mech15 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 w czwartek była inauguracja na rynku, ale nie miałem czasu :thumbdown:
Gość fudi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Chłopaki, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę w okolicach Rzeszowa na wypoczynku, będzie jakiś spot u Was? :>
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Chłopaki, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę w okolicach Rzeszowa na wypoczynku, będzie jakiś spot u Was? :> jutro jest na podpromiu
Gość fudi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jutro nie będę, za tydzień też będzie na podpromiu? :>
miro_x Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 W sobotę byłem pod Graficą akurat był Rajd. Fajno się oglądało. Był start i meta. Czyj audik stał wtedy pod graficą oklejony naklejkami. niebiesko - łazienkowy avant B6 rejestracje chyba Rzeszów.
mech15 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 14:02_________________________________________________
mech15 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zażyła dyskusja :polew: SIXU jak się ogląda meczyk na nowym telewizorze??
sharg Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 SIXU: Moze zagladniesz nastepnym razem na spota, zamiast zagladac spod hali i sie chowac? Niema sie czego wstydzic.
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kurde, nie ogląda sie bo mam Gości i odstapiłem Im salon z moim new TV za miękkie serce mam chyba sharg, byłem na silowni a po parkingu to co najwyżej mój Kumpel mógł pomykać bo wcześniej wyszedł ale faktycznie nie zajrzałem - miałem doła i nie chciało mi się gadać ale luknałem ze schodów i chyba z 8 audic naliczyłem - przyjemny widoczek
mech15 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 miałem doła i nie chciało mi się gadać
slaweq Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 miałem doła i nie chciało mi się gadać kurde jakie tu czułości
bracus Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 to może dopisek do nazwy klubu... "wzajemnej adoracji" nie chce mi się pisać w temacie o "widziany - słyszany" :-) wczoraj "chyba" Sławek pod Nowym Światem (proszę wyklepać wgniota na klapie) w piątek M4ciek na wylotówce na Łańcut
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no to wyglada na to że dziś mam jeszcze wiekszego. Mój Golden dzisiaj w nocy otworzył sobie furtkę i pobiegł na ulicę. Rano ją znalazłem ;( Taki jestem przyjebany teraz że ... . A jeszcze wczoraj wieczorem rzucałem jej piłkę Strasznego mam pecha do psów. Parę miesięcy i jak tylko którys wybiegnie za ogrodzenie to koniec. Kumple mi mówią żebym je wiązał do budy ale ja tego nie uznaję
Gość fudi Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Koledzy planujecie jakiegoś spota na ten weekend?
mech15 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no to wyglada na to że dziś mam jeszcze wiekszego. Mój Golden dzisiaj w nocy otworzył sobie furtkę i pobiegł na ulicę. Rano ją znalazłem ;( Taki jestem przyjebany teraz że ... . A jeszcze wczoraj wieczorem rzucałem jej piłkę Strasznego mam pecha do psów. Parę miesięcy i jak tylko którys wybiegnie za ogrodzenie to koniec. Kumple mi mówią żebym je wiązał do budy ale ja tego nie uznaję :confused4: Koledzy planujecie jakiegoś spota na ten weekend? u nas spoty co 2 tygodnie kolego, w tą niedzielę był
Rekomendowane odpowiedzi