Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już miejscówke na grilla proponowałem tylko niektórym z Rzeszowa daleko 30 km :tongue4: :gwizdanie:

Gdzie?? W sumie 30km od Rzeszowa to chyba nie aż tak daleko... :)

Komu drogo niech nie je :decayed: Ja chce grylla!!!!!!!! :tongue4:

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już miejscówke na grilla proponowałem tylko niektórym z Rzeszowa daleko 30 km :tongue4: :gwizdanie:

akurat na 10 -ego zapowiadaja do -20 C to sie rozgrzejemy :)

Opublikowano

To spoko jak sie zrobi cieplej to ja zorganizuje opał znaczy sie zabiore piłem bo to w lasku jest :przebiegly: i gryllujemy :kox:

bd20dec9b20a583bm.jpg

Opublikowano

Darek :good: :good: :good: Ta miejscówka ze zdjęcia to jest ogólnie dostepna?

Mysle, że grill to dopiero koło kwietnia :mysli:

Opublikowano

Tak ogólnie dostepna na uboczu w lasku pole, parking i dojazd asfalcikiem na miejsce :good: jest na czym usiąść.

Oczywiście jak juz sie zrobi cieplej [br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________tutaj:

http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=rzesz%C3%B3w&daddr=brze%C5%BCanka&hl=pl&geocode=&mra=ls&sll=49.83593,21.776277&sspn=0.085806,0.15398&g=brze%C5%BCanka&ie=UTF8&z=11

Opublikowano

to "dziesionę" się siepnie np. GM'owi i juz będzie hyhy

:polew: :polew:

Tomku jak wypali w końcu ten grill i Ty sie akurat w tym czasie zjawisz to i 0,7 Ci zafunduje ( gorzej z noclegiem )[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 22:15_________________________________________________

Darek fajna miejscówa :good:

Opublikowano

akurat na 10 -ego zapowiadaja do -20 C to sie rozgrzejemy :)

na koksowniku można coś uwędzić???

Opublikowano

chyba was pogrzalo :P po co az 30 km jechac? to moze nie jest daleko, ale uwazam ze w Resie tez duzo miejscowek jest i nie trzeba dupska wiesc az tyle kilosow :P

ps. grill to normalne ze dopiero jak sie ociepli a nie w styczniu :D bez jaj

Opublikowano

Po co aż 30 km jechać ?? My stąd na każdego spota jedziemy 30 km to nas pogrzało chyba :gwizdanie:

Opublikowano

no to po co kolejne 30 jechac na grila :) jak mozna na miejscu :) zreszta to juz ustalicie miedzy soba gdzie :P ja sie postaram dostosować :P

Dobranoc Koledzy :):buziak:

Opublikowano

Dobranoc :wink4:

Nie kolejne 30 km bo wtedy niektórzy nie jadą 30 km tylko są juz na miejscu :tongue4: Raz w roku mozna puścić swoją audiczke w taka 30km trasę napewno bedzie warto :good: No a w Resie można sie zorganizować i przyjechać w grupie to też niezła atrakcja :kox: :kox:

Opublikowano

Czy te 30km to jest tak dużo że trzeba pisać AŻ? :)

Patrycja, to nie jest tak dużo :), 15 minut i jesteś na miejscu.

A co do miejsca, to jeżeli masz jakieś lepsze opcje to pisz :), może przebijesz miejscówkę dsz33 , jak dla mnie to Brzeżanka wygrywa :).

Opublikowano

Dokładnie ja podałem tylko propozycje :wink4: jak znajdziecie jakies lepsze to pisać dla mnie to nie problem nawet pojechac gdzies 100km w 1 strone jak ma byc fajny spocik i grill w dobrym towarzystwie :naughty:

Opublikowano

kurcze jak ja jezdzilem po 86km na spoty to jakoś dawałem rade :) a 3stycznia nic sie nie będzie dziać?

Opublikowano

Jak znacie fajne miejscówki na zrobienie grilla to podawajcie i wtedy wybierzemy najlepsze :good: Miejscówka musi mieć jakis parking na 10-20 aut i coś do siedzenia. Pasuje tez żeby to było za miastem bo wiadomo... Straz Miejska i pieski :> Będzie propozycja kilku miejsc to zrobi sie ankiete :good:

Miejsce Darka jest ok :good: a odległość 30 km to może być nawet atutem..., raz na jakis czas można ruszyć dupsko z Resy i w kilkanaście aut pojechać kawałek dalej :kox:

Opublikowano

Jak znacie fajne miejscówki na zrobienie grilla to podawajcie i wtedy wybierzemy najlepsze :good: Miejscówka musi mieć jakis parking na 10-20 aut i coś do siedzenia. Pasuje tez żeby to było za miastem bo wiadomo... Straz Miejska i pieski :> Będzie propozycja kilku miejsc to zrobi sie ankiete :good:

Miejsce Darka jest ok :good: a odległość 30 km to może być nawet atutem..., raz na jakis czas można ruszyć dupsko z Resy i w kilkanaście aut pojechać kawałek dalej :kox:

A taki wyjazd kolumną kilkunastu aut może fajne wyglądać :naughty:

Raz wystarczy że przejeżdrzaliśmy na parking WSK i już jakiś kierowca się na CB pytał czy to jakiś klub A4 i czy to jakiś zlot mamy :cool1:

Opublikowano

Darek :good: :good: :good: Ta miejscówka ze zdjęcia to jest ogólnie dostepna?

Mysle, że grill to dopiero koło kwietnia :mysli:

Jasne, że ogólnodostępna i spoty audi klub (ów) nie są jej obce. :tongue4:

df4164ec37452409m.jpg

35682220cc98521am.jpg

8ca377aae1465bc1m.jpg

To ostatnie zdjęcie obrazuje prowiant, jaki przypadał na jednego klubowicza (nie wliczając dzieci). :decayed:

Andronikus, pamiętasz stare czasy?

Opublikowano

Już są. :kox:

Opublikowano

Foty konkret :kox: Miejscówka naprawde za***ista :kox: :kox: :kox:

Jak byśmy tak jechali kolumną to ja nie moge jechać obok GM'a :gwizdanie: :cool1::decayed: