Szuder Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ja mam czystą bo wczoram myłem :dance Ja wczoraj też miałem czystą, ale dziś jechałem w pracy i już jest brudna...
miro_x Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Ja nawet z garaż u nie wyjeżdżam A jutro to niestety nie przelecę do Rzeszowa więc być może BP zarobi 3 zeta za mycie.
Iverson Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 mój rekord najtańszego umycia auta to 5 zł i niżej się nie da
miro_x Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 3zł to samą wodą z kurzu Furkę mam czystą może sie co najwyzej pochlapac troche
Szuder Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 mój rekord najtańszego umycia auta to 5 zł i niżej się nie da ja umyłem za 4 złote... :th:[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 12:03 _________________________________________________Do zobaczenia jutro na spocie... Juz mnie dziś nie bedzie na forum... PAMIęTAJCIE!! OBECNOść OBOWIąZKOWA!!!
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Kur... a cóż to za rekordy :decayed: mnie się nigdy nie udało taniej niż za 8 zeta
witux Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 A ja umyłem wczoraj wieczorem i przez to dziś pada deszcz
Gość elmo Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 GM tak sie własnie składa, ze dzisiaj sie nigdzie autem nie wybieram hmmm mógłbym przysiąc ze ok 12:00 w deszczu jechałeś Rejtana..ja z naprzeciwka :-)
rtocki Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Kur... a cóż to za rekordy :decayed: mnie się nigdy nie udało taniej niż za 8 zeta Moim to z taką kwotą nawet nie będę próbował ..., zresztą dzisiaj ładnie pada to po trasie do Rzeszowa będę miał cudni opłukanego brylancika
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Rtocki ....Tobie Bóg da deszcz , masz darmową myjnię
rtocki Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No dobry pomysł, zaraz wyskoczę coś podziałać
harylog Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Tanio się myje na Bezdotykowej Myjni BP. W Krakowie za 5zl umyłem golfa3(a myłem 1 raz na takiej myjni), więc przy wprawie i za 4 by dało rade.
slaweq Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 dobry , ehhh pogoda barowa, my dzisiaj fury rezamy w garażu u Marinero to podejżewam , że spotu jutro nie będzie. dokladnie...nasze główne narzędzia to: przecinak i młotek Garaż, przecinak i młotek... jak w Czechosłowackiej bajce "Sąsiedzi" :polew:[br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 13:25 _________________________________________________ hmmm mógłbym przysiąc ze ok 12:00 w deszczu jechałeś Rejtana..ja z naprzeciwka :-) Racja Elmo, jechalem Rejtana ok 12... plany byly zeby nigdzie nie wychodzic dzisiaj, ale siorka z mamą mnie na zakupy wyciagneły bo tylko do mojego jakieś długie listwy się zmiesciły:)
rtocki Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No to proszę: Brylancik nowo oszlifowany, czyż nie cudnie?
LuCaS_gr44 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 WOW leje wieje pewnie spotu nie beje . . . . . . . :gwizdanie:
voxan69 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 W Sanoku też jest cyrk. Takie wiatru juz dawno nie było. :>
slaweq Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 WOW leje wieje pewnie spotu nie beje . . . . . . . :gwizdanie: Spocik będzie na 100%... pewnie w mniejszym gronie bo niektórzy sie wystraszą pogody ale bedzie... gdyby lało i wiało tak jak dzisiaj to pojedziemy na parking podziemny pod Agore
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 a może wpadniecie jutro do Nas na spocik?
slaweq Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Trzeniu spota mamy o 14 takze jak bysmy wyjechali w strone Kraka o tej godzinie to pewnie na Wasz spot by sie zdązyło:) Ale byście oczy zrobili gdyby Wam 10 fur wjechało na spota z Rzeszowa
Rekomendowane odpowiedzi