harylog Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Co do wskaźnika to nie wyciągałem go , więc nie wiem jakiej produkcji.
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 No ładnie ładnie sie bedziesz lansował teraz
LuCaS_gr44 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 hymmm poczekamy żeby zobaczyć to na żywo jak to wygląda tak jes całkiem nieźle :th: na fotkach i lampki smoked hyhy chyba jakaś moda na to w tym sezonie
Iverson Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 te co miałeś wczesniej były bardziej , teraz to masz dopiero paździocha
mateo_81 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Szuder, lampy pierwsza klasa A teraz z innej beczki... potrzebna mi pomoc: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27150.0 Z góry dzięki.
Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Kolego z tymi ładnymi nowymi lampami :th: daj linka jakie to są Gerax, prosze bardzo: lampy: http://moto.allegro.pl/item320392844_lampy_nowe_audi_a4_94_98_black_angel_eyes_.html[br] xenon: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26796.0 Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:06 _________________________________________________ hymmm poczekamy żeby zobaczyć to na żywo jak to wygląda tak jes całkiem nieźle :th: na fotkach i lampki smoked hyhy chyba jakaś moda na to w tym sezonie moda, czy nie... ... takie było założenie od początku i do tego dążyłem... (a plany były już ponad rok temu)[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:07 _________________________________________________ te co miałeś wczesniej były bardziej , teraz to masz dopiero paździocha Ive, wiem... za darmoszkę Ci je sprzedam... i bedziesz miał 2 koxy... :kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:10 _________________________________________________ hmmmmm, a gdzie to Slaweq zaginął????? :mysli: ... pewnie sprząta pokój, na przyjazd gościa... [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 21:19 _________________________________________________pora, na dobranoc...
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 hmmmmm, a gdzie to Slaweq zaginął????? :mysli: Pracuje jeszcze bo sie nie wyrobilem wczesniej a musze na jutro na rano cos wysłac do banku
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Niestety o tej porze i praktycznie przez caly dzien... musi to byc w banku na rano A odnosnie licznika to chyba nie działa, ale czy to wazne...
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Zeby nie było że nie mówiłem... jutro RZeszów widzę o 16 na ORLENIE w KRK bo jak nie to Cuber Wam szafy w pokojach porozpier..... już ja tego przypilnuje :decayed: :polew: :naughty:
Szuder Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Zeby nie było że nie mówiłem... jutro RZeszów widzę o 16 na ORLENIE w KRK bo jak nie to Cuber Wam szafy w pokojach porozpier..... już ja tego przypilnuje :decayed: :polew: :naughty: jak to było na spocie klubu Audi A3 (z filmiku) :)
miro_x Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Fajnie wam chłopacy... A niektórzy maja inne obowiązki.
Gość elmo Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Ojciec prowadzący pojechał .... i cisza .... się zrobiła :-) dziś zmieniam oponki na letnie w końcu :-) i z okazji wiosny kupiłem nowe "wisko" i kilka części eksploatacyjnych :-)
GM Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 elmo Ojcies prowadzący wraz z Slawkiem łoją juz tam w Wiśle i to pewnie nie wino mszalne ale cos mocniejszego
miro_x Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Haaa a mi dzisiaj przyszły ramki wreszcie. Tzn jeszcze nie rozpakowałem bo leży paczka u rodziców ale wiem że są ....
dsz33 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Chłopaki a nia ma może ktoś z Was może naklejeczki klubowej białej ?? Chętnie odkupie
Gość elmo Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 "Szuder" miał czarne, też chciałem białą ale nie było... wiec nakleiłem sam adres www z czarnej naklejki na ramkę tablicy rej :-)
LuCaS_gr44 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Haaa a mi dzisiaj przyszły ramki wreszcie. Tzn jeszcze nie rozpakowałem bo leży paczka u rodziców ale wiem że są .... o kq***cze jak ty masz to i ja bede miał fojosko przywieź jutro jak nie zapomnisz szfagier
miro_x Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Przywiozę przywiozę. Śmieszne mocowanie w tych ramkach mam nadzieję że solidne.
Rekomendowane odpowiedzi