slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 Kilka fotek z dzisiejszego spota w Rzeszowie:) Ale sobie masakrycznie slodzicie.. ykk kto sobie słodzi?
ykk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 slaweq no WY.. Bede mogl dostac linka do zdjec na PW..? czy moze nie zasluzylem..?
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 ykk ale kto Wy? bo jakos nie moge zaczaić Jak reszta sie zgodzi to dostaniesz linka Musimy głosowanie zrobic kto za a kto przeciw
ykk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Angel słonce Ty to masz głowe no A robcie, robcie ankiete..
Iverson Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Fajne zdjęcia,fajne furki, super że działacie ze spotami!!!
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 Angel słonce Ty to masz głowe no A robcie, robcie ankiete.. aaa o to Ci chodzi w tym wypadku nie mozna jednak mowic "Wy"... A z linkiem mysle ze nie bedzie problemu, jak zrobie to wysle Ci:)
angela Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ale sobie masakrycznie slodzicie.. ykk kurcze Ty to wszystko musisz zauwazyc..... :bicz3: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2007, 20:53 _________________________________________________ aa o to Ci chodzi w tym wypadku nie mozna jednak mowic "Wy"... no wiesz slonce..... .... ze niby ja Ci nie slodze.....
Gość elmo Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 GM co ty robiłeś dziś o 20:30 pod "moim" blokiem niedaleko Media Marktu w Rzeszy? idę sobie do domku a tu patrze twoja fura czyżbyś gdzieś w okolicy mieszkał? jakieś tam fotki :-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6549019582e9f15.html za chwile uzupełnię fotki :-)
GM Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 GM co ty robiłeś dziś o 20:30 pod "moim" blokiem niedaleko Media Marktu w Rzeszy? idę sobie do domku a tu patrze twoja fura czyżbyś gdzieś w okolicy mieszkał? elmoto ja w takim razie zapytam co Ty robiłes pod moim blokiem , a tak na serio to mozesz mnie tam zauważyc codziennie (no wiesz druga połowa) jakos nie miałem szczescia zauważyć twojej stoi tam zawsze ale srebrny avant
Szuder Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Slaweq, fotki super... :thumbup: Ja też poprosze linka z całą galerią na PW, z góry dzieki...
mA4ciek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 żalujcie nieobecni.... fajnie bylo tylko że troche zimno a ja w sandałach bylem
Szuder Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 mA4ciek, chyba nie wziąłeś sobie tych "sandałów" do siebie...
slaweq Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 Szuder przyszydziłeś wczoraj to wziął do siebie , no chyba ze Ma4ciek zmarzł bo stalismy dosc długo na tym zimnie A tak powaznie...wszystkie zdjecia wrzuce gdzieś ale w tygodniu bo dzisiaj nie znajde czasu
mA4ciek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 następnym razem wezme ocieplane klapki :bicz3:
Gość elmo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 GM no ja stoję dwa bloki głębiej :-) tez u drugiej połowy :-) tylko ze w weekendy :-) ale kurcze chodze tamtedy 100 razy i pierwszy raz zaczaiłem ze to Twoje po kołpakach nowych :-D
aramis Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 GM no ja stoję dwa bloki głębiej :-) tez u drugiej połowy :-) tylko ze w weekendy :-) ale kurcze chodze tamtedy 100 razy i pierwszy raz zaczaiłem ze to Twoje po kołpakach nowych :-D No to Mu dopaliłeś z tymi kołpakami, jeszcze gotowy ściągnąć. Już na zlocie było widać że ma ochotę. A jeśli chodzi o foty to ja też poproszę o sznurka na PW, oczywiście jak będą.
Pawu Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 No kolejny spocik zaliczony... też poproszę linka z galerią
Gość elmo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Kilka fotek z mojego aparatu (jak cos to mam w wersji 2272x1704)
Rekomendowane odpowiedzi