyjazd na piątek w granicach godziny 17 Ja najprawdopodobniej będę jechał z Wawy w piątek koło 16-17 Możemy lecieć razem jak Ci pasuje
MOCNY2002 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Raczej ich nie spotkam, planuję swój wyjazd na piątek w granicach godziny 17 Ja najprawdopodobniej będę jechał z Wawy w piątek koło 16-17 Możemy lecieć razem jak Ci pasuje Pasuje Skąd dokładnie ruszasz? Ja po pracy muszę wrócić na Ursynów po auto i stamtąd moja planowana trasa: Mostem Siekierkowskim na Zakręt i na Ułęż
rafalekx Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Raczej ich nie spotkam, planuję swój wyjazd na piątek w granicach godziny 17 Ja najprawdopodobniej będę jechał z Wawy w piątek koło 16-17 Możemy lecieć razem jak Ci pasuje Pasuje Skąd dokładnie ruszasz? Ja po pracy muszę wrócić na Ursynów po auto i stamtąd moja planowana trasa: Mostem Siekierkowskim na Zakręt i na Ułęż No ja pewnie podobną trasą, będę jechał z Woli. Podeślij mi na PW numer do siebie i ugadamy się dokładnie w piątek rano jakoś. Ale myślę że możemy umówić się na wylocie już na stacji benzynowej, tylko teraz której... przed zakrętem jest chyba ta BP po prawej i dojazd do niej prosto z trasy, nie trzeba dziwnych manewrów robić. Zaraz przed MCdonaldem. I od Zakrętu lecimy razem. Pasuje?
MOCNY2002 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Raczej ich nie spotkam, planuję swój wyjazd na piątek w granicach godziny 17 Ja najprawdopodobniej będę jechał z Wawy w piątek koło 16-17 Możemy lecieć razem jak Ci pasuje Pasuje Skąd dokładnie ruszasz? Ja po pracy muszę wrócić na Ursynów po auto i stamtąd moja planowana trasa: Mostem Siekierkowskim na Zakręt i na Ułęż No ja pewnie podobną trasą, będę jechał z Woli. Podeślij mi na PW numer do siebie i ugadamy się dokładnie w piątek rano jakoś. Ale myślę że możemy umówić się na wylocie już na stacji benzynowej, tylko teraz której... przed zakrętem jest chyba ta BP po prawej i dojazd do niej prosto z trasy, nie trzeba dziwnych manewrów robić. Zaraz przed MCdonaldem. I od Zakrętu lecimy razem. Pasuje? Pasuje jak najbardziej. Więc będziemy w kontakcie.
Rekomendowane odpowiedzi