skalarx Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Temat tej Pani, gdzies tutaj chyba był omawiany. Więc dla SIXU: http://xxxtwitterstar.com/images/1.jpg wystarczy ręcznie zmieniać numery zdjęcia w adresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 żadne mecyje, myslałem że jakaś fajniesza Dupaka mech15, Tobie się pewnie dziewiąte foto spodoba... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TezFakt Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 mech15, Tobie się pewnie dziewiąte foto spodoba... Nie tylko jemu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Grzesiek u mnie siedzi 8E0 959 433 AR o to chodzilo ale potrzebuje jeszcze numer MCE Proponuję od godziny 17:00 i metodę wykluczania daty: 1 kiedy komuś jakiś dziań (tydzień) nie pasi w listopadzie, Mnie nie pasi 4,5,6_11_2010 zdzwonimy sie a kiedy mialby byc taki maly spocik :>? spocik nie spocik , jak jestes w Rzeszowie to daj cynk Nie wiem czy dam radę 7go, więc jeśli będzie potrzeba to podjadę, bo w tygodniu jestem w Rzeszowie. ja tak samo caly tydzien jestem w rz ale weekendy nie zawsze mam czas bo wracam do siebie, takze codziennie kiedytylko chcesz moge podjechac . A czym sie roznia te moduly Grzesku bo umnie sa 2 elektryki i odkad zrobilem szyby to zamyka i otwiera sie z pilota i przy przekreceniu kluczyka. spoko ... spoko na miejscu wszystko wyjasnie bede ... call Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Grzesiek MCE ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Modul Centralnej Elektryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Modul Centralnej Elektryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 aaaa :doh1: Lastmodul.. 8E0 907 279 C jakaś niska wersja. Virus byłeś na korekcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 mech15, Tobie się pewnie dziewiąte foto spodoba... :gwizdanie: szału nie ma, ale zawsze coś :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 aaaa :doh1: Lastmodul.. 8E0 907 279 C jakaś niska wersja. Virus byłeś na korekcie ? Termin na 17 jest czas żeby jeszcze coś dłubnąć, ostatnio skończyłem coming home i czujnik zmierzchu. A dziś podłączyłem webasto w połowie, jeszcze tylko wężyki. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 pamietaj o fotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 pamietaj o fotach Pamiętam jak będę podłączał węże to pstryknę coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 no i mam Fis'a jeszcze tylko drobne poprawki Dawid) wprowadzi, przebieg ustawić na taki jak ma być i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal90 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 chlopaki mam pytanie czy ktos bawi sie w takie cos jak zamiana manetki z poł - FIS'em na manetke z pelnym FIS'em? bo mysle kiedys to zrobic ale sam niestety nie mam doczynienia z elektronika a przede wszystjkim z VAG'iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 pisz do czaki22 on ma części i powinien ci to zrobić nie jest to jakoś skomplikowane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 cos dla kibicow http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167364.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Michal90 kupuj części od czakiego a wymiana jest prosta. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24989.0 (pewnie widziałeś) Vagiem to ktoś Ci zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 :hi:eloszka niom co tu się dzieje hi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 :hi:eloszka niom co tu się dzieje hi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 cos dla kibicow http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167364.0 Temat dla mnie Od 1995 roku ponad 100 wyjazdów mecze Sovii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi