harley22 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 http://demotywatory.pl/2043655/Bo-wiesz-u-faceta-liczy-sie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ........czyli jestesmy na 16 .00 bedzie ktos wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ........czyli jestesmy na 16 .00 bedzie ktos wogole :no: :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ........czyli jestesmy na 16 .00 bedzie ktos wogole :no: :no: :no: :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 :no: ----------------------------------------------- Pany, jak się demontuje rączkę dźwigni ręcznego w B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Sixu chodzi ci o sama raczke czy caly lewarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 spot udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no pewnie ze udany pare rzeczy zakodowalismy a pozniej Kubice ogladalismy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no pewnie ze udany pare rzeczy zakodowalismy a pozniej Kubice ogladalismy :gwizdanie: Co tam ciekawego kodowaliście i jak mógł być udany jak mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 chodzi ci o sama raczke czy caly lewarek samą rączkę. chcę ją do obszycia wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 wcisnik guzil i ciag raczke w kierunku kokpitu , powinna zejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 :hi:a ja nie dotarłem niestety :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 :hi:a ja nie dotarłem niestety :confused4: chyba furka Cię nie zawiodła??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 stała na Podpromiu ta czerwona renówka z urwanym kołem ? drift nie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 5?? coś tam stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 :hi:a ja nie dotarłem niestety :confused4: chyba furka Cię nie zawiodła??? Nie nie było mnie miałem wyjazd niestety .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no pewnie ze udany pare rzeczy zakodowalismy a pozniej Kubice ogladalismy :gwizdanie: Co tam ciekawego kodowaliście i jak mógł być udany jak mnie nie było :naughty: Po paru miesiącach posiadania najbardziej rozbudowanego modułu bluetooth w końcu nadszedł moment wykorzystania go w pełni. Zyskałem (zasysanie z telefonu do RNS-E: Rozmowy wychodzące, Przychodzące, Połączenia nie odebrane, książkę telefoniczną sim i telefon wraz z adresami, dodawanie numerów połączenia do książki telefonicznej, dzwonienie wykorzystując te wszystkie numery za pomocą RNS-E ) i to co już miałem książka sim w FIS i dzwonienie z tej książki za pomocą kierownicy, oraz głosowe wybieranie i dzwonienie. Trochę tego jest :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Eeeej, ja też tak chcę, tzn część mam ale nie wszystkie opcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czy ma Ktoś na Forum czarne B6 z białym felunkiem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czy ma Ktoś na Forum czarne B6 z białym felunkiem ??? Glinek ze slunska Eeeej, ja też tak chcę, tzn część mam ale nie wszystkie opcje... trzeba sprawdzic blutka jaki model jest i odpowiednio zakodowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi