Plugibugi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Bo więcej moja żona jeździ niż ja. Jak rury ze zderzaka wystają to moje... :polew: znak rozpoznawczy he :cool1:
miro_x Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 na razie tak bo tak pociąłem zderzak że nie mam jak kratek powiesić Najwyżej trytytki się zastosuje.
Plugibugi Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 spox kiedy na spota wpadasz ps.co słychować u Mecha praca go pochłonęła pełna parą
miro_x Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Zaginął w akcji .... Ja wpadnę nie wiem kiedy ale kiedyś na pewno
Dibo Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 miro wreście FMICa załozyłeś harley masz ramki klubowe ? Bo nie widziałem Cię jeszcze na P-sku czy Resie.
harley22 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 miro wreście FMICa załozyłeś harley masz ramki klubowe ? Bo nie widziałem Cię jeszcze na P-sku czy Resie. Jeszcze nie mam ale już są w drodze A ja już kilka razy Cie widziałem Grafitowym sedanem śmigam na ori 16 z wypolerowanym na lustro wydechem :>
Dibo Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 miro wreście FMICa załozyłeś harley masz ramki klubowe ? Bo nie widziałem Cię jeszcze na P-sku czy Resie. Jeszcze nie mam ale już są w drodze A ja już kilka razy Cie widziałem Grafitowym sedanem śmigam na ori 16 z wypolerowanym na lustro wydechem :> To chyba już wiem którym, kojarzę auto ale nie wiedziałem że to klubowe A moje się rzuca w oczy także Tobie łatwiej było mnie wyczaić
harley22 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 miro wreście FMICa załozyłeś harley masz ramki klubowe ? Bo nie widziałem Cię jeszcze na P-sku czy Resie. Jeszcze nie mam ale już są w drodze A ja już kilka razy Cie widziałem Grafitowym sedanem śmigam na ori 16 z wypolerowanym na lustro wydechem :> To chyba już wiem którym, kojarzę auto ale nie wiedziałem że to klubowe A moje się rzuca w oczy także Tobie łatwiej było mnie wyczaić Dokładnie Może kiedyś jakiś spot pod fontanną
Dibo Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dokładnie Może kiedyś jakiś spot pod fontanną Ne ma problema
slimaczek89rz Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 i ja się piszę na Waszego spot'a bo często jeżdżę prze przeworsk
harley22 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 i ja się piszę na Waszego spot'a bo często jeżdżę prze przeworsk Spoko w kupie siła
Gość Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 właśnie zauważyłem że od 2 tygodni jeżdżę bez ważnego przeglądu
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 właśnie zauważyłem że od 2 tygodni jeżdżę bez ważnego przeglądu niektorzy przypominaja sobie po pol roku :gwizdanie:
harley22 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 właśnie zauważyłem że od 2 tygodni jeżdżę bez ważnego przeglądu Słabo Ojciec mercedesem jeździł 5 mscy bez przeglądu i to nawet Słowację tak objechał :kox:
virus Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 12.10 też jade A co do przeglądu to ja jeździłem swoim bez ponad 8 miesięcy :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 co najwyżej mandat można dostać i tyle. Jeden z moich pracowników jeździ cały czas bez przeglądu jak go raz na jakiś czas złapią płaci mandat robi przegląd i dalej jeździ.
Rekomendowane odpowiedzi