dsz33 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 http://dsz33.fotosik.pl/albumy/619731.html :gwizdanie: Mała wyprawa za Rese i grilla sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tylko grilla nie było i aut mało ale za to muzyka była:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erles Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 miro_x na spota nie udało się wybrać od Psk ale jak wracałem to chyba kawałeczek za Tobą jechałem o ile mieszkasz ~1km od tunelu w stronę Sieniawy, prawdopodobnie do domu już skręcałeś Spot myślę, że udany. Z tą miejscówką na następny raz to bardzo chętnie, tylko jakieś propozycje wysuńcie bo mam "troszkę" drogi i wypadało by zalać więcej do baku PS. z tą muzyką to by się świetnie grillowało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tylko na parkingu to tak średnio wypada zresztą mieliśmy chwilami towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 miro_x na spota nie udało się wybrać od Psk ale jak wracałem to chyba kawałeczek za Tobą jechałem o ile mieszkasz ~1km od tunelu w stronę Sieniawy, prawdopodobnie do domu już skręcałeś Spot myślę, że udany. Z tą miejscówką na następny raz to bardzo chętnie, tylko jakieś propozycje wysuńcie bo mam "troszkę" drogi i wypadało by zalać więcej do baku PS. z tą muzyką to by się świetnie grillowało :gwizdanie: A ja myślałem "co to za palant mi się do tyłka przykleił i nie wyprzedza" A jak już skręciłem widziałem ramku klubowe i się domyśłiłem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No dobrze by było tych zapasowych zabrać ^ ^ no chyba, że ktoś na trzeźwo ... No to miejscówka i do zobaczenia 17-go Maja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erles Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A ja myślałem "co to za palant mi się do tyłka przykleił i nie wyprzedza" A jak już skręciłem widziałem ramku klubowe i się domyśłiłem co i jak. ... linia ciągła była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Taaa ale dosłownie tak mówie do żony i taka myśl mi przebiegła przez głowę że może ktoś znajomy i kątem oka ramki zobaczyłem A ja grzecznie 70 posuwałem bo z dzieciaczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No i prawidłowo. Bezpieczeństwo ponad wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak tam grill? :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Nie było grilla Bedzie na następnym spocie jak miejscówke dobrą znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Robta cos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Robta cos.. [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 02:51_________________________________________________......... :gwizdanie: może grill w Tarnowie :gwizdanie:, ale się wrednie wpraszam [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 02:52_________________________________________________ :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Marcin taki glodny jestes..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Marcin taki glodny jestes..? :polew: , a co człowiek nie wielbłąd jeść musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawci_o Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja wczoraj niestety nie zdążyłem dojechać, u teściowej się zasiedziałem.. koledzy a może tego grila zrobić w Pstrągowej w Janczarze ? tam maja sporo miejsca i fajny klimacik jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tylko na parkingu to tak średnio wypada zresztą mieliśmy chwilami towarzystwo Tak to prawda. Ktoś dwukrotnie przejeżdżał i sprawdzał nas co robimy. Sławek wiesz o co chodzi Znacie jakieś miejscówki na grilla to róbcie fotki i wstawiajcie je na forum- coś się wybierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wpadnijcie do Poznania na grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wpadnijcie do Poznania na grila Tyle kilometrów żeby zjeść kiełbaskę Kuszące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wpadnijcie do Poznania na grila Tyle kilometrów żeby zjeść kiełbaskę Kuszące no i takie podejście mi się podoba ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi