Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ETKA dziala na windows 7 64 bit.. jest path do vista chyba 64 bit,.. i jako administrator uruchamiasz :rolleyes:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie mam jeszcze 3 smyczki quattro jak co i moge wpaść na spota w sobotę jak co

w tym moją... jak byś się wybierał do rzeszowa to daj znać :)

Opublikowano

Tak trzeba zrobić :naughty:

Opublikowano

PILNE MA KTOŚ ZNAJOMEGO W WYPOŻYCZALNI SAMOCHODÓW TANIO AUTKO NA OK 14 DNI LUB 20 DNI

Opublikowano

mam takie pytanie natury spotowo-mechanicznej :-) czy byli by chętni na grupowe hamowanie auta 80km od Rzeszowa?

Warunki są następujące:

Odległość 80km od Rzeszowa

Hamownia obciążeniowa (bez quattro)

Obok pełny warsztat samochodowy (można coś po-modzić na miejscu)

Obok agroturystyka (kilka pokoi z łazienkami tv kuchnią - domki nad sanem, obok grillowanie wędkowanie itp... blisko do Soliny i w Bieszczady)

------------------

Można zrobić spota jednodniowego z hamowaniem grupowym lub dwu dniowego z hamowaniem, noclegiem, wypadem nad Solinę i imprezowaniem).

Jeśli będzie zainteresowanie to zrobię oddzielny temat (sprawa jednodniowego hamowania będzie aktualna już od 10 aut w grupie... oczywiście można i 2 przyjechać tylko po prostu cena będzie cennikowa)

czekam na info czy wogole bedzie zainteresowanie tym....a potem oddzielny temat (Hamownia rusza w maju)

Opublikowano

Ja jestem chętny podaj cenę :wink4:

Opublikowano

Ja jestem chętny podaj cenę :wink4:

jadę niedługo negocjować cenę i warunki :-) tylko chciałem wiedzieć wstępnie czy nas dużo będzie czy np 3-5 osób :P

Opublikowano

.....był może ktoś z was dziś na Podpromiu ?

grupowe upalanie :evil: :evil:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 17:43_________________________________________________........... a i jeszcze jedno - co robimy z spotem 24.04.11- raczej kiepska frekwencja się nam zapowiada w dzień świąteczny

przesuwamy go na 1.05.11 :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

.....był może ktoś z was dziś na Podpromiu ?

grupowe upalanie :evil: :evil:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 17:43_________________________________________________........... a i jeszcze jedno - co robimy z spotem 24.04.11- raczej kiepska frekwencja się nam zapowiada w dzień świąteczny

przesuwamy go na 1.05.11 :naughty: :naughty:

Byłem na rowerze i widziałem tego mega spota, większość golfy i faktycznie upalanie konkretne :wink4: Było tez kilka audiczek, w tym klubowa z Lublina :mysli:

Co do spota to faktycznie można go przełożyć na 1 maja :good::wink4:

Opublikowano

objechałem w kółeczko myślałem że jest ktos nasz ale widzialem tylko R7JAREK ale bez kierowcy i pojechałem do domu.

chłopaki byli na etapie robienia siwej zasłony dymnej. niektóre golfiki ładne.

stało srebrne b5 ma mega glebie.

Opublikowano

Kolego Dawid0 to ty jechałeś od Brzozowa przez dombrówkę w strone miasta w Sobotę wieczorkiem w Sanoku ?

Opublikowano

Kolego Dawid0 to ty jechałeś od Brzozowa przez dombrówkę w strone miasta w Sobotę wieczorkiem w Sanoku ?

dzis około 18 widziany srebrny avant RSA z naklejką klubową w Sanoku na wlotówce od strony Rzeszowa, wyprzedziłem kolege ale nie byłem pewny czy to klubowe to nie machałem :-)

w Sanoku spotkać klubowe auto to ciężko bardzo ciężko, stąd nie byłem pewien :hi:

Opublikowano

tak więc miło poznać i do kolejnego spotkania :) PS mój brat tez ma taka jak ty tylko TDI i równiez na klapie naklejka :)

Opublikowano

PILNE MA KTOŚ ZNAJOMEGO W WYPOŻYCZALNI SAMOCHODÓW TANIO AUTKO NA OK 14 DNI LUB 20 DNI

Czy coś twojemu niedomaga??[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 21:57_________________________________________________Jak można zrobić krzywdę autku Audi A4 !!!!!

http://otomoto.pl/audi-a4-b6-b7-s-line-C18472886.html