grzes1150 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja niestety jutro na spocie się nie pokaże ale na wspólny spota Rzeszów- Tarnów- reszt świata jestem na 100% ! Jutro nie obstawiam na dużą liczbe klubowiczów. Ludzie jadą zapalić znicza
KORZEN9 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 jestem nowy i mam amiar wybrac zobaczyc wasze cacka i mam nadzieje ze pogoda dopisze
Andronikus Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 jestem nowy i mam amiar wybrac zobaczyc wasze cacka i mam nadzieje ze pogoda dopisze Przybywaj ! Liczymy na Ciebie
KORZEN9 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 spox dzieki ale ja chyba niemoge sie pochwalic super a4 ale i tak jestem w niej zakochany
dsz33 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Każde 1.6 jest super Ważne że Tobie sie podoba Zapraszamy
grzes1150 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 KORZEN9 dawaj śmiało!!! Chłopaki będą zaglądać napewno. Twój silnik ma dobrą zalete : dobry do stania w korkach. Reszte się stwierdzi na miejscu. I nie ważne jaka pogoda! Jak pada to się jedzie na parking kryty pod Galerie
dsz33 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 KORZEN9 dawaj śmiało!!! Chłopaki będą zaglądać napewno. Twój silnik ma dobrą zalete : dobry do stania w korkach. Reszte się stwierdzi na miejscu. I nie ważne jaka pogoda! Jak pada to się jedzie na parking kryty pod Galerie Nie tylko do stania w korkach.
mA4ciek Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 może przesuniemy spota na za tydzień?
slaweq Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie wiem czy przesunięcie na za tydzień bedzie dobre, bo za 2 tygodnie pewnie bedzie ten wspólny spocik
skalarx Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Jutro nie obstawiam na dużą liczbe klubowiczów. Ludzie jadą zapalić znicza Jak każdy tak pomyśli, to nikt nie przyjedzie Ja np. będę na100%, chociaż miałbym z samym Sławkiem w deszczu stać
slaweq Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja znicze byłem zapalić dzisiaj... , jutro tez pewnie sie wybiore, ale całkiem wieczorem wiec na spota o 16 przyjade
skalarx Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja znicze byłem zapalić dzisiaj... , jutro tez pewnie sie wybiore, ale całkiem wieczorem wiec na spota o 16 przyjade Ja jeszcze nie, ale dam radę przed spotem. Jest możliwość, że będę musiał Wam przedstawić Juniora W razie czego (deszcz) szukam Was pod galerią ul. Słowackiego?
GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 JUZ mi żal ;(, że nie dam radę z Wami się dziś spotkać (by to szlak )
sharg Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 JUZ mi żal ;(, że nie dam radę z Wami się dziś spotkać (by to szlak ) Siema Marcin, na pewno nie bedziesz? Liczylem na obiecana naklejke klubowa :>
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 sharg naklejke klubową to ja Ci moge dać
inco Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 to co, mozna dzisiaj zagladnac do was na spota?
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 to co, mozna dzisiaj zagladnac do was na spota? Zawsze mozna Zapraszamy
inco Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 pytam sie bo nie a4 tylko a6 (ale audi to audi ) i jak sie wczesniej pytalem, to jakos pomineliscie temat ;] a bedzie mial ktos vaga?
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 Jesli skalarx sie pojawi dzisiaj to pewnie bedzie miał Vag'a bo ostatnio pisał, że zawsze go ma ze sobą A odnosnie A6..., to nie ma przecież wiekszego znaczenia
Rekomendowane odpowiedzi