GM Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kufa, ale to lipa straszna jak ma Cie nie być miło jeśli tak myślisz , sam się wk...am , tym bardziej że to jeden z nielicznych na którym mnie nie będzie ;(
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Marcin a może na osłodę tego, że Cie nie będzie to w sobote coś :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Panowie mam dwa problemy 1. Byłem dzisiaj w Resie na alusach, komplet ludzi w samochodzie i pojawił się problem. Tył mi przyciera na hopkach. Przed zimą było OK, teraz zmieniłem tylko opony (ten sam rozmiar) i mam poważny problem. Podejrzewam że to amorki bo na hopkach dość mocno mi buja tył góra-dół. Z drugiej strony wydaje mi się że koła bardziej wystają (kilka mm) ale to fizycznie raczej niemożliwe ale mam straszne wrażenie że tak jest Poradźcie czy to mogą być amorki, bo jak tak to jutro jadę na diagnostykę je sprawdzić. 2. Mam zarezerwowane fotele+kanapę+boczki i szukam firmy kurierskiej która najtaniej załatwi transport. Gość może mi wysłać DHLem ale koszt podobno 230PLN Zna ktoś inny sposób na przesyłkę ? Na allegro ludzie wysyłają za 100PLN.
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Oczywiscie, że problem o którym piszesz może byc przez amorki :gwizdanie: To samo miała Angela w swoim aucie. Przód jej obcietał na hopkach a po wymianie amorów wszystko wróciło do normy
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tak mi się wydaje że to amorki. Sprężyny raczej nie mają nic z tym wspólnego. Tylko będę miał problem bo gdzie ja znajdę takie H&R jak mam u siebie Przeglądam alledrogo i nic nie ma Jutro podjadę na stację diagnostyczną to je sprawdzę. A co z tymi przesyłkami ? Orientujesz się Slaweq gdzie najtaniej ?
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie mam pojecia jakie są koszty przesyłek..., wysyłałem tylko pompę DHL'em to zapłaciłem 45 zł. Wymiarowo paczka była mała a wazyła 9,5 kg. Pisałes, że na allegro wysyłaja taniej..., bo mają podpisane umowy z kurierami :gwizdanie: Dla przykładu..., pompa wróciła do mnie też DHL'em i przesyłka kosztowała 14 zł (mają umowę) czyli 3 razy taniej.
dsz33 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja felgi przesyłałem DPD od Topora waga 96kg to jakoś 140 zł wyszło. Tylko DPD firma może chyba tylko nadawać wiec ten co Ci wysyła musialby przez jakąs firme wysłać.
rtocki Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 znajomy jeździ na wahadle ale przez Zgorzelec , więc zestawem to raczej nie odbije
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zielona Góra - Rzeszów A Ty skąd wiesz ? A właśnie, widziałem dzisiaj Twoją A4 jak jechała od PB Co do transportu to muszę popytać bo na allegro mają w wysyłce 100PLN także jakoś tanio wysyłają.
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nuda u was.. Nie pisz że nuda tylko doradź mi tanią firmę kurierską i skąd wykombinować amorki H&R
Madas Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nuda u was.. co za różnica..... wszędzie nuda :kox:
Madas Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kryzys.. :gwizdanie: dosięga każdy region
Rekomendowane odpowiedzi