Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja się wybieram po F1.

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja się wybieram po F1.

ale na zlot letni ogólnopolski :naughty:

Opublikowano

Mirek i Marcin a Wy jedziecie na zlot :naughty:

Adaś jeszcze sie zastanawiam mocno nad tym , termin mi nie pasuje - tak wyszło ( wiem, wiem że z miejscami juz krucho ) , ale nie ukrywam, że bardzo bym chciał ;(

Opublikowano

aaa na zlot raczej nie. I czasowo i kasowo nie wyrobie.

Opublikowano

Mirek i Marcin a Wy jedziecie na zlot :naughty:

Adaś jeszcze sie zastanawiam mocno nad tym , termin mi nie pasuje - tak wyszło ( wiem, wiem że z miejscami juz krucho ) , ale nie ukrywam, że bardzo bym chciał ;(

postaraj się bardzo byłoby miło ...zapisz się a najwyżej przez ten miesiąc do 20 maja zrezygnujesz jak coś wypadnie....

Opublikowano

postaraj się bardzo byłoby miło ...zapisz się a najwyżej przez ten miesiąc do 20 maja zrezygnujesz jak coś wypadnie....

dzięki ze tak myślisz, zapisałem się tak niepewnie na zlot zimowy( po zmobilizowaniu przez Sławka :decayed: ) i w efekcie byłem, może jest to faktycznie sposób :polew: :polew:

Opublikowano

dzięki ze tak myślisz, zapisałem się tak niepewnie na zlot zimowy( po zmobilizowaniu przez Sławka :decayed: ) i w efekcie byłem, może jest to faktycznie sposób :polew: :polew:

no to dalej :naughty:

a co Ty nie na spocie :mysli:

Opublikowano

[no to dalej :naughty:

a co Ty nie na spocie :mysli:

tak wyszło ze w pracy ;( , jeden z nielicznych na którym nie będę, aczkolwiek dzien sie jeszcze nie akończył ( mam zamiar wpaść tam po 17-ej ) :wink4::naughty:

Opublikowano

co to ma być żeby z Rzeszowa tylko Sławek się na zlot wpisał :mysli:

Opublikowano

Też uważam, że zlot się udał :). Mój pierwszy i na pewno nie ostatni :). Teraz pozostało czekanie na kolejny zlot, a może następnym razem uda się grill :decayed::cool1:

Opublikowano

Ja po spocie byłem rozglądnąć się za miejscówką na grila i tam przy strzelnicy to się pozmieniało i się odgrodzili żeby obce osoby się nie wpraszały.

Opublikowano

Jak tam spocik sie udał ?? Ja niestety dziś nieobecność :confused4:

Opublikowano

Teraz tam jest tak a dawniej nie było ogrodzone i była "wolna amerykanka"

b9ab7fb558b5c972m.jpg

ecf0df76dd696059m.jpg

Opublikowano

Czy na zdjęciach to jest ta miejscówka koło Głogowa?

Opublikowano

Na spocie było ok 15 furek..., ja niesety sie spozniłem i musiałem szybko zmykać.

Opublikowano

Tak Sławek na zdjęciach jest to miejsce o którym Ci mówiłem tam koło strzelnicy.

Opublikowano

Skoro cos tam pozmieniali to rozumie, że ta miejscówka odpada? :confused4:

Opublikowano

Poszukamy innej. Trzeba się zorganizować na jakiegoś grilla w fajnym miejscu z kierowcami "zapasowymi" i wtedy dobry spot będzie :cool1: