GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 sprawa jeszce jest nie jasna ,ale może uda mi sie wpaśc dosłownie na 20 min
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 Marcin a co Ty w pracy jestes dzisiaj znowu?
skalarx Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Jesli skalarx sie pojawi dzisiaj to pewnie bedzie miał Vag'a bo ostatnio pisał, że zawsze go ma ze sobą A odnosnie A6..., to nie ma przecież wiekszego znaczenia slaweq nie zapomnij naklejki dla mnie :gwizdanie: a VAG się ładuje
slaweq Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 Spoko kilka naklejek mam zawsze w aucie
sharg Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Spoko kilka naklejek mam zawsze w aucie Jak tak, to git
GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Spoko kilka naklejek mam zawsze w aucie Jak tak, to git no i masz naklejeczkę
grzes1150 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 No i jak spot wypalił ??? Ja właśnie wróciłem od rodziny (ale były korki od Strzyżowa )
sharg Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Jasne, wszystko wypalilo. Coprawda polowa byla po ciemku, VAGowanie tez po ciemku. Ale ogolnie OK. Pozatym za 2 tyg Tarnow przyjezdza na wspolnego spota z finalem "na miescie"
inco Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 panowie nie kojarze was jeszcze z "nazw forumowych", wiec sie musze zapytac: kto mi vagowal autko? stawial bym na skalarx'a ale nie jestem pewien
slaweq Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 inco dobrze stawiasz skalarx Ci autko vagował
skalarx Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 inco dobrze stawiasz skalarx Ci autko vagował Co miałem na PW powysyłałem
inco Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 z tych hamulcem to chyba pompka sprzegla (albo wysprzeglik) - nie znam sie i wychodzi na to ze N75 do wymiany "wiela" takie cos kosztuje?
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 W okolicach ul. Kr. Augusta widziałem dzisiaj granatową B5 avant z naklejką klubową Kto to taki, przyznac się :gwizdanie:
skalarx Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja widziałem szarego Avanta na sanockich numerach pod castoramą i NIE miał naklejki. Przyznać się który to
dsz33 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 W okolicach ul. Kr. Augusta widziałem dzisiaj granatową B5 avant z naklejką klubową Kto to taki, przyznac się :gwizdanie: Ja byłem na Kr.Augusta dziś ale avanta nie mam
inco Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 jak tam chlopaki, przyznac sie - kto zgarnal dzisiaj 25 grubych baniek?
wit.s Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Pragnę poinformować, że w odpowiedzi na fundamentalne pytanie egzystencjalne "Co?" respondenci Forum w miażdżącej większości odpowiedzieli "Jajco!" No, ja nie wiem - ankieta się nie podobała, czy co?
Rekomendowane odpowiedzi