Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupił tego avanta :shocked: :doh1:

Przyciagnij go na Forum i na jakiegos spota to obczaimy to "cudo"

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"S4" 1.8T niemożliwe i jeszcze S-line NIEMOŻLIWE :no:

a 1 czerwca to może i my siem pojawimy a coo :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

nie chciałem mu odradzać żeby sobie nie pomyślał. Wyraziłem tylko moje zdanie, że dla siebie bym jej nie kupił. Na forum się pojawi i na spocie pewnie też, bo mieszka w Rzeszowie.

Opublikowano

Koledzy orientujecie się może czy gdzieś na Podkarpaciu jest firma zajmująca się regeneracją reflektorów? Chodzi mi o regenerację odbłyśników :)

Opublikowano

siwy8416 nie wiem ale może można zmienić język w fisie. A Włoszech jeździ dużo aut sprowadzonych z Francji ponieważ jeszcze kilka lat temu wielu Włochów tam pracowało.

Opublikowano

"S4" 1.8T niemożliwe i jeszcze S-line NIEMOŻLIWE :no:

Jak to mówią : "Takie rzeczy tylko w erze" :decayed:

Opublikowano

Ja się zjawie 1 CZE (już po maturach)

Jest ktoś w stanie na najbliższym spociku podłączyć A6 C6 w celu sprawdzenia kodu BT za symboliczne 0,5? :>

Opublikowano

Jest ktoś w stanie na najbliższym spociku podłączyć A6 C6 w celu sprawdzenia kodu BT za symboliczne 0,5? :>

nie wiem co to kod BT. Ale jak będę, to komp i interfejs będzie na miejscu :polew: może damy radę - takich nowych fur nie zapinam :gwizdanie: Przepraszam.

Niezła ściema z tym S4 avantem 1,8T :polew: Furka mocno kombinowana chyba :mysli:. Na allegro widziałem też S4 w dizelku :polew:. Ale są różne choroby. W B5 o ile się nie mylę, nie było nawet s-line. Były tylko pakiety s-line chyba.

Opublikowano

Hmmm . Jeśli dotrę na miejsce, to coś się pomyśli.

Opublikowano

BT to Bluetooth - prawdopodobnie poprzedni właściciel zmienił standardowy 1234 i nie sposób go odgadnąć..

Opublikowano

a teraz zmiany, jest: AVG + turbulum AWX... reszta w drodze... Skalrx widzę ,że pojawił się u Ciebie głód mocy, to choroba nieuleczalna ile byś nie miał , zawsze bedzie mało. czekam na fotostory projektu :th:

Opublikowano

Mi też powoli zaczyna brakować mocy :decayed:

Opublikowano

Sławeq u Ciebie to mocny program hardcore na 190+ i jazda.

Opublikowano

Tylko przypominam kto by chciał to czekamy 25 maja 9:30 zgrupowanie pod Areną, o 10:00 wyjazd grupowy do Arłamowa jak ktos coś nie wie a ma zamiar przyjechać to pytania na gg lub na pw wyśle numer tel.

Opublikowano

a teraz zmiany, jest: AVG + turbulum AWX... reszta w drodze... Skalrx widzę ,że pojawił się u Ciebie głód mocy, to choroba nieuleczalna ile byś nie miał , zawsze bedzie mało. czekam na fotostory projektu :th:

że to choroba to już wiem :polew: w poniedziałek spodziewam się nowych końcówek wtrysków 216 220/300 bar BOSCHa. Założą mi w Hoffmanie (mają maszynkę do regulacji obydwóch ciśnień :naughty:)

Opublikowano

Cisza nastała w naszym wątku a ja przypominam, że w najbliższą niedziele mamy spota :gwizdanie:

Mam nadzieje ze frekwencja dopisze :th:

Opublikowano

no ja byłem w sobotę w Resie ale nikogo nie spotkałem nawet GM'a w galerii. ;(

Opublikowano

Iverson sorka :notworthy:,ale plany w ostatniej chwili mi sie pozmieniały :embarrassed:

Opublikowano

Czy ktoś planuje sie pojawić na spocie w niedziele???