Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja, tomekxhc oraz Zieluu wpadamy jutro razem :drinks:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:banan:
Opublikowano

jutro chillout :beach: oraz ogarnianie dobrych furek :kox::decayed:

Opublikowano

byłem właśnie obczaić - już jest na placu ponad 120 furaków :wink:

Opublikowano

Harry łobuzie to jeszcze nie znasz ty co byli nie robiłeś notatek :grin:

ale musicie przyznać że niezłe Towary na rolkach jeździły... :naughty:

przyznaję +1 , aż nie chciało się wyjeżdżać z Podpromia :decayed:

---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ----------

Pany , mam prośbę , kto był wczoraj na spocie , podajcie nicky potrzebne są mi prośby właścicieli od pojazdów , zwłasza TOMEKX jak zbliżał się do Kamery :grin: , jest za***isty film żeby puścić na FB :banan:

Opublikowano

Pany wpadać jest :kox: pogoda a ja niestety umieram po wczorajszym ledwo żyję ale źyję :decayed: , właśnie spotkałem zielunia , Jarka i tomekhxc pozdro

---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

image.jpg

image.jpg

:decayed:

Opublikowano

Właśnie się też tam panowie wybieram,więc mam nadzieję, że jeszcze będzie:drinks:

Opublikowano

harry19-19 dałbyś rade zarezerwowac jutro na otwarcie bram jedno lub dwa miejsca na moją srebrna A4 i kolegi A6? :decayed: ktos sie wybiera jutro z rana na otwarcie bram zlotu? mozna by wieksza grupa poleciec :wink:

Opublikowano
harry19-19 dałbyś rade zarezerwowac jutro na otwarcie bram jedno lub dwa miejsca na moją srebrna A4 i kolegi A6? :decayed: ktos sie wybiera jutro z rana na otwarcie bram zlotu? mozna by wieksza grupa poleciec :wink:

Spoko , podstawiłem trójkąty :wink: Macie zarezerwowane

Opublikowano

Ja własnie wróciłem, impra piatek/sobota była mega:kox::kox:, ale dojazd zajał mi 4,5h:shock3:

szkoda że pogoda dzisiaj po wuju, co chwile deszcz pada:thumbdown:

Ale rozjebalismy system, mielismy jako jedyni parasol z baru:grin: jakis koleś pytał skad macie? a my z baru ale juz ostatni:polew::polew::polew::polew:

Ale spodziewałem sie wiecej furek, było jakieś moze 300+ patrząc po numerkach do godziny 14

Opublikowano

o której się wybieracie?

Opublikowano

napisalem ci pw Hary dzieki wielkie :thumbup1:

Opublikowano

Siema

Koledzy poszukuje sprężyn s-line do mojego wozidła jakby ktoś mial jakies dojscie to dajcie jakies info ;)

Ewentualnie jakies eibacha lub h&r w dobrej cenie

Opublikowano
napisalem ci pw Hary dzieki wielkie :thumbup1:

niestety twój priv nie doszedł

---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ----------

mnie niestety nie będzie , będę na zlocie motocyklowym w Radawie :decayed: 3 dni laby :whistling:

Na czym śmigasz?

audi a4 b6 :decayed::naughty:

Opublikowano

Pany umialby ktorys z was naprawic wifi w iphone 4s ? rzeszow i okolice ?

Opublikowano

będzie jakieś A4B6 ?? sprzedałem swoje B4 i jestem w trakcie poszukiwań :) chętnie bym coś zadbanego oglądnął jak wygląda dla porównania :) a może będzie ktoś kto chce sprzedać swoje ??

Opublikowano
będzie jakieś A4B6 ?? sprzedałem swoje B4 i jestem w trakcie poszukiwań :) chętnie bym coś zadbanego oglądnął jak wygląda dla porównania :) a może będzie ktoś kto chce sprzedać swoje ??

jak chcesz porządny samochód to musisz ponad 30koła szykować :wink: , mój był wystawiony na 36