Gość elmo Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 To panowie? jaka decyzja ilu chetnych na jutro np na 11-12-13 godzinie? lub na inne? Podpromie 11:00 spot? jesli chociaz z 4 nas bedzie? kto chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ja jutro odpadam siła wyższa. Obiad u teściów rocznica ślubu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 ja jestem do 20 osiaglny jesli by ktos chiał robic spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Niestety kolejny spot nie wypalił... ;( Może na wiosnę 2008 się zorganizujemy... ... ale mam nadzieję, że wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elkrecik Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Cholera ja bylem na pierwszym spocie i od tego czasu nigdy nie mialem okazji aby zajrzec ponownie- zawsze cos wypadalo innego. Tak to jest jak sie czlowiek ożeni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Tak to jest jak sie czlowiek ożeni... Zawsze mozesz zabrać żonę ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harylog Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 witam, jestem nowy na forum, ale z miłą chęcią spotkałbym się na jakimś spocie, jest coś może planowane w bliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 witam, jestem nowy na forum, ale z miłą chęcią spotkałbym się na jakimś spocie, jest coś może planowane w bliższym czasie? Witamy serdecznie w klubie. Na razie nie ma zaplanowanego żadnego spota, trzeba czytać forum na bieżąco:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 jaka pogoda panowie na ten weekend bedzie? spotowa czy brawowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Pogoda może byc spotowo-barowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 i co wszyscy zapadli w sen zimowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szark Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 hallo WITAM po dlugiej przerwie bo duzo sie dzialo u mnie przynajmniej wesele przeprowadzka nieodpalajace moje audi (MASAKRA) i brak neta (dalej nie mam tyko tyle co z pracy w wolnych chwilach) widze ze ciezko spocika zrobic ale nie mowcie ze na koniec sezonu letniego nie spykniemy sie gdzies w sumie to w zimie tez mozna a nawet powariowac mozna ahahha ale fajnei byloby jeszcze jak cieplo w miare takze wezmy sie w garsc i zrobmy tego SPOTA tak jak naleezy czyli wszyscy musowo obecni pod kara wywalenia z naszej organizacji ahhahahah moze to zadziala hahahah no to wiec jak jakies propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Hehe, no to Szark, gratki. Ja mam w następną sobotę ślub. Więc z tych samych powodów na razie odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 a w tą sobote nic nie robimy? poki co niezla pogoda jest zeby postac pofotografowac i pogadac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elkrecik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A moze niedziela ?? Dla wiekszosci sobota to najbardziej zapracowany dzien Szogun - Ty sie dobrze zastanow nad tym slubem, po nim na zlot juz nigdy nie pojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ja mam w następną sobotę ślub. To gratulacje wielkie... A co do spota, to trzeba sie w koncu spotkac, bo juz dawno sie nie widzielismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 witam !!towarzystwo cos cichutko siedzi (posprzedawaliście samochody czy co ?) ,moze ustalimy jakąś date ewentualnego spotkania ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 W końcu się ktoś odezwał :oklaski: GM, jestem za tym, żeby zorganizować spota Jaki termin odpowiada większości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 np 27.09 (tak strzelam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 np 27.09 (tak strzelam) To już chyba było może być 27.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi