angela Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Termin to 24 Listopada... Lista juz jest......mozecie sie tam dopisywac No fajnie jakby ktos jeszcze pojechal...... Bo jak narazie to tylko dwoch chetnych z Rzeszowa jest.......
aramis Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja niestety odpadam, ale obiecuję pojawiać się na lokalnych spotach. Chociaż moje autko ma rodowód z Tarnowa.
Szuder Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Bo jak narazie to tylko dwoch chetnych z Rzeszowa jest..... Angela, a kto drugi z Rzeszowa??
slaweq Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja sie zadeklarowałem juz wczesniej także pojawiam sie w Tarnowie na 100%. Szuder musimy sie jakos zgadać zeby jechac razem
Szuder Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja sie zadeklarowałem juz wczesniej także pojawiam sie w Tarnowie na 100%. Szuder musimy sie jakos zgadać zeby jechac razem Aaaa, czyli już wiem kto jest drugi chętny z Resu Musimy się koniecznie umówić, na wspólną jazdę do Tarnowa. Mam nadzieje, że jeszcze ktoś będzie chętny z Rzeszowa na wyjazd... [br]Dopisany: 07 Listopad 2007, 15:13 _________________________________________________ Angela, a kto drugi z Rzeszowa?? Już wiem Slaweq
angela Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 No to dzialajcie chlopcy.......ekipa Rzeszowska ma byc wieksza niz tylko was dwoch
harylog Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 ja nie wiem czy bede mial wtedy auto
Szuder Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 No to dzialajcie chlopcy.......ekipa Rzeszowska ma byc wieksza niz tylko was dwoch Mam nadzieje, że jeszcze ktoś się zgłosi...
GM Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja bede sie starał wygospodarowac wolna sobote w pracy,ale jak na chwile obecna nie jestem w stanie sie okreslic na 100 %- choc nie ukrywam ze bardzo chetnie bym pojechał ,jesli cos to bedziemy panowie w kontakcie.pozdrawiam
Szuder Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 GM, nie rób mi tego... Musisz być... Ja już sobie załatwiłem wolną sobotę na 24 Może ktoś jeszcze zgłosi chęć wyjazdu do Tarnowa... Czekamy na zgłoszenia...
slaweq Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja bede sie starał wygospodarowac wolna sobote w pracy,ale jak na chwile obecna nie jestem w stanie sie okreslic na 100 %- choc nie ukrywam ze bardzo chetnie bym pojechał ,jesli cos to bedziemy panowie w kontakcie.pozdrawiam GM troche czasu jeszcze zostało do 24 także zacznij już teraz wspominac o urlopie a napewno go dostaniesz Gdyby nas było 3 to juz w miare
angela Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 No wlasnie GM.....masz byc i koniec..... Oczywiscie zartuje......ale fajnie by bylo.....jakbys pojechal...... No to staraj sie......a ja juz Cie wpisuje na liste......zeby Cie bardziej zmobilizowac do dzialania
Szuder Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Angela, bardzo dobry pomysł, wpisz GM-a na liste, to już się nie wymiga...
angela Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Angela, bardzo dobry pomysł, wpisz GM-a na liste, to już się nie wymiga... Wpisany Teraz niech tylko sprobuje sie wymigac
Gość elmo Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 ja odpadam studia i za daleko żeby ładnie wyrobić z czasem.
GM Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Dziekuję za wpis na listę :rolleyes:w takim razie nic innego mi nie pozostaje w tej chwili jak tylko przygotowywanie sie do wyjazdu :> widze ze zadecydowano juz za mnie no i dobrze ,teraz tylko zeby nic nie wypadło mi na 24.11.07 Pozdrawiam (wszystkich z pod znaku )
Szuder Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Dziekuję za wpis na listę :rolleyes:w takim razie nic innego mi nie pozostaje w tej chwili jak tylko przygotowywanie sie do wyjazdu :> widze ze zadecydowano juz za mnie no i dobrze ,teraz tylko zeby nic nie wypadło mi na 24.11.07 Pozdrawiam (wszystkich z pod znaku ) Czyli to już postanowione, że jedziemy razem
slaweq Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Skoro kilku nas jest na wspolny wyjazd do Tarnowa to proponuje przed 24 zorganizowac maly spocik w Rzeszowie zeby obgadać szczegoly. Wszyscy (chyba?) jestesmy z Rzeszowa wiec wiekszego problemu z tym nie bedzie?
Szuder Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Skoro kilku nas jest na wspolny wyjazd do Tarnowa to proponuje przed 24 zorganizowac maly spocik w Rzeszowie zeby obgadać szczegoly. Wszyscy (chyba?) jestesmy z Rzeszowa wiec wiekszego problemu z tym nie bedzie? Nie będzie żadnego problemu... :oklaski:
slaweq Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Szuder a Ty z Rzeszowa jestes czy może z okolic? Jakos nigdy Twoja nie wpadła mi w oczy na ulicach Rzeszowa
Rekomendowane odpowiedzi