Mithrindil Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Powinienem mieć wyjmaki, wrzucę Na stronce napisali że wstęp tylko dla użytkowników forum - jakie to forum bo się jeszcze pewnie zarejestrować tam muszę?
mrogal Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Powinienem mieć wyjmaki, wrzucę Na stronce napisali że wstęp tylko dla użytkowników forum - jakie to forum bo się jeszcze pewnie zarejestrować tam muszę? na stronie majovwka.pl wydrukuj se zgloszenie bedzie szybciej na bramie i kup ze 2 verbatimki 8,5gb
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 co do sklepów, są u mnie w mieścienie jakieś 10km od lotniska(biedronki, tesco i inne), jest tez cpn jakieś 2km, oraz na wiosce przy lotnisku 2 spozywczaki:wink: ale uprzedzam namiotu nigdzie nie kupicie w terenie od ręki:grin:
mrogal Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 co do sklepów, są u mnie w mieścienie jakieś 10km od lotniska(biedronki, tesco i inne), jest tez cpn jakieś 2km, oraz na wiosce przy lotnisku 2 spozywczaki:wink: ale uprzedzam namiotu nigdzie nie kupicie w terenie od ręki:grin: ja kimam w aucie avant to avant
sasza Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Alkohol se wezwysłane snickersem To akurat kupilem pierwsze. I cud że dostało do majóvwki Będe miał nawet 2 namioty, grilla, lodówke
Marcin Gugu33 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Skład mi sie posypał.. na obecną chwile raczej nie jade, nie ma namiotu, słabo z gotówką i nie mam RADIA! wczoraj sprzedałem swoje i muszę coś szybko ciekawego znaleść
mrogal Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Alkohol se wezwysłane snickersem To akurat kupilem pierwsze. I cud że dostało do majóvwki Będe miał nawet 2 namioty, grilla, lodówke madrze gadasz
MOCNY2002 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Ktoś będzie przelatywał w okolicach 16 koło tego miesjca: Google Maps ? Można by pojechać większą grupą
Mithrindil Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Pewnie będziemy przejeżdżać ale możliwe że nieco później, bliżej 17. Dopiero zauwazylem ze to wlasnie Ty umawiales sie z Rafalem... bije sie w piers
pablo15005 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 kowi będę będę, także do zobaczenia pijemyyyyy ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- Dopiszcie mnie do listy i będę wdzięczny za zajęcie miejsca koło was będę jechał razem z rafalekx z wawy Przy okazji: przerabiał ktoś temat czyszczenia RNS-E płytą czyszczącą? Jak wrażenia? Dysponuje ktoś taką płytą i mógłby zabrać ją na majóvwkę? dysponujesz wyjmakami do RNSe? wyczyscimy laser IPAktos chcial plyte mam ja ale mi radio nie czyta do konca, albo laser brudny albo plyta slaba i trzeba przegrac jak ktos chce niech wezmie 2 plyty DVD to kowi nam nagra przegra Mrogal mam wyjmaki do 2din ori, podejda?
mrogal Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 kowi będę będę, także do zobaczenia pijemyyyyy ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- Dopiszcie mnie do listy i będę wdzięczny za zajęcie miejsca koło was będę jechał razem z rafalekx z wawy Przy okazji: przerabiał ktoś temat czyszczenia RNS-E płytą czyszczącą? Jak wrażenia? Dysponuje ktoś taką płytą i mógłby zabrać ją na majóvwkę? dysponujesz wyjmakami do RNSe? wyczyscimy laser IPAktos chcial plyte mam ja ale mi radio nie czyta do konca, albo laser brudny albo plyta slaba i trzeba przegrac jak ktos chce niech wezmie 2 plyty DVD to kowi nam nagra przegra Mrogal mam wyjmaki do 2din ori, podejda? ta
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Pogoda jak narazie z d*py wysłane snickersem
Gość harry19-19 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Pogoda jak narazie z d*py wysłane snickersem dokładnie , wczoraj auto umyłem i wypastowałem a dzisiaj już jest brudny ;/ ehh co za pogoda , mam nadzieję że jutro będzie ładna bo mam ochotę zamieszkać w namiocie w jedną noc ) , a tak jak dalej będzie padać to do d*py wtedy przyjadę i odjadę wieczorem....
MOCNY2002 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Pewnie będziemy przejeżdżać ale możliwe że nieco później, bliżej 17.Dopiero zauwazylem ze to wlasnie Ty umawiales sie z Rafalem... bije sie w piers No racja, umawiałem się z nim, nawet teraz z nim piszę na ten temat, mówi, że z powodu pogody chce jechać jutro ;/ Ja wziąłem ciepłe rzeczy i inne rozgrzewacze, może wytrzymam tę noc
Mithrindil Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 No pogoda z d*py, najwieksze opady miedzy 20-24 dzisiaj maja byc. Jutro już lepiej. Ja pewnie pojade dziś na Ulęż, zcheckinuję się na zlocie i zdecyduje czy zostać czy jechać do domu na nockę i wrócić w sobotę.
rafalekx Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 MOCNY2002 możemy jechać dzisiaj tak jak napisałem na PW. Zorientujemy jaka sytuacja i jeśli lipa straszna to ja lecę w swoje rodzinne strony i wracam jutro rano
MOCNY2002 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 No OK W takim razie do zobaczenia na stacji, tam gdzie się umówiliśmy
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Byli widzieli, numer wzieli Jelsi chodzi o parking na asfalcie, to mozemy zapomnieć, no chyba że dzisiaj nic juz nie przyjedzie to gdzieś na poczatku albo na końcu sie ustawimy, standardowe parkingi co roczne już są odgrodzone, pozajmowane... ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- mam numerek 116, przez godzine wjechało 10 aut:wink: ale ogólnie dzisiaj to jest klęska ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ---------- Przyjeżdzać jutro!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi