miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No ja się wybieram po F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No ja się wybieram po F1. ale na zlot letni ogólnopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mirek i Marcin a Wy jedziecie na zlot Adaś jeszcze sie zastanawiam mocno nad tym , termin mi nie pasuje - tak wyszło ( wiem, wiem że z miejscami juz krucho ) , ale nie ukrywam, że bardzo bym chciał ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 aaa na zlot raczej nie. I czasowo i kasowo nie wyrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mirek i Marcin a Wy jedziecie na zlot Adaś jeszcze sie zastanawiam mocno nad tym , termin mi nie pasuje - tak wyszło ( wiem, wiem że z miejscami juz krucho ) , ale nie ukrywam, że bardzo bym chciał ;( postaraj się bardzo byłoby miło ...zapisz się a najwyżej przez ten miesiąc do 20 maja zrezygnujesz jak coś wypadnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 postaraj się bardzo byłoby miło ...zapisz się a najwyżej przez ten miesiąc do 20 maja zrezygnujesz jak coś wypadnie.... dzięki ze tak myślisz, zapisałem się tak niepewnie na zlot zimowy( po zmobilizowaniu przez Sławka ) i w efekcie byłem, może jest to faktycznie sposób :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 postaraj się bardzo byłoby miło ...zapisz się a najwyżej przez ten miesiąc do 20 maja zrezygnujesz jak coś wypadnie.... dzięki ze tak myślisz, zapisałem się tak niepewnie na zlot zimowy( po zmobilizowaniu przez Sławka ) i w efekcie byłem, może jest to faktycznie sposób :polew: no to dalej a co Ty nie na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 [no to dalej a co Ty nie na spocie tak wyszło ze w pracy ;( , jeden z nielicznych na którym nie będę, aczkolwiek dzien sie jeszcze nie akończył ( mam zamiar wpaść tam po 17-ej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 co to ma być żeby z Rzeszowa tylko Sławek się na zlot wpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Było więcej Zlot nie największy ale udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Też uważam, że zlot się udał . Mój pierwszy i na pewno nie ostatni . Teraz pozostało czekanie na kolejny zlot, a może następnym razem uda się grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja po spocie byłem rozglądnąć się za miejscówką na grila i tam przy strzelnicy to się pozmieniało i się odgrodzili żeby obce osoby się nie wpraszały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak tam spocik sie udał ?? Ja niestety dziś nieobecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Teraz tam jest tak a dawniej nie było ogrodzone i była "wolna amerykanka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Czy na zdjęciach to jest ta miejscówka koło Głogowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czesc wszystkim Jak tam spocik udal sie duzo furek bylo ??? Niestety dzisiaj nieobecnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Na spocie było ok 15 furek..., ja niesety sie spozniłem i musiałem szybko zmykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tak Sławek na zdjęciach jest to miejsce o którym Ci mówiłem tam koło strzelnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skoro cos tam pozmieniali to rozumie, że ta miejscówka odpada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Poszukamy innej. Trzeba się zorganizować na jakiegoś grilla w fajnym miejscu z kierowcami "zapasowymi" i wtedy dobry spot będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi